Септември'09 - 10

• 14 791
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
привет bamba, желая ти лека и безпроблемна бременност.

kiarra, да, наистина ще ти дойде доста изтормозяващо малката да е вкъщи, но поне това е по-добрия вариант- да я предпазиш нея и себе си за момента...

# 91
Дами искам да ви почерпя с по един коктейл по случай рождения ми ден... http://www.mynicespace.com/alcohol-drugs-53742.html
Мислех да приложа и бонбони,но след кекса на Валката не смея, да не ни дойдат много калориите Simple Smile

# 92
  • София; Дружбето
А как ги пиете тези лимони с мед. Аз се напъвах, напъвах и се отказах, много ми кисело това Confused
Честит рожден ден Рада. Жива ,здрава и всичко най  Grinning Hug
kiarra, по-добре още малко да поскучае отколкото да се притесняваш още 2 месеца всеки ден. И моята скучае но нали все пак ще тръгне на ясла, няма все в къщи да седи

# 93
Честит Рожден Ден, Раде!

Пожелавам ти много благополучие и слънчеви моменти   bouquet

Благодаря за почерпката  Hug

# 94
Честит Рожден Ден, Рада!
Много здраве, щастие и късмет!
Всичко, което ти е на сърцето да ти е в ръцете!
  bouquet

# 95
Честит Рожден Ден, Рада! Леко бременеене и много щастие ти желая

Kiarra ще видиш колко бързо ще мине времето до 5 месец Hug

# 96
  • Испания и Стара Загора
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РАДА! bdbaloniПожелавам ти много здраве,щастие и леко бременеене. newsm51
kiarra,времето ще мине много по-бързо.Аз по цял ден съм с Алекс  и така поне нямам време да мисля за глупости Peace
После пак ще пиша,че Алекс не ме оставя. Tired

# 97
Честит Рожден Ден, Рада!
Много здраве, любов и едно прекрасно слънчице на есен   bouquet!

# 98
kiαrrα   Hug
Тъкмо се върнахме от болицата,промиха и почистиха раната,но сега много го боли,биха му Тетатокс и се надявам всичко да е ок.
arllina   Hug успокояваш ме с тези думи,въпреки,че за моите килца и размери това детенце си ми тежеше,но не можех да му устоя да му се порадвам и да го погушкам Simple Smile
rada_z Честит Рожден Ден  bouquet
Желая ти здраве,много усмивки и здраво и красиво бебче на есен.
Между другото и аз днес съм със страхотни болки в гърлото,та чак ушите ме болят и трудно преглъщам,това за 3-ти път ми се случва тази зима Rolling Eyes Ще хапна малко мед пък дано да няма налепи.

# 99
ех... днес трябваше да споделя на повечето колеги, че съм бременна.... естествено споделих на тези, които са ми по- близки.. на другите- ще видим.... кога и как...  Thinking

Единият колега, който си ми е голямо приятелче много ми се израдва. Аз подозирах, че той може да се е досетил, защото е много хитра хиена и ме гледаше често много подозрително- изслвдваше ме, оглеждаше ми коремчето... ама и да гледа, няма как да разбере, защото външния ми вид изобщо не подсказва каква е хавата  Simple Smile
Даже милия ми донесе едно сладко, ейй така за подарък...  Simple Smile да се подкрепя Simple Smile

# 100
Мили момичета, благодаря за милите думи.  Hug Значи днес единствената добра новина е, че резултатите от МБ са добри, нищо ми няма, явно течението си е нормално за бременността. Но имам още лоши новини, Хриси се влоши и в момента е с 38 градуса температура. Водих я при нашата любима док и тя каза, че отново й е възпалена третата сливица и започва някакво вирусно възпаление. Засега ни изписа няколко хомеопатични лекарства и едни хапчета за имунитета и утре иска пак да я види, в зависимост как ще изкараме нощта. Много ме е страх с тези нейни температури, защото лятото ми направи фебрилен гърч и да не ви казвам какъв ужас изпитвам всеки път.

rada_z, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, любов и късмет и през септември най-сладкия подарък.

maliby дано мъжът ти да се оправи бързо. А относно вдигането на детето, не се притеснявай, моята е вече 20 килограма, но от време на време се налага да я повдигна за нещо, въпреки че се старая да не е често.

Gorska_Kitka, много е хубаво когато някой искрено се радва за теб. Дано имаш повече такива колеги като този. Сега да започнат да си те поглезват повечко.

# 101
  • София
рада честит рожден ден! Да си жива и здрава!
Цвета слагай повече мед и ще видиш , че е много добро на вкус! Simple Smile
Момичета пазете се, че точно сега е много болно време.

# 102
kiarra, дано детенцето ти се оправи по- бързо. Тези хапчета за имунитета Есберитокс N ли са?? Много често ги изписват на дечица.

А що се отнася до колегите, сега е момента да се глезя.. Щото иначе все бачкам яко и опъвам каиша, а сега ще се глезя.. И ще бъркам из чуждите чинии без да ми се сърдят  Crazy

# 103
Привет момичета! Днес опитах да пиша, но май не съм публикувала Embarassed
При мен днешния ден също започна  зле. Сутринта паднах в банята по гръб  и си ударих доста главата. Съответно мъжът ми беше тръгнал за работа, а детето още спеше. Обадих му се и той се прибра веднага, стегна Криско за ясли и после ме заведе в поликлиниката...Според докторката /която уж пипна главата ми/ми няма нищо и съм имала цицина. Вдъхнови се от факта, че съм бременна и ми даде направление, за да започвам консултациите...В петък съм на гинеколог, а междувременно следобед започна да ме боли цялага глава, освен мястото на удара, дупето и ръката.
Сега се надявам на Кико да му се приспи раничко, за да си легна и аз, че баща му е дежурен и няма кой да се занимава нито с него нито с мен.

Рада - Много здраве и прекрасно бебче ти пожелавам  bouquet
kiarraHug, явно много ти се насъбира напоследък, но ти си силна и ще се справиш с всичко.
Добре дошли и на всички нови мами  bouquet
Болните да се оправят бързо!

# 104
  • София; Дружбето
Киара Hug дано се оправи бързо малката, аз изпитвам ужас от висока Т
За моето место вече са пуснали обява с нета Crazy явно ще оставам без работа този месец. ПОнеже си спомням, че имаше счетоводителки имате ли идея ако съм безработна 2-3 месеца и после работя само 2 на ново место преди да изляза майчинство дали ще е проблем и колко ще взимам през едната година Rolling Eyes Много тъпо ми стана, хем че го очаквах

Общи условия

Активация на акаунт