93 Пижовци и Пенди в САЩ, в очакване на пролетта и 8-ми март

• 18 301
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Ники???????
*
не,до 6седмици- аз,1 месец майка ми, 1 месец свекърва ми, 2 седмици на приятел майка му
аз питах за почасово инцидентно гледане на деца,не за постоянен ангажимент,мерси на включилите се!

# 76
Аз... изпотих се. Вчера говорихме с момчето ми как си я представяме тая работа... Аз настоявам за дей кеър, той настоява за майка ми. Сутринта звънях да й кажа да си поднови паспорта.
....
Признавам, че съм вторият човек с първоначален термин 31 август...
Според ехографа обаче се движа малко по- късно- началото на септември...
Анет е виновна...
Някои от вас ми знаят историята. Страх ме тресе безподобен.

# 77
Еееее, почти бях сигурна  Simple Smile Страхотно, Ники  Simple Smile Безпроблемни месеци докрая, ти желая.

# 78
НИКИИИИИИИИИИИИИ!Скачам от радост в офиса!много-много-мноооооооооооооооооооооооооооооооого се радвам! мнооооооо-го!чудесна новина,споко,всичко ще е наред!ей супер,хайде леко и попътно от мен...ехеееее колко бебета..(казвала ли съм ви че искам и аз ,но не дават)

# 79
Ники,честито,лека бременност и здраво бебче на финала  bouquet
Ние сме още 2в1 и ще предизвикваме раждането на 8-ми март както пожела мъжът ми.Ние преди няколко часа се върнахме от доктора,но чак сега се сетих да пиша и тук.Тъй че ако устискам да 8-ми март,ще празнуваме Деня на Жената,рожденния ден на милото и рожденния ден на малката.Той за това специално на тази датичка настояваше.
Приятен и спокоен ден на всички  bouquet

# 80
Сина ми веднъж го е гледала хазайката ни(супер жена) за 1-1.5 часа, аз бях на  сърждъри, умрях от притеснение за детето. Срам не срам, ние за почти две години 4-5 пъти сме излизали без детето и е бил гледан от сестра ми, баща ми или свекърва ми. Не мога да се доверя на никой и това е(вина има чергарския ни живот), отделно някакво чувство за вина ме гони, може би, защото сме различен случай...та с две думи личен живот след като ЕйДж е на 15 или кога отиде в колеж Joy

а, аз съм без кола в събърбия , но сме с ърбън лайф стайл Laughing

НИКИ!!!! Супер новина!!! Честито!!!  bouquet

Няма страшно, всичко ще е наред Hug

Абе това затишие откъм бебета в темата не беше без нищо.

# 81
Компромиси все ще има - това е ясно.
Не съм сигурна обаче дали съвестта ми ще е спокойна дори и след взето решение.

Ники, Има начини да оптимизираш доверието към гледачката. Аз, например, като дечка беше бебе, стоях 3 седмици в къщи заедно с жената преди да я оставя сама! А и интуициите ми често са верни за хората след като ги понаблюдавам.  Хващала съм гледачки "в крачка,"  та не съм много доверчива...   Най-трудно е докато са бебета и не могат да говорят, та разчиташ на други стратегии за контрол...

О, аз както винаги последна разбирам! Честито, Ники!!! Не мисли за гледачки сега Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 22:29 от Pixie

# 82
Ники, честито!  Hug Party
Заподозрях те още първия път като стана дума в темата,  Wink но тая тема е лична за всеки...
Страхотно, ако знаеш как се радвам.  Grinning Току що се връщам от ултразвук и аз, видях си пак "топките за голф" и ги "чух" и каква прекрасна новина заварвам тук!  Heart Eyes
Късмет и лека бременност.  Hug Ще си пуфкаме с Бубка заедно лятото.

Анет, кой не дава?

# 83
Ooo, Niki страхотна новина!!!! Много се радвам!

За гледачките няма смисъл да го мислиш сега, като му дойде времето ще видиш как се чувстваш. Аз преди да родя бях готова на 3-4 месец да го давам на градина, ама сега ако ме питаш все още е малък.  Embarassed

# 84
Благодаря за сърдечните пожелания   bouquet
Сега остава да си призная и в офиса, понеже освен мен, който се прави, че всичко върви по старому- всички останали знаят...(цвят на лицето сутрин - жълто-зелено- лилав).

Пикси, при мен/нас нещата са по- сложни от идването, на която и да е баба + не знаенето на английски също ми е голям проблем.

# 85
newsm44 йееей Ники, хиля се като пача тука  Mr. Green. Хайде честито  Grinning. И аз те подозирах, но знам колко е досадно да те подпитват, та се сдържах  Sunglasses

# 86
E, Niki, мила - това е чудна новина!!!  Grinning Grinning Grinning

Хайде със здраве да изкараш една прекрасна и спокойна бременност, и да си имаме чудесен бебешки гукащ и гушкав урожай наесен! Толкова се радвам за вас! И да не се притесняваш! Медитирай, чети - каквото и да е! И в службата ги строй в 2 редици, че местните супержени имат навика да ги раждат в офиса  Crazy

/да не се засегне някой! и аз на термин бях на работа! ама попрекаляват все пак с "това е нормално и естествено положение" при положение, че на теб ти иде да се гръмнеш, че да спрат мъките/

Кюбит, само с това похвалване няма да се разминеш Simple Smile искаме снимки и подробности и кога ще ти кажат близначетата какви ще се са ... Grinning Grinning Grinning

# 87
Ники, за офиса щях да пиша. Аз си мислех, че всички знаят, защото непрекъснато тичах към тоалетната, но се оказа, че някои от мъжете са рядко отнесени и разбраха чак като им пратих снимки на бебето. Само жени дето са раждали биха се усетили толкова рано според мен.

# 88
Niki, честито и да е лека бремеността ти!   bouquet

anette1104, преди месец-два, когато обикаляхме да търсим детска градина за дребната, попаднах на такива, които работят от понеделник до събота от 6,30 до 1,00 ам (в събота до 2,00 ам). Освен, че можеш да ползваш целодневно, има и почасово - идеята е родителите да идат на кино или ресторант вечерта, а за децата да има кой да се грижи. Не е като да ти дойде ситъра у дома, но е нещо. И ако не се лъжа и цената беше $6,15 на едното място, на другото - $6,00. Ако те интересува ще изровя сайтовете, които аз намерих в нашата околия.

Пък аз доучвам английски в един колеж. Класът е от 12 човека и двама няма от една и съща държава. Толкова е пъстър светът! Simple Smile

# 89
Никииии! Каква новина, колко хубава, много се радвам за вас, желанието беше очевидно  Laughing
Ееей, и аз като прочетох за "домислянето" се замислих  Wink

Общи условия

Активация на акаунт