93 Пижовци и Пенди в САЩ, в очакване на пролетта и 8-ми март

• 18 315
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Ей, суууууупер новини  Simple Smile Спокойствие и спокойствие ти пожелавам, Ники  Simple Smile Ще е веселба тук в края на лятото!

Тифани, и на теб лека последна седмица, радвай се на последните дни, дано да е 8-ми, като сте решили  Simple Smile

# 91
  • usa
честито, ники! не знам каква точно ти е историята, но ти пожелавам през ранния септември да завърши с едно здраво и спокойно бебе! може и с две здрави и спокойни бебета да не се чуства кюбит самотна в положението си Simple Smile. лека бременост ти желая!

# 92
Много сте мили. Благодаря сърдечно   bouquet
Мен ме вее вятър  от- "Сега защо нищо ми няма - нещо не е наред", "А  сега защо ми е толкова зле- нещо не е наред".
Атти, в офиса ми казаха директно от вратата един ден "Бременна си". Ние сме 2 жени + биг боса Simple Smile
миз, едно е за сега. Няма да връщаме никой де ако и това е станало  Laughing А този старт от 48 кг+такс сезон + работа в събота нещата ми стават по- сложни.
А да и всички кашлящи деца водят в офиса... Цялото семейство идва в калъп. Днес пръсках с дезинфектант навсякъде. Мръщи се шефа, че миришело. Айде бе  Tired

# 93
Здравейте, момичета! Отдавна се каня да се представя в този форум и това, което ме е спирало е, че извънредно бързо изписвате темите и се страхувам, че не мога да ви следя и да се включвам адекватно Simple Smile

Аз съм в южна Флорида, сега най-интересното около мен е, че съм много бременна и трябва да родя до края на този месец.
В този дух:
Кюбит, честита двойна радост! Каква страхотна новина, желая ти лека бременност!

Ники1, честито и на теб!

Тиффани - леко раждане!  ...ако има някой друг 2в1 или 3в1 - да прости неосведомеността ми Simple Smile

# 94
Ето, ще се напълни с бебета пак. Incanto, леко раждане и на теб.

Анет, айде давай. Аз, след теб  Laughing

# 95
  • usa
Анет, айде давай. Аз, след теб  Laughing

вие какво - по азбучен ред ли ще го карате?

Incanto, добре дошла! леко раждане! първо дете ли чакаш?

# 96
  • USA
Ники, честито!!! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебенце!!! И аз не ти знам историята, но много се радвам.   bouquet

Инканто, добре дошла и леко раждане.

Много е хубаво, че скоро ще се напълни с бебенца темата.  Heart Eyes

# 97
Миз, вместо да кажеш някоя окуражителна дума...
А с училището, какво стана? Дойде ли писмото?

# 98
  • usa
Миз, вместо да кажеш някоя окуражителна дума...
А с училището, какво стана? Дойде ли писмото?

аз не очаквах, че точно ти имаш нужда от окуражаване... ти, която си толкова куражна!
не, другата събота очакваме тежката йезуитска дума. треперим и търсим в крейг листа щит, меч и броня на сметка...

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 01:57 от миз

# 99
Incanto, ако знаеш как се радвам да те видя тук.  Hug
Точно днес си мислех за теб като се връщах от ултразвук.

Агент, нали казах термин бе, стига си ме тормозила.  Wink За пол е рано още при мен, ще почакаш и ти...  Mr. Green Но както Ники пише, каквото дойде, нищо не връщам.  Laughing
Снимки пращам само тайно, на лична. Който иска да ми пише. И после да плюете по 2 пъти срещу уроки.  Joy

Миз, стискам палци за другата събота.  Peace

# 100
Ники- Честито!!! Лека и безпроблемна Peace
Голямо бебеправене е паднало около Нова година  Grinning.
Като гледам докато дойде моя ред да се замислям за размножаване вече няма да е останало с кой да бременея. Тези с малките деца да почвате да мислите за второ, че да си имам дружинка за по-нататък  Wink .
Кюбит, подкрепям Агентката- дай повече подробности  Grinning .
Инканто добре дошла   bouquet

# 101
  • Добрич
Еййй, Ники, страхотна новина! Честито и лека бременност!  Hug Не се притеснявай, нещата ще са ОК и ще се наредят в движение! Браво, много се радвам!   bouquet
Инканто, добре дошла и леко раждане на края на месеца!   bouquet
Миз, стискам палци и аз за др. събота!   Peace
Тифани, леко раждане на теб! Дано всичко мине по мед и масло!   bouquet
Да питам момичетата-кулинарки - Можете ли да ми дадете някаква рецепта за постни курабии, от тези обикновените? Търсих в готварския, ама не открих, има само блажни!  Laughing И в нета търсих, но намирам рецепти за постни само с бира, а нямам желание точно такава рецепта да изпробвам.  Grinning

# 102
Честита и лека бременност, Ники! И добре дошла на Инканто (любим парфюм  Heart Eyes).
И леко раждане на всички бременни!

И аз да помоля за рецепта за салата, освен шопска, млечна и картофена - тях ще ги направя така или иначе. Представям си нещо с царевица, майонеза, яйца и маруля, ама...

# 103
Incanto - добре дошла! Леко раждане ти пожелавам!

Ева, любима салата ми е nicoisе, може да ти допадне, погледни я.

# 104
  • Чикаго / София
Никииии, честитооо! Лека и безпроблемна! Супер новина! Hug

Incantо, добре дошла и леко добременяване и раждане!

Тифани, леко раждане и на теб. Не останало вече, пък може бебето и да ви изненада по-рано!

Анет, ние гледачки не сме ползвали, така че идея нямам от цени. Ама така като ви чета колко струват, май скоро няма и да ползваме.

Иначе ми допада начина по който процедират при Кейси. И в същност в Бг това си е нормална практика. С удоволствие ще гледам някое дете за няколко часа или вечер. Хем ще си играят с моите малко.

Общи условия

Активация на акаунт