93 Пижовци и Пенди в САЩ, в очакване на пролетта и 8-ми март

• 18 071
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
знаете ли хубави сладкарници в USA по точно в Колорадо ако  не моля за някоя хубава рецепта за тортичка...... Embarassed

eliza-aleksandra (хубаво име  Peace) - Ако търсиш в Денвър: тези мисля, че са хубави: http://www.gateauxpastries.com/Map_Directions/map_directions.html

# 226
забавлителен линк с пъзели/мисловни закачки , особено популярни у нас в последно време, за даващите пс на децата си..
http://www.puzzlepixies.com/home/
Анет благодаря за сайта ,малкия днес поигра и много му хареса. Grinning

# 227
Честит Имен Ден, Мисис Джи!   bouquet

Мина ми презентацията вчера чудесно, първи сме на тоя competitive assessment.  Party  Сега само да взема книжка утре и ще се наспяяяя.  И отивам на ски.

Преди това да питам за някакви хитринки при backup around the curb и паралел паркинга знаете ли?  Blush

# 228
Ева, успех! Специално за паралелното паркиране, аз изгледах много клипчета в Ютюб и след това мнооооого се упражнявах  Crazy . Толкова много, че на половинката му стана лошо и някъде след 3-ия час слезе от колата  hahaha .

# 229
Офф, видях поредната страшна торта на Клеърет в тортената тема, и понеже тя няма да се похвали, ви я показвам аз:
http://www.flickr.com/photos/26588310@N04/sets/72157614256075630/

Евала за търпението и умението  Simple Smile И вкусна изглежда!

# 230
мишолина, благодаря ти за тоя линк.  Hug Тортата е страхотно красива. Клер, бива ли да си толко' скромна...  Wink

# 231
мишолина, благодаря ти за тоя линк.  Hug Тортата е страхотно красива. Клер, бива ли да си толко' скромна...  Wink

Благодаря ви момичета  Hug, предположих, че който се интересува ще погледне там, затова не съм я пускала тук.

Тази торта, Кюбит, съм я посветила на теб  Grinning . Писах преди време, може и да не си прочела. Правих я през февруари-вечерта преди да кажеш, че са двечки. Бях предвидила на тортата 1 бебе, но после ми се видя нечестно таткото да е с празни ръце и му сложих и на него бебе. На следващия ден ти сподели, че са двечки и аз я нарекох на теб тортата  Grinning .

# 232

Преди това да питам за някакви хитринки при backup around the curb и паралел паркинга знаете ли?  Blush
Руският ми инструктор тук знаеше хитринка за паралелното паркиране, но къде го ...  LaughingДяволът си беше залепил едно дискретно черно кръгче на задното стъкло,като започнеш да даваш заден, кръгчето трябваше да съвпадне с върха на знаменцето, тогава спираш. После започваш да изправяш кормилото. Паркираше се чуд-но!Точно като за изпита. А  паралелно аз така или иначе не паркирам, освен ако нямам чиста улица без коли насреща си. Stop
успех на изпита!

# 233
Трябваше да се образува триъгълник между "черната " точка и бордюра и след това започваш да изправяш волана.Може би мъж по-хубаво би го обяснил. Mr. Green

Да допълня Laughing тригълникът  се образува на огледалото.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 00:42 от ophie

# 234
Трябваше да се образува триъгълник между "черната " точка и бордюра и след това започваш да изправяш волана.Може би мъж по-хубаво би го обяснил. Mr. Green

Да допълня Laughing тригълникът  се образува на огледалото.
Ааа, някакъв друг трик трябва да е това.  Simple Smile Но май въпросът е наистина за подфорум "татковци". Mr. Green

# 235
Колко части пъзел редят 3- 4-5-6 год ви деца?  Препоръките на кутията ги знам,интересно ми е какво се случва в действителност.Мерсаж
*
Ния отмъкна преди време една гривна от магазина.Не мисля че беше кражба в нейната глава,но де факто си беше това. Върнахме се да се извиним и пр,.рев,драма,хората приеха случката съвсем спокойно,но тя до днес отказва да ходи на това място,инак и беше любимо. Някой друг изпадал ли е в подобна случка,и ако ли да-как реагирахте?Аз явно преиграх нещо че шашнах детето повече от нужното.

# 236
  • usa
Колко части пъзел редят 3- 4-5-6 год ви деца?  Препоръките на кутията ги знам,интересно ми е какво се случва в действителност.Мерсаж
*
Ния отмъкна преди време една гривна от магазина.Не мисля че беше кражба в нейната глава,но де факто си беше това. Върнахме се да се извиним и пр,.рев,драма,хората приеха случката съвсем спокойно,но тя до днес отказва да ходи на това място,инак и беше любимо. Някой друг изпадал ли е в подобна случка,и ако ли да-как реагирахте?Аз явно преиграх нещо че шашнах детето повече от нужното.

с 200 парчета.

мисля, че си постъпила правилно. нали това е целта на заниманието - да запомни и да не повтори. моите от магазин не са вземали или поне не съм разбрала. албена беше взела от братовчедките си нещо, за което твърдеше, че са и го дали. демонстративно се обадих да ги питам дали са и го дали.

# 237
Анет, голям е диапазона в години, но до миналата година (3г.) - редеше 24-42 части. Сега е подхванал един с Карс от 100 части, но му е малко труден.

# 238
миз-200 на 6? мерси,уж правилно и аз си мислих,очевидно урокът е предаден,но доколко добре се чудя,днес пак отказа да влезе там "защото помниш ли като взех оная гривна..".200 пъти повторих за грешка-прошка и пр и пр-глуха улица..
*
Кейси-всякакви години ме интересуват, мерси!

# 239
  • usa
миз-200 на 6? мерси,уж правилно и аз си мислих,очевидно урокът е предаден,но доколко добре се чудя,днес пак отказа да влезе там "защото помниш ли като взех оная гривна..".200 пъти повторих за грешка-прошка и пр и пр-глуха улица..

да, за даниел говоря. може и по-големи да може да реди, но не съм го пробвала. за девойките не помня кога колко парчета са редили, но момичетата по принцип по-добре се справят с такива дейности.
според мен си струва да не влезете повече в този магазин, ако си е научила урока.

Общи условия

Активация на акаунт