Отговори
# 255
Добро утро Grinning

# 256
Аз съм кафеджията тази сутрин  Grinning

изчетох ви:
Ходили сте на карнавал, имаме си ученици /Гита, Шоши   bouquet/, имаме си опасен акробат /Вале  Rolling Eyes/, имаме си юнак с калпак /Тан  Heart Eyes/ и малко болни  Sad,
но като цяло сте добре! Много се радвам  Heart Eyes
Бях се затъжила за вас! Вече съм тук и надявам се по-редовна  Simple Smile
Ние сме добре, правим бели като вас, говорим малко, разбираме всичко, но си правим каквото си искаме  Mr. Green ... нормално
Айде после пак, да не ставам досадна!
аааааааааааа Вале, изпревари ме!  Party

# 257
Здравейте.
Ох аз няколко дна бях със страхотен зъбобол.Вчера ходих на зъболекар направо ми се "разказа Играта" едни кървища и гноища ужас .Днес съм добре.
За раничките сте отворили тема .Аз получих с първата бременост.Миналото лято ми я обгориха защото се беше увеличила.и аз трябва да ходя тази година на цитонамазка ама още не съм .За жените с моето ЕГН всяка година е задължително да се прави.
Морса Бобче дано са добри резултатите.
Ди страхотни сте Heart Eyes Hug
Лек ден на всички. Heart Eyes

# 258
Ей,лъвице,няма ли да си направиш една разходка до Варна,забравих ти физиономията Rolling Eyes

# 259
  • В светлината на слънцето
За съжаление моят пост ще е много негативен.  Sad И до болка тъжен. Cry
Моята приятелка почина.  Cry Cry Cry Днес е погребението.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 260
  • Ланкър, планините Овнерог

# 261
  • Видин
Лулу, много съжалявам Cry Cry Cry Дано да е на по-добро място, без болка Praynig
И аз не знам какво става по този свят ooooh! ooooh! ooooh!

# 262
Моята приятелка почина.  Cry Cry Cry Днес е погребението.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
моите съболезнования......

# 263
  • Пловдив
Лулу много съжалявам Cry
Много е тежко,когато някой загуби близък човек,или добър приятел.

# 264
Лулу, съжалявам! Да почива в мир душата й! Flowers Rose Flowers Rose
Милото детенце, останало без майчица...  Cry

# 265
Слънчогледка лъвчето в подписа ти е много сладко..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 266
Луууууу Cry Cry Cry
Ужасна работа.Само като си помисля колкоя е боляло сърцето,при мисълта,че оставя детенцето си......завинаги без мама..........Отишла си е с най-тежката мисъл. Cry Cry CryДори страха от смъртта и болката от РАК-а не са толква силни.
Дано е на по-добро място и от там да пази своята рожба Praynig

Господи,защо взимаш при себе си само добрите,младите и малките Sad

# 267
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лулу  Cry, нямам думи просто.
Мир на душата и и много сили за семейството и  Confused

# 268
Господи,защо взимаш при себе си само добрите,младите и малките Sad
Преди години станах свидетел на ужасна катастрофа, при която загина на място едно момче, студент. А малко преди това бях изгубила много скъп за мен човек. Изпаданах в криза, за която не искам и да си спомням... Тогава търсех много отговори и зададох подобен въпрос на мой приятел богослов. Той ми обясни, че Господ прибира хората тогава, когато те са изпълнили своята мисия или когато душата им е застрашена. А за близките това е изпитание на вярата. Още ми е трудно да го приема това...
Сладкишче, благодаря Simple Smile "Откраднах" лъвчето от руски форум. Wink Не казваш Кал как е? Започна ли да се храни малко по-добре? Мая все още е ужасно злояда и ме побърква Sad

# 269
[/quote author=Слънчогледка link=topic=377003.msg10484417#msg10484417 date=1236860515]

Сладкишче, благодаря Simple Smile "Откраднах" лъвчето от руски форум. Wink Не казваш Кал как е? Започна ли да се храни малко по-добре? Мая все още е ужасно злояда и ме побърква Sad
Всичко е наред.
Я кажете какво ми е мнението за "палмовото масло"....нали го слагат в маргарина...не че ям маргарин, но купих едни бисквити и после видях, че имат такова масло.....писна ми да чета по 30 минути етикетите, вече и таблички с Е-тата си нося....то какво ли не ядем.....

Общи условия

Активация на акаунт