Отговори
# 270
  • Germany
Лулу,  Cry Cry Cry

# 271
Лулу-думите в този случай просто са безсилни! Моите съболезнования!

# 272
За съжаление моят пост ще е много негативен.  Sad И до болка тъжен. Cry
Моята приятелка почина.  Cry Cry Cry Днес е погребението.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Лека и пръст Лулу, какво друго можем да кажем ?! Може би само едно нещо е добро в този случай - че не се мъчи дълго момичето. Мъчно ми е за детенце,че толкова рано остава сираче.

# 273
Лулу,много съжалявам Sad

# 274
  • В светлината на слънцето
Момичета,  Hug
Току-що се върнах и още не съм на себе си.  Sad Незнам какво ще стане с момченцето й. Той е само 20 дни по-малък от моя син. Приятелката ми нямаше брак и не живееше с таткото. Основно за него се грижат нейните родители, но страшно много помага и майката на таткото. Всъщност двете баби отгледаха детето, докато я лекуваха в продължение на година в Париж. Притеснявахме се, че когато се върне момченцето й няма да я познае. Но милият - така засия, когато я видя, сякаш си знаеше, че това е неговата майчица. Sad За съжаление вече я няма. Cry
Незнам защо така се получава. Защо тази болест си избира все добри хора. И няма ли най-после да се намери един учен, който да я унищожи веднъж завинаги. Сигурно прекалено много искам, но си мечтая да бъде открит най-сетне лек за това коварно заболяване, което не подбира и не се спира пред нищо - нито пред младостта, нито пред добрината, нито пред невинността.
Извинявайте, че ви натоварих с мъката си, но наистина ми е много тежко. Cry

# 275
Лулу,не знам какво да кажа,стана ми много мъчно Cry

# 276
# 277
# 278
Ох,Лулу Cry Cry Cry
Милата душичка SadУжасно ми е мъчно,а като си представя,че всяка една от нас може да е на мястото на приятелката ти.Дано не се случват вече такива неща Praynig

Ние бяхме цял ден на вън.Обаче сега какъв вятър задуха ooooh!

Имам един изключително тъп въпрос-с какво да си пера дрехите,за да не ми се наелектризира косата EmbarassedОт тези изкуственяци от които са изработени блузите,косата ми хвърчи на вси страни.Или пък нея да клепам с нещо newsm78

# 279
  • Ланкър, планините Овнерог
Ми, Ади, аз без омекотител не пера. Отделно, че ако не сложа балсам на косата, няма сресване и заглаждане.

# 280
Ми то и аз без омекотител не пера,ама пак много ми се наелектризира.Ужасно е направо.Облека ли нещо вълнено и веднага се разхвърча....
Иначе и балсам слагам,амаааааааааааааа.......другаде ще да е тайната newsm78

# 281
Ади, има балсами антистатик, преси за йонизиране на косата, специални четки за разресване и т.н.
Не знам далие от значение с какво се перат дрехите  Rolling Eyes

# 282
Реша се с дървена четка,ама за балсам антистатик,не съм чувала.Голяма съм овца EmbarassedВ Бг дали има такова нещо newsm78

# 283
Ади,слагай повече омекотител или най - добре го смени Grinning

# 284
Ще пробвам.Благодаря момичета,че се занимавате с моите глупости Heart Eyes

Слушахте ли за Детските градини ooooh!Идиоти.Нашите деца изобщо нямат шанс да се доредят Sad
Само не знам какъв е смисъла да сменят 1000 пъти закона,като така или иначе не достигат 8000 места.Да вземат да построят детски гради или да си ги върнат старите,дето ги направиха на общини,данъчни и т.н и да спрат да се чудят каква глупост да измислят по напред.Аман вече от простотии в тая държава #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт