Къде в Бургас(15)

• 45 175
  • 433
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас

Преди имаше в детския Егоист.
Виждала съм в Темата в Изгрев Peace

# 241
  • Бургас
В "Тема" в "Славейков" има разтвор на Чико за стерилизация. Преди, когато бях питала за таблетки, ми обясниха, че таблетки отдавна не зареждат; не знам дали има промяна сега Thinking

# 242
Къде мога да купя гъши дроб?

# 243
Гъши дроб последно купувах от "Пикадили". Да ви е сладко!

# 244
Благодаря ви. Ще проверя в Тема в Слвейков и в Изгрев, защото на другите места е свършил.  bouquet

# 245
Момичета,къде мога да намеря ефтини балони в голямо количество за направата на украса за празник в ресторант?

# 246
В магазините за 1 лев. Peace

# 247
  • Бургас
Мами,

Пак за вашата помощ моля...

Имам РД на 25 март и мъжо ми каза да си избера наййй-хубавите о4ила за лятото и сега се 4удя от кой магазин има хубави ,евтини маркови о4ила...не държа да са от колекции 2009 ,защото цените им са много пресилени ...но знам ,4е имало няколко магазина,къде предлагат и стари колекции на разумни цени...Единствения,за който ми казаа е в Лазур...но пове4ето модели там са съмнителни... Confused

Някой знае ли магазин или  оптика,където да има убави модели на сностни цени Praynig

# 248
maimunka2 може да погледнеш в оптиките, които са на светофара на Ботева преди да пресечеш към Фердинандова. Всъщност в повечето оптики може да намериш и на по-сносни цени очила стига да не държиш рамките да са марка. Аз съм доволна от Polar vision например, чувала съм добри отзиви и за Kwiat. Цените са им нормални според мен дори и за нови колекции  Peace

# 249
Аз си взех, а после и на съпруга ми готини очила от оптиката на Фердинандова, като минеш светофара на ъгъла на Ботева, продължаваш нагоре по Фердинандова, в ляво, като подминеш Пицария Венеция и след това е оптиката. Моите първите бяха на Prego, после си купих пак от там на Dunlop, а на съпруга ми взехме на Sisley преди около 6 месеца. Винаги имат намалени модели на много сносни цени  Peace

# 250
Тази оптика , дето описваш е на ул. "Фердинандова" № 40. Много е добра, защото имат нормални цени и много качествена стока. Оптиката на болницата до странджанките е на същите собственици. Но незнам дали има същата стока, защото там все пак повече баби ходят и трябва да има за тях нещо по евтинко. Сега се сещам, че и оптиката в Оксиком е тяхна, но впечатления оттам нямам.

А балони на свестни цени има на ул."Кирил и Методий" " 54 в карнавалния магазин. Телефонът на магазина е 820034. С тези от магазин за един лев може и да не успееш да си свършиш работа.

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 09:16 от mimma

# 251
този магазин в Лазур за очила го знам, търговците пазарят на едно също от там, има всякакви очила - и евтини измислени, и доста скъпи, има и с поларизирани стъкла на средна цена.

# 252
Има и магазин на polaroid само,на Лермонтов,едно малко магазинче,там са до към 100лв,пише че е официален представител,и на Пикадили има оптика с по сносни цени.

а за хубав мед,истински,но не манов,къде бихте ме насочили да търся,някъде из центъра,краснодар,и каква му е цената сега горе долу на голям буркан?

# 253
  • Бургас/Пз
Къде освен в Бамболино има пюрета на Сънвал, където зареждат добре???

# 254
Пюрета Сънвал зареждат в "Йори", но чака да ги продаде и тагава чак пак зарежда. Така, че зависи какъв момент ще уцелиш. Аз оттам купувам, а също и от склада зад Новата поща.

Общи условия

Активация на акаунт