Къде в Бургас(15)

• 45 176
  • 433
  •   1
Отговори
# 225
А някой да знае къде има разтвор или таблетки за студена стерилизция? На Чико е, но и в магазина на Богориди са свършили...

виждала съм в Хиполенд Hug

# 226
Сега няма. Sad

# 227
  • Бургас

Виждала съм в Темата на Македония, но беше преди доста време.

# 228
Помогнете -търся колело за 5 годишната ми дъщеря .Имаме с помощни колелца и искаме вече да се учи без тях ,нещо май от средните трябва да е !Но идея си нямам от къде,дали в Ритони спорт имат за такава възраст?Май диаметъра който трябва да търсиме 16".

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 16:35 от marussia

# 229
Момичета, да имате координати на фирма, която да прави метални врати с каси?
решетъчни, като тези, които едно време ги слагаха по апартаменти или сега по вратите на касиерките в предприятията...
Мерси предварително bouquet

# 230
Помогнете -търся колело за 5 годишната ми дъщеря .Имаме с помощни колелца и искаме вече да се учи без тях ,нещо май от средните трябва да е !Но идея си нямам от къде,дали в Ритони спорт имат за такава възраст?Май диаметъра който трябва да търсиме 16".

Под Краснодар има магазин за велосипеди, мисля, че беше "Тобо". Там продават "Драг".Преди имаше различни размери, сега не знам.

# 231
# 232
може да проверите и в магазина за велосипеди  в блока  до Пикадили Hug

# 233
Има доста детски велосипеди и на ул Гурко, малко над Китайския ресторант, който е на ъгъла на Гурко и Републиканска  Peace  Има магазин и колелетата за изложени на тротоара

# 234
  • Бургас
Момичета, да имате координати на фирма, която да прави метални врати с каси?
решетъчни, като тези, които едно време ги слагаха по апартаменти или сега по вратите на касиерките в предприятията...
Мерси предварително bouquet

Такива врати най-евтино правел затвора
Иначе имаше една фирма в блока срещу окръжно МВР на Ботева

# 235
Обиколихме няколко магазина ,но не харесахме .Ще пробваме да купим тези на Дино на Winx,но са в  София и Варна.А на магазина в блока до Пикадили подходящо за нас колело беше 156лв,същото в Кауфланд беше 69.Има ли смисъл да коментирам?

# 236
  • Бургас
момичета помагайте , виждали ли сте някъде в Бургас да се продава от този Доместос за петна на дрехите(зная че е от Турция го внасят) http://www.unilever.com.tr/Images/domestos_rengarenk_ultra_leke_ … _tcm93-133274.jpg
и омекотителя който е копие на КОКОЛИНО (Йомоз) ако правилно съм го изписала

# 237
  • Burgas

А някой да знае къде има разтвор или таблетки за студена стерилизция? На Чико е, но и в магазина на Богориди са свършили...
[/quote]
в магазин делфин зад операта имаше разтвор, за таблетки не съм сигурна.

# 238
и аз гледах колелцето за 69лв в Кауфланд, идеална цена
В Тема в Изгрев имаше преди време разтвор за студена стерилизация на Чико

# 239
  • у нас
момичета помагайте , виждали ли сте някъде в Бургас да се продава от този Доместос за петна на дрехите(зная че е от Турция го внасят) http://www.unilever.com.tr/Images/domestos_rengarenk_ultra_leke_ … _tcm93-133274.jpg
и омекотителя който е копие на КОКОЛИНО (Йомоз) ако правилно съм го изписала

Ямос, не е имитация, а си е Коколино, но на турски се казва така.  Peace До колкото си спомням имаше едно магазинче  на Младост, на пазара, ако не е затворило. Най-долу с/у кожените якета. Там имаше турските прахове и омекотители  Peace

Общи условия

Активация на акаунт