Къде в Бургас(15)

• 45 177
  • 433
  •   1
Отговори
# 210
kami06  аз имам впечатления от Надежда Пантелеева и съм много доволна, но ставаше въпрос за мен, не знам дали е детски или дали изобщо има такъв в Бургас.  Rolling Eyes Много е мила, така че пробвай  Peace

Детски психолог има на ул. "Кирил и Мртодий" 39 , ет.1 , това е до детският магазин "Марикита" . Не съм ползвала услугите им.....просто офиса ми е на същият етаж и виждам , че има майки с деца да посещават кабинета. Успех!

коя е тази докторка? как се казвА?
и аз се порових в нет-а и за Бс има май само една детска психоложка - д-р Ананиева от център "Май" ... някой знае ли къде се намира?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=155930

# 211
Надежда Пантелеева работеше преди с ученици,но мисля,че не е детски психолог.

# 212
  • Бургас
Д-р Ананиева е сегашния заместник кмет по образованието Peace Тя също беше училищен психолог преди

# 213
Здравейте,предстои ми да си правя кухнята,заедно с всекидневната и не само въобще цял апартемент, бихте ли ме насочили към някоя фирма ,от която мога да си поръчам кухня и да ми изготви някакъв проект. Може и да ми препоръчате и фирми за интериорен дизайн. от кои сте доволни. че трябва да тръгвам да се занимавам с тези работи   bouquet
Здравей , мога да ти препоръчам архитектурно ателие "Вертикали", освен с архитектура се занимават и с дизайн на апартаменти. Аз съм много доволна от тях. Сайта им е http://vertikali.bg/ Там ще видиш и нашият апартамент един със зелен диван. Офисът им се намира в кс. Славейков, до Димчо Дебелянов, бл.159(нова кооперация) Успех!

# 214
Благодаря за отговорите!
jaklins,би ли ми казала къде в "Изгрев" е соларума.
gogotoni , в "Славейков" също ме устройва. Кажи по-точно.  Simple Smile   bouquet

# 215
jorjeto, В "Славейков" до училище "Д.Дебелянов" е този солариум. Като застанеш с лице към училището се пада от дясно, в кооперацията. Има голяма табела, няма как да не го видиш. Peace

# 216
  • London, baby
Момичета, търся спрей за почистване на LCD на Dr.Beckmann. Преди имаше в Метро.
Ето го

# 217
gogotoni, много благодаря!  bouquet

# 218
Момичета, търся спрей за почистване на LCD на Dr.Beckmann. Преди имаше в Метро.
Ето го

Мисля, че скоро гледах в Пикадили.

# 219
аз в Кауфланд мисля че видях такъв спрей

# 220
  • Бургас
kami06  аз имам впечатления от Надежда Пантелеева и съм много доволна, но ставаше въпрос за мен, не знам дали е детски или дали изобщо има такъв в Бургас.  Rolling Eyes Много е мила, така че пробвай  Peace

Детски психолог има на ул. "Кирил и Мртодий" 39 , ет.1 , това е до детският магазин "Марикита" . Не съм ползвала услугите им.....просто офиса ми е на същият етаж и виждам , че има майки с деца да посещават кабинета. Успех!

коя е тази докторка? как се казвА?

Лекарката се казва Росица Казакова , кабинета е за работа с деца и родители и се казва "Малкият принц". Тел.номер 0895 622 228

# 221
  • London, baby
Благодаря Ви, момичета!!!

# 222
Здравейте,предстои ми да си правя кухнята,заедно с всекидневната и не само въобще цял апартемент, бихте ли ме насочили към някоя фирма ,от която мога да си поръчам кухня и да ми изготви някакъв проект. Може и да ми препоръчате и фирми за интериорен дизайн. от кои сте доволни. че трябва да тръгвам да се занимавам с тези работи
Фирми много, важното е да работят качествено,  и цените да са прилични , ето ти едни от които съм доволна
www.fin-design.tk

имат много снимки в сайта

# 223
  • Бургас
Само да уточня -психолога не е доктор,ако Казакова е с тази титла е психиатър.По моя информация детски психиатър има само едни в града,работи си в психото.

# 224
А сега въпросче и от мен къде в Бургас продават бижута с камъни Сваровски?

Има и на Богориди, след пресечката с Лермонтов в дясно /сравнително нова сграда/.

А някой да знае къде има разтвор или таблетки за студена стерилизция? На Чико е, но и в магазина на Богориди са свършили...

Общи условия

Активация на акаунт