Къде в Бургас(15)

• 45 181
  • 433
  •   1
Отговори
# 180
Някой да знае салон, в който правят трайно изправяне на косата и да се получава хубаво?

# 181
Здравейте,предстои ми да си правя кухнята,заедно с всекидневната и не само въобще цял апартемент, бихте ли ме насочили към някоя фирма ,от която мога да си поръчам кухня и да ми изготви някакъв проект. Може и да ми препоръчате и фирми за интериорен дизайн. от кои сте доволни. че трябва да тръгвам да се занимавам с тези работи   bouquet

# 182
Здравей  nadi-jo    мога да ти предложа магазин за мебели правят проекти по модели  и размери на  клиента имат много ката лози  мостри на мотериали и дамаски работят перфектно. Става въпрос за магазина който се намира в блок 57 в Братя Миладинови с/у бензиностанция Лукойл  а другия на Фердинандова м/у Ивайло и Калоян надявам се да съм ти полезна

# 183
Здравей  nadi-jo    мога да ти предложа магазин за мебели правят проекти по модели  и размери на  клиента имат много ката лози  мостри на мотериали и дамаски работят перфектно. Става въпрос за магазина който се намира в блок 57 в Братя Миладинови с/у бензиностанция Лукойл  а другия на Фердинандова м/у Ивайло и Калоян надявам се да съм ти пол

Ти ползвала ли си услугите им,tan4eto81 ?

# 184
Да и съм много доволна
 препоръчвам ти ги  и двата магазина са на една и съща собственичка  много са точни
 Честита ти рожденничка /ако не греша/ да ти е жива и здрава и много да те радва

# 185
  • Бургас
Имам питане - Къде мога да си купя или поръчам найлони, които се слагат по заведенията(като на "Калината")?

Такива найлони - наричат ги още ветроупорни прегради, прави фирма "Кипро". Офиса й е до ресторант "Младост", до ТОХ-а. Коркова къща пише май отвън, те и щори предлагат.
Ето ти линк:

http://kipro-bg.com/cork-shtory/page.php?id=91

# 186
Добро утро момичета, има ли детски психолок в Бургас който си разбира от работата. Много ми е важно и много спешно. Благодаря предврително  bouquet  bouquet  bouquet

# 187
  • Бургас
Добро утро момичета, има ли детски психолок в Бургас който си разбира от работата. Много ми е важно и много спешно. Благодаря предврително  bouquet  bouquet  bouquet
Мога да ти препоръчам Надежда Пантелеева и Нели Тетимова - работят в кооперацията срещу Макдрайв - от страната на Пикадили.

# 188
Мога да ти препоръчам Надежда Пантелеева и Нели Тетимова - работят в кооперацията срещу Макдрайв - от страната на Пикадили.

Много ти благодаря за отговора само да питам ти лични впечатления ли имаш, защото става дума за детенце на 5 години и не искам да го стресират още повече благодаря още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet

# 189
Някой да знае салон, в който правят трайно изправяне на косата и да се получава хубаво?
Здрасти!не знам,как да кажа,да не изглежда като пряка реклама... Embarassed
Миналата седмица бях на едно обучение в Лондон,за био-исправяне на коса ,това  ще правя с американски продукти на кератинова основа.В момента чакам продуктите да пристигнат при мен.Мисля,че от следваща седмица ще започна да правя това.Ако искаш повече информация-питай.

# 190
  • у нас
Tintina, благодаря ти.   bouquet

# 191
kami06  аз имам впечатления от Надежда Пантелеева и съм много доволна, но ставаше въпрос за мен, не знам дали е детски или дали изобщо има такъв в Бургас.  Rolling Eyes Много е мила, така че пробвай  Peace

# 192
  • у дома
kami06 в детски център палавници, знам, че два пъти в месеца идва детски психолог, от София, който се занимава  с проблемни деца. Центъра се намира на Гладстон. Успех.

# 193
 Olenka  - опитах се да ти пиша на лични, но ти се е изчерпал лимита и не можеш да ми получиш съобщението. търся спешно някой да ме подстриже докато съм в Бургас /тази неделя и понеделник/, че загубих вече следите на моите фризьорки от преди време. Моля те изчисти си кутията да ти пиша на ЛС   bouquet

# 194
Здравейте,предстои ми да си правя кухнята,заедно с всекидневната и не само въобще цял апартамент, бихте ли ме насочили към някоя фирма ,от която мога да си поръчам кухня и да ми изготви някакъв проект. Може и да ми препоръчате и фирми за интериорен дизайн. от кои сте доволни. че трябва да тръгвам да се занимавам с тези работи   bouquet

Бих ти препоръчала IP design studio.Адреса им е: 41.
Използвала съм услугите им много са добри.Работят с доста фирми и могат да ти направят проекти на различни цени.Обърни се към тях няма да съжаляваш.Надявам се съм помогнала.

Общи условия

Активация на акаунт