Къде в Бургас(15)

• 45 184
  • 433
  •   1
Отговори
# 195
А сега въпросче и от мен къде в Бургас продават бижута с камъни Сваровски?

# 196
  • London, baby
Пиргос стил, на 1вия етаж (с/у магазин Miss Sixty), и в началото на ул.Богориди.

# 197
Мерсиии!!!

# 198
Момичета,препоръчайте ми солариум в Бургас, без този в "Ивис"-а. Благодаря ви предварително!  bouquet

# 199
  • Paris
Ако ти е близо "Изгрев" пиши на лични да ти дам координати.

# 200
моята приятелка в Джъмбо ходи на солариум

# 201
Момичета,препоръчайте ми солариум в Бургас, без този в "Ивис"-а. Благодаря ви предварително!  bouquet
За Славейков мога да ти кажа ако ти е удобно.

# 202
здравейте!
Имате ли представа в кой магазин продават чанти за колички на Грако?

# 203

Аз ходих преди да забременея в този на Александровска над Германос, който е до Общината, много съм доволна  Peace

# 204
 Moмичета,къде се продаваха препаратите Сано?В предишна тема бях чела,май се говореше за някакво магазинче до Краставицата?И още някакви имаше.Може ли да ми припомните,че ще почна да ползвам бебешкия прах.

# 205
Аз си купих от Пикадили

# 206
Moмичета,къде се продаваха препаратите Сано?В предишна тема бях чела,май се говореше за някакво магазинче до Краставицата?И още някакви имаше.Може ли да ми припомните,че ще почна да ползвам бебешкия прах.
и в магазин Щъркел също ги има

# 207
  • Бургас
kami06  аз имам впечатления от Надежда Пантелеева и съм много доволна, но ставаше въпрос за мен, не знам дали е детски или дали изобщо има такъв в Бургас.  Rolling Eyes Много е мила, така че пробвай  Peace

Детски психолог има на ул. "Кирил и Мртодий" 39 , ет.1 , това е до детският магазин "Марикита" . Не съм ползвала услугите им.....просто офиса ми е на същият етаж и виждам , че има майки с деца да посещават кабинета. Успех!

# 208
 Благодаря!Ще видя в Пикадили,защото последно там видях само за цветно пране.

# 209
Момичета много ви багодаря  за отговорите   bouquet  bouquet  bouquet
В  Технополис в средата има щанд с бижута на Oliver Weber те с с кристали Сваровски

здравейте!
Имате ли представа в кой магазин продават чанти за колички на Грако?
В магазина на Полием на Богориди продават колички GRACO и знам че може да се поръчат и чанти на GRACO

Общи условия

Активация на акаунт