Къде в Бургас(15)

• 45 203
  • 433
  •   1
Отговори
# 120
здравейте,знаете ли къде в Бс продават кремове на KORFF?
В Микото

# 121
Peti_n , благодаря ти за отговора, ще проверя   bouquet !

# 122
  • у нас
В Микото

а това къде е?  newsm78

# 123
В Микото

а това къде е?  newsm78

До Фокса на Александровска  Peace

# 124
  • у нас
Верно, звучеше ми толкова познато, ама вече взех да забравям кое къде се намира, че и някои им сменят нещата. То едно ли е да го запомниш. Иве,   bouquet

# 125
В Мико няма Корф, там има само селективна козметика.При мен има, какво ти трябва?

# 126
В Мико няма Корф, там има само селективна козметика.При мен има, какво ти трябва?
Извинявайте ако съм подвела,освен вече да нямат!Имаше като влезеш в ляво до Шанел беше подредена newsm78

# 127
Къде в Бургас се продават продуктите на Нуби, трябва ми ето такова шише

# 128
  • Бургас
Нифертити,виждала съм ги в магазин Синди и в складчето да новата поща,намира се до магазина задетски играчки Вега!
Шишенцето е за лекарства.Ако ти трябва,за да даваш капки против колики,на мен по удобно ми беше с бебешка лъжичка.

# 129
Момичета, може ли някой да ми обясни този склад за памперси къде е точно, зад новата поща ли? Аз или бременния ми мозък сме виновни, ама не можах да го намеря  Crazy  И дали знаете къде в Бургас се продават памперси на Мамиа или Кан бебе?

# 130
Кан бебе има в кооперацията на Сан Сити до Билата за МАмия не съм сигурна

# 131
  • Бургас
Има ги в магазин Тема и двата вида памперси!

# 132
Момичета, може ли някой да ми обясни този склад за памперси къде е точно, зад новата поща ли? Аз или бременния ми мозък сме виновни, ама не можах да го намеря  Crazy  И дали знаете къде в Бургас се продават памперси на Мамиа или Кан бебе?

Склада за памперси е в двора /паркинг, който е над Новата поща, пада се с/у Джърси някъде. Навремето имаше някаква дискотека, май Мандарина беше и магазина за играчки Вега е там. Та като влезеш в този двор в дясно има едни стълби по които слизаш и си в склада.
     Егати обяснението  Embarassed дано ме разбра  Crazy

# 133
Да дам само инфо:
Склад за памперси има зад Краставицата ул.Поп Грую 70,живея в кооперацията над склада ,цял ден с микробуси разнасят,можете да сравните цени.Това е наистина склад,а това в двора на вегата е магазинче на по-ниски цени!

# 134
Много ви благодаря момичета  Hug Супер изчерпателни както винаги  Wink Ще ги проуча всичките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт