В Дружба майки и деца, сред разкош и топлина,чакат с трепет пролетта! (8)

• 23 044
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Светлушке аз няма да мога, без дете съм и почвам да обикалям магазините по центъра да си накупя нещата за сватбата, които още не съм успяла, а те са 1000000 джунджурии  #Cussing out

# 241
  • София
Ето ме! Mr. Green

Светлуши, поздравлеиня!  bouquet

Женке, при нас имаме роклички тип принцески
за малката. Бели с болерца, бяла с червени рози и т.н.
Ела да видиш, ако си харесаш нещо. Много са сладки!

На всички други хубава вечер и много сладки сънища! Hug Hug Hug

# 242
Муци искаш ме, не ме искаш, утре ще се дотреса да те видя теб и рокличките също  Hug Само дано успея да те намеря де  Embarassed

# 243
Добро утро мацки.

Светле, вчера те видях и докато се опражим да слезнем ти си беше тръгнала. Честито дипломиране.

Муци, къде ти е магазинчето, бих минала да видя какво има при теб.

# 244
Добро утро  Hug

Зайке, благодаря за кафето  Heart Eyes А за вчера, Лъчи започна да заспива в пясъчника и си тръгнахме набързо  Joy Днес сигурно пак ще дойдем, само да не вали  Peace

Женя, какво купи, я разцъкай  newsm78

А тонкабонка къде изчезна newsm78 Спряха й сериала и тя потъна в земята  hahaha

Муци, Алекс добре ли е?

На всички лек ден и  Hug

# 245
  • София
Добро Утроооо.... Mr. Green

Светлушка
, как така заспивал Лъчи в пясъчника... #Crazy
Алекс вече е много по-добре.
Продължаваме с лекарствата и утре сме на преглед.

Мими, благодаря ти и тук за съветите!  Hug
Утре ще видим какво ще каже докито.

Жени, много ще се радвама, обаче днес
и утре аз съм си в къщи, че майка има работа и се гледаме с Алекс.
В събота и неделя обаче се завръщам.  Laughing
Ако все пак си тръгнала днес магазина е на новите пътеки (тези които са по близко до Стил-а)
средната пътека с входове и от двете страни. Има голяма жълта табела магазин Силви.
Търси Силвия и й кажи, че си ми приятелка9ама да й кажеш истинското ми име, че тя Муци го не знае... Joy) и ще ти намери чудна рокличка на добра цена.

Зайке, заповядай и ти! Ако обаче искате да
да видите и мен ще съм там от събота нататък!
Така, че ако не друго елате да се видим и да изпием по едно кафе
на крак и на слънчице! Mr. Green sun

Хайд сега хубав ден на всички и днес ще ви държа под око да знаИте.... Heart Eyes

# 246
Ние излизаме, ще врътнрм около Езерото и после сме в градинката на 121бл. ако някой иска да се включва  Hug Сега погледнах 16 градуса е  Mr. Green

До после  Grinning

# 247
  • София
Приятна разходка!
И аз искам, обаче няма как ...
не искам да рискувам!

# 248
  • София
Здравейте,
аз отдавна не съм се включвала. да ви кажа че аз след Великден съм свободна и може да ме викате и мен на разходки. Изгониха ме да си взимам болничен, че да не тежа на фирмата с мойта заплата  Shocked, не че ми е висока, но така всъщност по-добре за мен.
Муци,не разбрах откога си на работа. Да знаеш, че ще дойда другата седмица и да ми подбереш най-хубавите роклички и да изберем на Валето най-гиздавата, че нали сме на сватба на 3-ти май и трябва да я правим малка шаферка. И вземи остави телефон на лични.
Алекс бързо да се възстановява и повече никакви болести  Hug

# 249
  • София
Ейййй, още ли сте навън по разходки??? Heart Eyes
Аз викам да си побъбрим...Добре тогава! Crossing Arms
Отивам да простирам дрехи! Mr. Green

# 250
Светлушке купих си обувки, лепки за цици  Joy , бижутата, чанта/ама не за сватбата/, блузка, потник и май това е.
Муци аз всъщност вече съм била минала през твоя магазин когато ти звъннах...видях рокличките, много са хубави, сега умувам за една бяла на розови цветя с лента...много е хубава, но не я взех, понеже още тая надежда, че ще намеря в екрю пак някаква такава...скъсах се от обиколки момичета и вече искам да си гледам детето, а не да обикалям  Joy
Ей, на тия жени няма угодия  Embarassed

# 251
  • София
Приветче, момичета!

Ей, Светлушке - може и да се окажеш права - спряха ми сериала и съм потънала в скръб  Mr. Green

Женя, като те слушам с тези трепети около сватбата, ще вземе пак да ми се прижени  Grinning

При нас нищо ново - чакам следващата събота да се понасяме към влашко (т.е. Видин). Там най-накрая ще се наспя като човек, че вече месец и половина все не успявам. Лошото е, че няма да мога да ям от вкусотиите, но какво да се прави, фигурата иска жертви!

Софи, що така те пращат в принудителна почивка? Доста време ще си откараш вкъщи в такъв случай, но пък щом те устройва, значи няма проблем. Моят шеф пък имах чувството, че всеки ден се молеше на всички висши сили да не стане нещо, че да го напусна по-рано, щото имахме доста работа  Mr. Green Само дето сега не ми се струва много ентусиазиран да си ме взима обратно  Crossing Arms Но иска или не иска - другата година ще му се наложи да ме приема пак!

Муци, много съжалявам за малката, направо изтръпвам като чуя за болести и като знам, че рано или късно и нас няма да ни подминат...

Приятна вечер от мен на всички ви, аз бягам да храня малката, че вече не си спомням кога яде за последно  Blush

# 252
  • София
Минавам до ви пожелая сладки сънища!

Жени, има и в екрю, бе душко!
Ти къде си гледала... #Crazy Аз за това ти писах
да питаш за Силвия направо. На съседната пътека е другия
й магазин също с официални роклета, като тези дето си видяла.

Тонка, ние слава богу се оправяме вече.  Praynig Peace
Но има неща дето колкото и да искаме, немож` ни подминат. Mr. Green
Колко време ще изкарате из влашките полета...?

Хайде сега наистина лека нощ и до утре живот и здраве!
  bouquet

# 253
ДОБРО УТРО kaffeetrmker_2

Днес за разходка???Има ли желаещи, ние към 10 излизаме  Heart Eyes

# 254
по-скоро ще е в 10:30  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт