В Дружба майки и деца, сред разкош и топлина,чакат с трепет пролетта! (8)

• 23 040
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро на всички   bouquet
ех че хубаво време, приятни разходки на майчетата с бебчета. Ние утре изчезваме яко дим от София.
Жени,добре че сме на различни размери, че да не се сдърпаме за някоя рокличка в магазина на Муци  Grinning.
Айде ти на 2-и булка, пък ние сме на 3-ти на моя много близка приятелка, която вчера ми се похвали, че е и бременна. Много щастие наведнъж, и аз така бях. То остави, ами и аз ще се чудя какво да купувам за мен си тогава, че вече ще имам коремче.

# 256
sofy няма как да се сдърпаме, аз съм отстъпчива  Embarassed хоп, малко самореклама...при теб как върви бременността?Аз като се сетя в тоя период само мрънках, че да ми се обръща внимание, и естествено всички се въртяха около мен...едно от малкото неща на бременността, които ми липсват.Сега и да търся внимание, всички само с детето се занимават  Crossing Arms

# 257
  • София
Здравейте сладки мои

Къде сте се покрили всички.... Shocked Как сте?

Олче, бързам теб да питам...Дойде ли деня? Heart Eyes

МИА, при вас как е?

Жени
, тез лепки за цици направо ме
заинтригуваха... Mr. Green
А, за сватбата купи ли нещо?

Светлуши, от разходки съвсем си зарязала
компа, аааа... Naughty Joy

Софи, където и да сте приятно изкарване! Hug

Силсав, ти съвсем се изгуби...Ехоооо..
Grinning

Тонка, приготвяш ли багаж...

Зайке, Шпунц, Писанке, Нана
и всички други..спокойна нощ и сладки сънища!

# 258
Добро утро, айде на кафето!

Аз от днес съм си с дете и ще излизаме като изгрее слънцето, така че ако някой си търси компания за разходки да свирне  Hug
Муци ми те лепките са си за сватбата, би трябвало да ми изглеждат по-обемни циците с тях, ама още не съм ги пробвала с роклята дали ще има търсения ефект  Whistling
Да ви се похваля, мойто дете си върши голямата работа на гърнето, чат-пат и малката, ако съм нацелила момента, че не си казва сама, просто като я сложа си върши работата, ако е такъв момента, и това е добре, като се има предвид, че преди като я сложех и пищеше  Naughty

А, похвалих се, сега и да се оплача...оказа се, че не можем да намерим кръщелното на моя мъж, та сега ще трябва и да се кръщава  Sad

# 259
Добро утро  Hug

Женя, към колко ще излизате и ние идваме Simple Smile А за кръщелното извадете дубликат от черквата, където е кръстен

# 260
Светлушке, само чакам да се стопли и излизаме, кажи вие към колко и направо да си чукнем срещичка...А относно дубликата мислих го, ама е кръщаван някъде като са били на почивка и баща му не е сигурен точно на коя почивка, май био Орешак ама не е много сигурно, та си мисля, че ще е по-лесно направо наново да се кръсти и готово.
Абе аз детето го бях предвидила за кръщене някъде през юни, ама баща му ми дойде изненадващо и то сега набързо, ей сега на разходката само ще мина през църквата/някоя отдвете/ да питам преди Великден изобщо правят ли се и ако не да насрочвам някаква близка дата за след Великден  ooooh!

# 261
Аз излизам към 10 ако искаш 10:10 в градинката на 121бл

# 262
Става, айде до след час  Hug

# 263
ок  Hug

Муци, вярно се поцепихме от разходки тия дни  #Crazy
Софи, от днес си си в къщи нали, свиркай за разходки.

Къде са се покрили вс мами и бъдещи такива  newsm78

Лек ден на всички  Hug

П.П. Искате ли в събота една срещичка да заформим????

# 264
  • София
Приветче, момичета!

Муци, багажът лесно се събира, ама трудно се побира в колата  Wink Всъщност почти винаги се оказва невъзможна мисия!

Женя, и мен ме заинтригуваха тия лепки. Мислех, че са вместо сутиен, а не за обем  Crazy Или и двете? Ама като не разбирам. Аз да те питам защо му е кръщелно на мъжа ти - заради кръщенето на малката или ще правите и църковен брак? Защото ако е задари малката, не се искат кръщелните на родителите, поне така ми обясниха като питах.

Ние този уикенд се разкапахме от разходки, но и времето предразполагаше към лентяйстване. В събота бяхме в Борисовата градина - пълно с народ, че и погледахме как снимат един филм. В неделя ходихме до Банкя да си налеем минерална вода и се разходихме в гората. Купихме и фигури за градината - жаба и охлюв. Свекървата иска щъркели, ама нямаше, така че ще продължим издирването.

Пожелавам ви приятни разходки и хубава седмица на всички!  Hug

# 265
tonkabonka най-вече за да съм без сутиен, че роклята е без презрамки, но и обем правят и ги повдигат пък и ги държат близо една до друга  Embarassed А кръщелно заради църковния брак ще ни трябва иначе доколкото знам за кръщенето пак трябва да сме с кръщелни и двамата, че нали в нейното кръщелно ще има и нашите имена, но за това не съм много сигурна де...

# 266
  • София
Женя, мен ме кръстиха преди 8 години и дори не си спомням да са ме питали за имената на родителите ми, пък камоли да ми искат кръщелните им. А и имаше една такава тема тук във форума за кръщенето, та оттам разбрах, че не трябват кръщелните на родителите. Важното е кръстикът да е кръстен  Peace Моят мъж не е кръщаван и аз затова се бях притеснила и разпитала. Брей, тия лепки вълшебни  Mr. Green Преди години щяха да ми свършат чудесна работа, когато бях слаба и се носех доста разголено  Crazy

# 267
С тия лепки... и аз на мойта сватба бях такива и голям смях падна със слагането  Joy Но пък са мн удобни

# 268
Ми аз ги взех щото съвсем нищо не ми остана, а така поне ще придават някакъв измамен вид  Embarassed Ми в мойто кръщелно пише имената на родителите ми, ама това е било през 82-ра, сега нещата може да са различни  Peace

# 269
Тонкабонка, ти няма ли да излезеш с нас? Знам че с Женя сме мн страшни,но  Joy

Общи условия

Активация на акаунт