В Дружба майки и деца, сред разкош и топлина,чакат с трепет пролетта! (8)

• 22 932
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ей какъв живот кипи около вас, едни  се подготвят за сватба, други очакват бебета, все хубави неща.
Хайде приятни разходки на тези , които ще излизат навън  1swing

# 271
  • София
Светлуши, вашите разходки съвпадат със спането на Кати. Тя след малко ще заспи и откарва по 2 часа сън, а навън в количката не й се получава. Затова ходим навън чак след обедното й хранене, към 14,00 ч.
Иначе човек винаги трябва да има едно наум, може пък и наистина да сте страшнички  Mr. Green  Hug

# 272
  • София
Здравейте Simple Smile
ех че хубав уикенд беше.
Жени, първата бременност повече ме глезеха, сега за нищо не ме бръснат. Сигурно си мислят, че както и първата бременност бях добре и сега така  Crossing Arms Е да ама тогава нямах детенце, след което да тичам, а сега ми идва малко нанагорно. Защото няма кой друг да я изведе навън, ако не съм аз. Айде уикенда добре, един ден на вилата, един ден някъде на гости в къща с двор, ама след 2 седмици ще ми дойде нанагорно. Дано вземе лятото малко да се кротне, че не се виждам с корема как ще тичам след нея.
светлушке, след Великден вече съм свободна. Още кисна в гадния офис. Но малко остана. Ще идвам при вас за разходки със сигурност  Peace
Муци,другата седмица най-вероятно ще дойда към магазина, че в петък или понеделник си чакаме заплатките.
Какво стана с Олчето, някой има ли инфо? Може би вече да има бебе,  пък ние не знаем
Приятни разходки на неработещите мами, айде скоро и аз се присъединявам към вас  Hug

# 273
  • София
Нека Шпунци да ни зарадва, ако има внуче вече!  Да не тънем в неведение  Naughty Grinning

# 274
sofy значи те чакаме още малко и като излезеш в траен отпуск ще се виждаме по-често и през седмицата.
Ние сега се прибрахме, много й стана топло на красавицата и реших да си ходим.Да се похваля, купих си карта за солариум, на пазара се намира, зад Тропс къщата, даже оставих спящото дете мацката да го наглежда да се пусна 5 мин., малко ми беше притеснено, ама тя така убедително ми казваше да я оставя, че ще я гледа, че влязох  Wink
Купих на малката едни платнени обувчици, сега пък и тези да пробваме дали ще ходи с тях...то в нас стана само обувки, ама тия са евтини /5 лв/, та викам айде  Whistling

# 275
  • София
Тук съм... Hug Още 2 в 1, но докога - Божа работа! Laughing
Терминът ми е на 23-ти, има още време, но вече много ми писва, започнаха много гадно да ми отичат краката и как обслужвам и търча подир Вели не ме питайте... Като слон се тътря. За капак майка ми (баба Шпунц Laughing) е улепила някакъв вирус с Т и виси на разстояние от нас... Та отникъде помощ и надежда...  Joy Joy Joy

Когато Събитието стане факт, няма да останете неуведомени, не се притеснявайте, дано само всичко е наред, че голямо шубе ме тресе вече.

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 276
  • София
Е Олче значи има още време  Hug Бях забравила кога точно ти е термина.
Като гледам май и твоите и моите деца ще са с еднаква разлика, живи и здрави да родим здрави бебчета, пък после ще му мислим как ще се оправяме с 2 броя. Бързо оздравяване на Шпунци, че трябва да се включва в грижите за бебето  Simple Smile
Аз засега само мисля как ще я карам лятото, че с тази лудетина хич няма да ми е лесно. Трябва да я водя само на заградени места, да тича на воля, ама и аз да не се налага да се набирам след нея.

# 277
Добро утро
за сега сам добре онзи ден ходих на лекар и казаха 4е вси4ко е ок днес пак сам на лекар да видим какво е положението

Олче леко раждане   bouquet
jeniqa честито мила

# 278
Добро утро и от мен   bouquet
Срамежливка радвам се че вече всичко е наред, ще стискам палци и за днес всичко да е ок, и после да ни споделиш  Praynig Теб защо те няма в списъка на бъдещите мами отпред?
Олче всичко ще е наред още малко остана  Hug, къде ще раждаш? Аз все още си събирм мнения, че не съм решила къде точно да раждам  #Crazy май всичко си е на късмет  Thinking
Шпунц бързо да оздравява, че без нея няма оправия  Grinning
Тонка как върви диетата ?
Муци, Светлушка, Женя, Зайка байка, sillsav  и всички останали които пропуснах хубав и слънчев ден ви пожелавам.
Тези дни наистина на 121 бл. имаше много мами с дечица, но мен нали си ме срам викам няма да питам вие ли сте не сте ли  Embarassed Mr. Green

# 279
Здравейте сладурани

вчера реших да се поразходя към 1-ва част /имах малко работа/ и то със рейса-голяма борба беше да качи ме количката в 88 тя не влиза много е широка при задните колела е на връщане си направих разходка от паспортната служба на 404 те поне са пригодени за колички и даже нямаш нужда от помощ при качването и слизането.
А вие да се похвалите нещо?

Срамежливке мерси за кафенцето и да споделиш после как е минало при лекаря

Шпунц бързо оздравяване   bouquet

Олче леко раждане и от мен Heart Eyes

sofy теб като не се сещат да те глезят то им го намекни или направо им го кажи Laughing

Пожелавам ви усмихнат ден мадами!

# 280
Съжалявам за късния отговор но просто нямах време.  wavey
Всичко е наред newsm10 цели 26мм сме, имаме си краченца, ръчички, главичка,......  261uu всичко даже се движим.
Сърдечната дейност е много добра.

Всичко е абсолютно наред много се успокоих. newsm03

# 281
  • София
Ха добър вечер!!!

Олче, появи се най-после! Hug
Малко остава...всички чакаме  се нетърпение.
Май твоето ще е първото бебче от както се сбрахме
в темата. newsm78 Mr. Green

На баба Шпунц, много прегръдки с пожелания за
бързо оздравяване. Hug Hug Hug

Жени, как са цените на този? Аз за пръв път
чувам за там да има солариум.Сигурно е от скоро? Rolling Eyes

Пепче, Срамежливка, а и може би още някой липсва от пред защото се е разкрил
или появил след пускането на темата и след времето за възможни редакции.
Съвсем скоро идва време за нова темичка, така че ще гледам никой от
компанията да не липсва.

Ками, гадна работа е това с количките! Аз за това или ходех с километри пеш или направо
с колата докъдето сме трагнали...

Софи, ще се справиш...пък и Валето ще е по-големичка лятото и
ако се опиташ да й обясниш, че трябва повече да те слушка и да не те кара
да тичаш след нея или нещо подобно, сигурно ще те разбере... Peace

Ами на всички ви да пожелая сега сладки сънища!!!

# 282
Здравейте аз малко раничко изгрях но по принцип ставам за работа по това време. Сега нещо ми е много лошо Sick и изобщо не мога да мръдна та се обадих на шефа да му кажа че няма да мога да отида днеска на работа.
Такаче на всички Вас Добро утро от мен в ранни зори Hug
и ай де на кафенцето може би този път със свежи курабийки

# 283
СРАМЕЖЛИВКА мерси за кафето, от курабийките няма да си хапна  Naughty
Олче ми то не останало...съвсем малко, дано лесно и безболезнено родиш  Peace И Шпунц да оздравее по-скоро   bouquet
Муци ми нов е, явно, то и на солариума като влезнеш си личи, че е нов...иначе цените са като навсякъде, 70 ст. минутата, аз обаче си взех карта за 50 мин.-30 лв.., работят до 21 вечерта и ме устройва идеално да си оставя детето вечерта на Владо и да изляза до пазара  Heart Eyes
Светлушке ние към 9 ще излезем до личната и предполагам, че няма да чакам много, поне се надявам като съм с детето някой да ме пусне преди него и направо ще ви чакаме в градинката  Peace

# 284
СРАМЕЖЛИВКА мерси за кафето, от курабийките няма да си хапна  Naughty

Че защо не ти ли харесват? Hug

Общи условия

Активация на акаунт