Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 89 981
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Бургас
Здравейте отново,
разполага ли някой с повече информация за Занималня Ани?
Намира се близо до детските магазини Егоист в близост до гарата. Не знаех, че съществува и ме извинете, ако преди сте я обсъждали, но не си спомням да съм видяла нещо за нея в темата.

# 1 171
  • Бургас
ben78 инфото не ми от най-скоро, но  пък и не мисля, че нещо се е променило кой-знае колко. Та преди около година и нещо провеерих за малкиия, и ми казаха, че таксата е към 200лв newsm78 мисля, цял ден, с ядене и спане. Тогава обаче моя синковец нямаше 2г и не го взеха. Повече не  съм ходила, но занималнята си я има.

# 1 172
Аз имам пресни тазгодишни впечатления! Сина ми до скоро ходи и сме много доволни. Оставяхме го за половин ден, цената беше 11 лв. на ден. Анито е много мила, има страхотен подход към децата. извежда ги редовно, пеят песни, четат приказки, има акоредон...Искам да кажа, че не скучаят седнали по столчетата или пред телевизора. Също така тя организира невероятн рожден ден на сина ми, който по независещи от нас причини беше пред провал. Винаги отбелязва по интересен начин всякакви празници за децата. Ако искаш още информация може и на ЛС Simple Smile

# 1 173
А събота и неделя работят ли, и какъв им е точно адреса, ако някой го знае?

# 1 174
Занималня Ани детската градина на ул.Д-р Нидер ли е?

# 1 175
Занималня Ани детската градина на ул.Д-р Нидер ли е?

Ако не се лъжа е точно срещу детския Егоист

# 1 176
  • Бургас
Благодаря ви за споделената информация.   bouquet

# 1 177
Zdraveite,momichetaIizvnqvam se,che ne moga da pisha na kirilica v momenta,no iskam da popitam,tai kato sina mi e na godina i polovina,moga li da namerq chastna detska qsla ili zanimalnq za nego,naprimer v ANI dali 6te stane?Stava duma za opredeleni 4asove ot denq a ne za celodnevna qsla.Blagodarq predvaritelno za otgovorie!  bouquet

# 1 178
  • Бургас
В Първа Частна Приемна Ани, мисля че така се води, приемат над 2 годиники, findo.

# 1 179
Само да вметна, че Монтесори са две: до х-л Драма ( нямам лични впечатления ) и на Славянска 4. За занималнята на Славянска мога да кажа единствено и само хубави неща. Детето ми я посещава от няколко месеца и съм изключително доволна: учат песни, стихчета, научи се да брои ( опитва се и на английски ), имат образователни игри, за 1ви юни им организираха специална почерпка, имат народни танци с професионален преподавател и най - важното всички деца получават много внимание. А ръководителката им е най - усмихнатия и позитивен  и търпелив човек, когото познавам. Единствен недостатък за мен е, че няма място за спане.

# 1 180
  • Бургас
elfin, дай повече подробности за Монтесори центъра на ул. Славянска, моля те. През целия ден ли ходи детето, колко деца са, в една възрастова група ли са, как е с храненията, за спането разбрах, цената каква е и каквото друго се сетиш. Благодаря предварително.

# 1 181
Аз сьщо ще сьм благодарна за повече информация за Монтесори.А чували ли сте нещо за филиала на детска градина Радост в Краиморие?

# 1 182
Моето дете ходи само преди обяд към 8.30/9.00 до 12.30/13.00, когато имат народни танци остава до към 13.30. По принцип Калина ( ръководителката ) е там от 8.00 докато си тръгне последното дете. Храна - всеки си носи... кой кроасан, кой банан, кой сандвич...както е преценила майката. Децата не са повече от 4-5 на ден, защото някой са почасово и не са всеки ден. Когато станат повече от 7 деца имат и друга жена, която да помага. Не съм я виждала, защото никога не са били толкова много. Различни възрасти, най - голямото мисля е на 5. Ние сме на месечна такса - 150лв./мес. за половин ден. Почасово не знам колко се заплаща. За всичко, което ви интересува, може да отидете на място и да попитате, дори може да разгледате. Няколко пъти съм сварвала майки, който са разглеждали.

# 1 183
Изключих, че те си имат сайт: miamontessori.org Аз всъщност така ги открих.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 19:46 от elfin

# 1 184
  • Бургас
За братскул знам само че ще е в село Братово и цените им започват "от 380 лв"

Братскул се намира в с. Братово, на 15 км. от Бургас. Това е луксозно реконструирано бивше училище с огромен двор. Обстановката е страхотна, сус всички удобства за детето, които мойете да се сетите. Голяма площадка за игра на двора и голям център в къщата за децата от 2 до 3 години за студените дни и месеци. Програмата включва игрови уроци през целия ден, целия персонал е от педагози /английскоговорящи/, като езика не е във вид на уроци а децата биват учени през целия ден. Например на обяд на децата ги у4ат имената на плодовете, храните, т.н Пасивно децата научават имената на предметите от апликациите по стените, когато рисуват в книжките, докато си играят ги учат на думичките. Така без проблем във вид на игра научават езика. Не е във вид на специални уроци, когато трябва да дърщат детето седнало и концентрирано за час, което знаем всички че е трудно постижимо. 50% от времето се говори на Английски. Групите са с по 10 деца. За всяка от групичките има учител, медецинска сестра и лелка. Има и други занимания за развитието на креативност, логическо мислене, двигателната активност. Разстоянието не е проблем, защото има осигурен транспорт. Вземат детето от дома Ви от 8.30 до 9 и го връщат в 6 часа. Изхранването е 3 пъти на ден, достатъчно хранително и балансирано в зависимост от възраста. децата спят на обяд. Ако родителя има ангажимент детето може да остане за през нощта да приспи. Стандарта на училището няма алтернатива в България. Единствено Евро Лицея в София предлага подобни условия но цената е доста по-висока. Един път месечно биват преглеждани от педиатър и стоматолог.
Таксата е 380 лв. на месец. Допълнителните такси са 110 лв. за храна и 100 лв. за транспорта, които не са задължителни. Някои родители се комбинират и водят децата си сами, други настояват да им проготвеят храната сами.
Оглед на място може да се направи по всяко време. Ако искате да огледате на място или имате въпроси може да се обадите на 0878/544 215 или 056/828 828- Таня. Офиса в Бургас е на ул. Алеко Богориди 59/.
Аз записах сина ми на 2 години и съм готова да давам по-голямата част от заплатата си за да може детето ми да посещава градината. Искам да инвестирам в неговото правилно развитие сега, когато реално може да му се повлияе и да му дам един добър старт и предимство пред другите, нещо което моите родители не са могли да направят за мен Simple Smile Каквото се заложи сега се развива по-късно. Знам че финансовият фактор не е за подценяване, но ще откажа цигарите, ще спра да пръскам пари по себе си ако трябва. Кое в края на краищата е най-важно за нас?
А и се надявам да се осъществи този прект на правителството за подпомагане на частните градини, когато родителя плаща само половината такса.

Аз също разгледах сайта на Братскул. Като цяло идеята е добра. Никъде не пише, че децата се извозват до дома, а до центъра. И не ми хареса храната в 15.00 ч. - Следобедна закуска - СНАКС. Това изобщо не е здравословно! (Знам, че можем да си носим и ние, но все пак е важно те какво предлагат)
Направи ми впечатление, защото аз вече се интересувам какво ям и какво яде детето ми. И се оказва, че магазините са пълни с боклуци, съдържащи отрови и химии, забранени в другите държави! Но това е друга обширна тема ... както и да е...
Все пак всеки родител избира това, което е най-добро за неговото дете според своите критерии и възможности! А Бургас има нужда от добри детски заведения (и не само ...)!

Общи условия

Активация на акаунт