Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 89 723
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 200
Във всички градини е така, тъй като 1 септември е сряда и е средата на седмицата... затова приема започва в първата нова седмица и тъй като 6 септември е национален празник, приема е от 7 септември.

# 1 201
Не знам защо ви размотават така,ние тръгваме на градина от утре 01,09.Насистина няколко дни ще са в сборна група,защото чакат кмета да открие официално новия корпус.Но поне започнаха да ги взимат от 1ви,сборната групичка не ме притеснява толкоз.След 2 месеца стоене вкъщи вече полудпвам,бабите развалиха дисциплината напълно

# 1 202
  • На морето!
Във всички градини е така, тъй като 1 септември е сряда и е средата на седмицата... затова приема започва в първата нова седмица и тъй като 6 септември е национален празник, приема е от 7 септември.
Не е при всички така. Тогава можеше да започне на 30.08, по-добре с 2 дни по-рано, вместо със 7 по-късно.

# 1 203
  • непостоянно
здравейте Grinning
бих искала да попитам за ЦДГ N10 "Слънце" на Оборище... има ли мами на деца, които я посещават? ще съм благодарна ако споделите впечатленията си Hug
извинявам се ако вече е имало такова питане, но темата е доста дълга (прочетох около 40 стр., но не намерих инфо за въпросната ДГ) Peace
предварително благодаря Hug

# 1 204
Защо така сме изостанали, особено когато повечето деца вече са тръгнали на градина/ясла  Hug
Кажете нещо за Раковина, моля, има ли впечатления? Синът ми е приет там, но не е тръгнал още - днес трябва да е било откриването на новия корпус.

# 1 205
  • у нас
Защо така сме изостанали, особено когато повечето деца вече са тръгнали на градина/ясла  Hug
Кажете нещо за Раковина, моля, има ли впечатления? Синът ми е приет там, но не е тръгнал още - днес трябва да е било откриването на новия корпус.

да, днес беше откриването  Peace Аз съм доволна от персонала там  Peace

# 1 206
Раковина е една от най-хубавите градини в Бургас. Въпреки, че сградата е стара, постоянно се ремонтира и обновява. Средата е много добра, децата имат хубави кътове и играчки. Персонала е на ниво.  Peace

# 1 207
  • Бургас
Не е при всички така. Тогава можеше да започне на 30.08, по-добре с 2 дни по-рано, вместо със 7 по-късно.

При тях е заради закъснял ремонт, поне така ни казаха.
Малката тръгна от вчера, на половин ден. На мен също ми се наложи да изляза неплатена отпуска, няма кой да я гледа, дано то другата седмица всичко е наред и ни пуснат на цял ден.
Menina, тръгнахте ли безпроблемно вие?

# 1 208
И ние от днес сме в Раковина - I г . Малката тръгна с желание , не се разплака въпреки други ревящи дечица , пробвахме тоалетната, измихме си ръчичките, влезе с желание, но като се осъзна , че остава самичка без нас тръгна да излиза , но я дръпнаха вътре и сигурно се е разплакала. Дано до довечера да не остане без глас, че много бързо преграква.  Обстановката там е много хубава , всяка група си е отделена, гардеробчета, тоалетни и просторна стая. Притеснява ме това ,че изведнъж " захвърляш" детето си в непозната обстановка с непознати хора. Предпочитах отначало да е само за няколко часа докато посвикне  Confused

# 1 209
Нормално е детето да се разплаче, осъзнавайки, че остава само в нова обстановка и с непознати хора. Пнякога майките плачат на излизане, защото се натъжават, виждайки как плаче детето... Децата бързо се приспособяват и адаптират, когато средата е хубава и се държат добре с тях, така че - не се притеснявайте. След първоначалния стрес, ще започнат да ходят с желание на градина, защото това е мястото, където играят на воля със свои връстници и където научават много нови неща, които са им интересни.
Алабалакс - защо не попита дали не може да я вземаш на обед първите 2-3 дена? Едва ли ще ти откажат.

# 1 210
Днес носих документите и "надзърнах" в помещенията, където ще бъде групата на сина ми - много хубаво ми се стори,  ремонт е правен навсякъде, отделно новото крило е ясно, че ще е хубаво.

И на мен ми се искаше в началото да го взимам наобяд, но възпитателката направо каза, че такива "ясленски" номера не са добри за свикването на детето...така, че от 13.09 го водя, дано не е много стресиращо....

# 1 211
  • Бургас
Ивончето, сина ми е в тази детска градина.Тази година ще е втора група.Питай по-конкретно какво те интересува.Аз и да изкажа впечатленията си те ще се от групата на Велизар.Най-важното според мен е да случите на учителки.

# 1 212
Алабалакс - защо не попита дали не може да я вземаш на обед първите 2-3 дена? Едва ли ще ти откажат.
Aaa, отказват, отказват ...  Confused
pollinna , в коя група сте?
На нас днес ни е втори ден . Сутринта малката поплака малко в къщи , но след това нито по пътя нито в ДГ заплака и спокойна влезе в стаята. Условията в новото крило на "Раковина" са просто прекрасни . И госпожите за сега ми се виждат доста мили.  
http://www.bourgas.org/bourgas-news-19850-bg.html

# 1 213
  • На морето!
"Раковина" май ще стане най-голямата градина в града.
Аз съм доволна от ОДЗ 2, чакаме си втората г-жа, че е в отпуска и от понеделник вече ще са двете. Чух доста добри отзиви, надявам се да са истина. Дечко се справя добре, като за 3та смяна през тази година. Отзазвал да се обслужва сам и лелята го обгрижвала, но аз отдавам това на стреса и непознатата обстановка, ще видим как ще е след месец. Сега съм в очакване на дата за родителска среща и подозирам, че ще я изпусна, тъй като ще отидем малко на планина следващата седмица.
Помня имаше доста дечица в ОДЗ 2, но не си спомням всички. Надявам се да се видим някой път.

# 1 214
  В ОДЗ 2 родителските срещи обикновено са в началото на октомври. Поне трите години до сега беше така.

Общи условия

Активация на акаунт