Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 89 724
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Бургас
здравейте Grinning
бих искала да попитам за ЦДГ N10 "Слънце" на Оборище... има ли мами на деца, които я посещават? ще съм благодарна ако споделите впечатленията си Hug
извинявам се ако вече е имало такова питане, но темата е доста дълга (прочетох около 40 стр., но не намерих инфо за въпросната ДГ) Peace
предварително благодаря Hug
Ние ходим там. Тази година последно. Аз лично съм доволна.

# 1 216
Здравейте отново мамчета,с много усилия и познати най-после намерихме ясла за нашия разбойник Simple SmileИма ли мами чиито дечица посещават детска ясла "звездица зорница" в комплекс зорница?!Бихте ли споделили мненията си , защото до колкото видях базата е под всякаква критика, дай боже поне персонала да е на ниво, защото нашето хлапенце е доста злоядо, и малко трудно контактува с децата, доста е срамежлив и мнооооооооооооого крив хахаха(просто не им завиждам)
Та дано има доволни мамчета, за да се поуспокоим малко , защото ми е доста притеснено, не искахме да го пускаме на частниа д.г. а защото е доста скъпо, а и тази ясла ни е пред вкъщи!
Както и да е ще очаквам коментарите ви мамита!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 1 217
  • На морето!
Здравейте отново мамчета,с много усилия и познати най-после намерихме ясла за нашия разбойник Simple SmileИма ли мами чиито дечица посещават детска ясла "звездица зорница" в комплекс зорница?!Бихте ли споделили мненията си , защото до колкото видях базата е под всякаква критика, дай боже поне персонала да е на ниво, защото нашето хлапенце е доста злоядо, и малко трудно контактува с децата, доста е срамежлив и мнооооооооооооого крив хахаха(просто не им завиждам)
Та дано има доволни мамчета, за да се поуспокоим малко , защото ми е доста притеснено, не искахме да го пускаме на частниа д.г. а защото е доста скъпо, а и тази ясла ни е пред вкъщи!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Не знам какви са ти очакванията за базата в държавни детски заведения с такса 40лв. на месец. Ако не ти хареса винаги можеш да наемеш детегледачка или да провериш в Монтесори или Брат скул.

# 1 218
"Раковина" май ще стане най-голямата градина в града.

Най-голямата градина в Бургас е ОДЗ 9 Делфин в Меден рудник - има по 3 групи от всяка възраст от първа до четвърта група и четири яслени групи - общо 16 групи.  Peace

# 1 219
  • На морето!
"Раковина" май ще стане най-голямата градина в града.

Най-голямата градина в Бургас е ОДЗ 9 Делфин в Меден рудник - има по 3 групи от всяка възраст от първа до четвърта група и четири яслени групи - общо 16 групи.  Peace
Да, но е ОДЗ, а "Раковина" е само целодневна градина и с темповете, с които се разраства ще стане една от най-големите.

# 1 220
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Не знам какви са ти очакванията за базата в държавни детски заведения с такса 40лв. на месец. Ако не ти хареса винаги можеш да наемеш детегледачка или да провериш в Монтесори или Брат скул.
Абе не е баш така. Таксата е еднаква навсякъде, но условията се различават много. Има ремонтирани и обновени ОДЗ-та и ЦДГ-та, а има и такива, по които почти нищо не се прави.

# 1 221
  • Бургас
Базата на детското заведение в Зорница мога да опиша с думата мъка. Живя до градината и бях записала детето там. Да ама го преместих. Двора е ужас, достъп на всички, кучета, котки. И най - непонятното - тополи. При все, че са доста силен алерген и създават супер неудобства като се разхвърчат. Отделно стълбите са ужас. Къде пропаднали, къде липсват. Алеите и съоръженията в двора са по - скоро опасни. Има една обновена част, но на фона на другите е като капка в морето.
Отношението на персонала към хронично болни деца ме отврати. За астмата ме направиха див петел. това ме отказа от градината. Щом мед.сестрата ми искаше бележка от ЛЛ как се дава Вентолин.... newsm78 Ми дава се при нужда. Ама жената искаше бележка.
Бяхме записани при госпожа, за която се знаеше, че бие. Въпреки, че има много сигнали, тя все още е там и ще поеме нова група другата година. И други деца от тази група са преместени в други градини заради въпросната.
Сега сме в Слънце на Оборище. Е няма проблеми от страна на персонала. Стойте са чудни. Базата на градината е хубава. Двора също. Та от градина до градина има разлика.
Вчера бях на откриването на Братскул. Чудно място. Направено е с много желание. Живот и здраве ако имам второ ще е там. Метода за изучаването на език ми допадна много. Базата е супер. Цената е нормална. 600лв. с храна и транспорт от дома е приемлива цена.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 12:09 от Sesana

# 1 222
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Mam4eta molia ,prostete 4e pi6a na latinica no sum na rabotnia komp, i niamam instalirana kirilica!!!

Ami vijte,az opredeleo ne sum tuk za da obsujdam moite sobstveni kriterii i iziskvania, no kakto i drugite maiki spodeliha, ima bazi sus su6tata taksa no opredeleno vuv po dobra forma, dokato tazi tuk v zornica naistina e dosta zapustiala,razbita  i izostavena, ne mislia 4e izlaganeto na fakti realni do bolka za bg roditelite , bi triabvalo da predizvikva podobni haplivi zabelejki... no,vie si znaete, 6tom vse o6te ima takiva roditeli koito da se primiriavat s polujeniete bez da znaiat kak da si tursiat pravata  tova e naistina jalko! A do kolkoto se otnasia do gleda4ka... opitah , otvratih se....i ne bih riskuvala pak, no i nai ve4e problema e 4e az durja na socializaciata na deteto si , a tova sus stoene v ku6ti ciala zima ,za6toto na gleda4kata ne i se izliza ili prosto e studeno , i gledane na tv...  smiatam 4e niama kak da se slu4i .Taka 4e , blagodaria za"suveta" vi no az prosto iskah mnenie za personala... ni6to pove4e!

# 1 223
Базата на детското заведение в Зорница мога да опиша с думата мъка. Живя до градината и бях записала детето там. Да ама го преместих. Двора е ужас, достъп на всички, кучета, котки. И най - непонятното - тополи. При все, че са доста силен алерген и създават супер неудобства като се разхвърчат. Отделно стълбите са ужас. Къде пропаднали, къде липсват. Алеите и съоръженията в двора са по - скоро опасни. Има една обновена част, но на фона на другите е като капка в морето.
Отношението на персонала към хронично болни деца ме отврати. За астмата ме направиха див петел. това ме отказа от градината. Щом мед.сестрата ми искаше бележка от ЛЛ как се дава Вентолин.... newsm78 Ми дава се при нужда. Ама жената искаше бележка.
Бяхме записани при госпожа, за която се знаеше, че бие. Въпреки, че има много сигнали, тя все още е там и ще поеме нова група другата година. И други деца от тази група са преместени в други градини заради въпросната.
Сега сме в Слънце на Оборище. Е няма проблеми от страна на персонала. Стойте са чудни. Базата на градината е хубава. Двора също. Та от градина до градина има разлика.
Вчера бях на откриването на Братскул. Чудно място. Направено е с много желание. Живот и здраве ако имам второ ще е там. Метода за изучаването на език ми допадна много. Базата е супер. Цената е нормална. 600лв. с храна и транспорт от дома е приемлива цена.

Leleeeee napravo mi se kusa surceto , no... 6te vidim 6te opitam i ako ne6tata ne vurviat , 6te go mislim pak ....nie uj se poznavame s domakinkata s edna ot lekarkite... a ako e nujno 6te dadem niakoi lev kakto iavno se pravi za vs edno ne6to v bg(kakto kazah v edna ot prednite si publikacii , nie sme ot mn skoro tuk v bg, i o6te se u4im i adaptirame)za remont na bazata i malko igra4ki ... i 6te se molim za 4udo.... a 6to se otnasia do - BOI- #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire...e togava ve4e naistina bih zloupotrebila s vuprosnata daskalka!

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 14:58 от anipanayotova

# 1 224
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Абе не е баш така. Таксата е еднаква навсякъде, но условията се различават много. Има ремонтирани и обновени ОДЗ-та и ЦДГ-та, а има и такива, по които почти нищо не се прави.
  bouquet OPREDELENO E TAKA... ZA JALOST!

# 1 225
Как се казва тази госпожа дето бие

# 1 226
  • Бургас
Как се казва тази госпожа дето бие
Не бих и написала името тук. Не е правилно. Все пак моето дете не е патило от нея. Така и не прекара ден с тях. Пое набор 2004 и тази година е последно с тях. Това е разказ на приятелка, която вече от безсилие е взела решение да си премести детето. И тъй като знам подобни случки не само от нея съм склонна да и вярвам. Все пак не си местиш детето без причина. Но мога само да гадая.
Моите проблеми с градината бяха от съвсем друго естество.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 10:56 от Sesana

# 1 227
 Аз потвърждавам думите на Sesana  за въпросната госпожа. Когато записвах сина ми, знаех за нея от разкази на познати. Къде случайно, къде по мое настояване синът ми е в другата група, но лятото след първата година в сборните групи беше тя. Ако искате вярвайте детето ми изпадна в истерия още на втория ден. Аз лично с очите си видях нейни истерични пристъпи по адрес на дете. Цялата група седяха мирно с ръце зад кръста и хълцаха. Наистина не проумявам кой и защо я държи тази жена там  ooooh!

# 1 228
  • Бургас
Здравейте момичета , записахме малкия в ясла номер 1. Имате ли някакви отзиви най вече за персонала, защото базата ми се струва ок ?
 Hug

# 1 229
  • Бургас
Моля ви, бихте ли ми изпратили името на въпросната госпожа от ОДЗ 2на ЛС, много ще съм ви благодарна  Sad Sad

За базата за въпросната ясла съм напълно съгласна, ходихме с детенце преди да тръгне официално, да потича и поиграе в двора, виждали сме майки с колички вътре като сме минавали покрай нея и ... не можах да повярвам на очите си как не се поддържа и в какво състояние е... Rolling Eyes Confused

Тъй като не сме от региона и нямам абсолютно никакви отзиви за госпожите, ще съм много благодарна на всякакви такива ... и добри и лоши...
Малката е в седмичната група Мики Маус.
От днес не ходи, защото вчера вдигна 39 гр. температура...

Общи условия

Активация на акаунт