Пол Маккена "Аз мога да те накарам да отслабнеш"

• 74 296
  • 442
  •   1
Отговори
# 405
Ето гугълски спредшийт -  направих го, но имам доста работа и нямам време да го попълня. Така че, ако има желаещ да се заеме, да заповяда.
Направен е така, че да може да бъде редактиран от когото и да било.
Алекстраза, ако си правила твоята таблица в ексел, можеш директно да копираш в гугълския.

# 406
Писна ми и затова продължавам! Ще си слушам отвреме навреме диска и ще си живея, все едно съм нормален човек, а не тежка и трудно подвижна. Последните три дни отново се бях изпуснала и влязла в кръга на преяждане-зле ми е- мразя се – преяждам. Имах си проблеми и се оказа , че най-лесно ми беше да се върна към старите навици. Все още не успявам да влезна и остана в кожата на слаб и не мислещ постоянно за храна човек . Предпочитам явно да използвам храната като емоционална патерица, която ми помага да се справям с тежките си моменти. Напълно съгласна съм с Lady13 : Не мога и не искам повече така !   #2gunfire

# 407
  • Бу-у-урга-а-ас
 Laughing Браво, вече звучите съвсем различно. Всъщност аз наистина бях останала с впечатление, че самите вие не сте много доволни и това малко ме разочарова, защото чакам да се опарича, за да си купя книгата и диска. Много ме радва споделеното сега. И пак ви казвам - успех! Peace

# 408
Аз мисля ,че всяка една от нас трябва да постави на преден план това как се чувства, а не колко кг. е свалила. Аз определено се чувствам много добре. Някак си се възприемам като красива жена, макар да не съм свалила много и определено още не спазвам правилата и си хапвам доста на моменти. Всичко е в главите ни. Мисля си, че като започна да се възприемам и харесвам ще изритам емоционалния глад от живота си. Винаги колкото повече пълнея, повече ми се яде и се тъпча, а като почна да отслабвам, намалявам храната и ми се вдига самочувствието и нямам нужда толкова да се тъпча. Така, че мисля че с тази система сме в правилната посока, но процеса ще е дълъг и изисква постоянство. Успех на всички Hug

# 409
Здравейте момичета Супер сте,изчетох ви на един дъх.В момента и аз съм на вълна борба с кг -те та се пробвах от няколкото линка да си сваля диска но ТЦ не става и нестава , и в пощата влезнах но не открих нищо дали аз нещо не вдявам или.Ако може някой да ми метне активен линк или на скайп давам веднага. Мерси предварително   bouquet

# 410
  • София
Здравейте момичета Супер сте,изчетох ви на един дъх.В момента и аз съм на вълна борба с кг -те та се пробвах от няколкото линка да си сваля диска но ТЦ не става и нестава , и в пощата влезнах но не открих нищо дали аз нещо не вдявам или.Ако може някой да ми метне активен линк или на скайп давам веднага. Мерси предварително   bouquet

дай ми email или скайп ID на ЛС.

# 411
Благодаря за линка към табличката Peace
Нали в следващата тема ще го включите в първия пост!

Успех, маккенанки Simple Smile

# 412
  • София
Здравейте момичета,

заразена от вашия ентусиазъм и аз си купих книгата. Реших да опитам да си подпомогна борбата с килограмите.
Днес за първи път слушах диска и на няколко пъти се улових да се усмихвам докото си предстанях как изглеждам, какви дрехи нося и т.н. По време на този сеанс, обаче, се сетих за течен шоколад и ми се доповръща. Не знам от какво се получи така. Много ми харесва. Hug   bouquet

# 413
  • Sofia
лого5ка, изчети внимателно правилата от началото на темата и просто се опитай да ги спазваш. Аз вече свалих 4кг, без да съм чела книгата, като само ги четях тук от време на време и няколко пъти слушах диска. Книгата ми пристигна днес, поръчах си я , защото знам, че борбата с последните килца е най-корава  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 14:39 от taigi

# 414
  • София
Момичета,

толкова лесна книга за четене и осмисляне не съм срещала. Дори Дюкан ми беше сложен.

Четири часа ми отне да я изям с кориците.

# 415
Нали  smile3521
Просто трябва да осмислиш казаното . Правих си експеримент дали ще мога да ям пак тестени изделия и резултатът и при мен беше страшно прилошаване и повици за повръщане , 15 мин след като изядох един еклер. Вече започва да ми става зле и ако ям малко повече от необходимото.
За последните килца ще се надлъгваме с интелигентът в главата ми. Изглеждам чудесно и на 60 и на 58 кг. Аз обаче съм си записала в линийката в подписа ми едни 56 / на които изглеждам зле / и всеки ден си ги гледам и се надявам подсъзнанието ми да ги запоми и да спре отслабването точно два килограма преди тях newsm48

# 416
Здравейте и от мен!От седмица слушам диска всеки ден.Не забелязвам особено да ми е намалял апетита.По време на сеанса не заспивам.Как е с вас?                                                                         Руслана ако искаш дай си скайпа и ще ти пратя записа.

# 417
  Не съм чела тази книга.За съжаление нямам възможност и да прочета цялата тема.....

Стигнала съм до същия начин на отслабване и поддържане на тегло,както е описано от авторката на темата.
  Наистина е много важно да не се яде,когато не изпитваш истински глад.Защото тогава храната отива право към мастните натрупвания.
   Важно е и да не се преяжда.А още по-добре е да ядеш ,докато не усетиш,че вече не си чак толкова гладен,без да стигаш до сигнала "сит съм".
  Аюрведа подробно разглежда същите принципи на хранене.И казва,че идеалното тегло не трябва да е цел,а СЛЕДСТВИЕ на вътрешен баланс и ,разбира се,спазване на гореспоменатите правила.

Браво на авторката за тази тема,най-полезната тема в този подфорум!  bouquet

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 23:27 от Селма

# 418
  • New Zealand
момичета, извинявам се, че не съм прочела цялата ви тема, но как мога да се сдобия с диска/ записа/? утре смятам да се разгледам дали не мога да намеря тук книгата, но се съмнявам...

# 419
  • София
момичета, извинявам се, че не съм прочела цялата ви тема, но как мога да се сдобия с диска/ записа/? утре смятам да се разгледам дали не мога да намеря тук книгата, но се съмнявам...

прати ми емайла си на ЛС. Ще ти го изпратя във формат МР3.

Общи условия

Активация на акаунт