Любители на котки - тема 20

• 23 964
  • 335
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Whitewitch, много съжалявам за тревогите ви. И все пак доколкото разбирам изобщо не е доказано, че става дума за алергия към котките, даже напротив. Няма ли начин да дадете котките на временен дом, за да видите дали малката ще се повлияе. Естествено, че детето е най-важно, но защо да се разделяте с котетата, ако не е нужно. Извинявай, не искам да те засягам по никакъв начин, просто ми е ясно колко ти е тежко. Не искам и да си помислям за вероятността да се разделим с Кетишонче. Ако все пак няма друг изход... ще стискаме палци да им намерите хубав дом, пробвай да пуснеш обяви и в dog.bg, там има и наръчник как да интервюираш евентуални кандидати, за да си сигурна, че любимците ти ще попаднат на добро място.

# 181
Нико без уши  Laughing

А Мъро много голям късметлия е бил, в гората да го намерите  Grinning Какъв е бил кльощавичък горкия.....

# 182
Ами това е, чакам предложения  Hug  И да знаете, всеки който реши че иска да ми даде коте е добре дошъл за да види къде ще живее то  Hug

blizna4e
Расово коте ли търсиш?
Ако отговора е не, мога да те насоча към bezdom или dog.bg, където има много котенца търсещи дом и семейство.

Peace

# 183
  • Варна
Благодаря Ви, но ми е жал да го кастрирам.

# 184
Cantariny чакаме снимки-много е красива котана  Heart Eyes Heart Eyes
месечинка много мило ми става като чета-такава обич  Hug как да не излезеш усмихнат от вас  Grinning
шушулче интересно пътуване е било, радвам се че на лапичката нищо й няма  Grinning
тед кет чудни снимки, особено като са бебета  Heart Eyes Grinning Grinning
росченка ммм какво тумбаченце  Heart Eyes Mr. Green

Ето снимчици на Алф  Heart Eyes от преди два дни са, следобедния му сън  Blush

А последната вечер се опитах да спя с него, но доста място заема и малко тежи като ми легне на краката, в крайна сметка предпочете до мен на леглото от колкото на земята  Grinning Grinning

И малко снимки от нета на котета  Heart Eyes

Хубав следобед ви желая  Hug на вас и котИтата    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 185
  • Варна
Алфи е уникален Hug Как се е опънал като човече Heart Eyes Много са сладки писетата, просто е голямо щастие да си имаш такова вкъщи. С Кетка само се смеем и радваме, такова е дяволче. Тази сутрин пак правеше опит да ми пасе едно папратче, а то горкото тъкмо се посъживи, че го бях засушила и без малко да го изтърва. Вдигнах го нависоко, ама е временно решение. Трябва да посея котешка трева, пакетчето със семенцата седи сигурно месец вкъщи и ме чака да се сетя ooooh! И като не се сещам, Кетунка ми напомня Grinning

# 186
  • Варна
link=topic=377390.msg10597898#msg10597898 date=1237557583]
Cantariny чакаме снимки-много е красива котана  Heart Eyes Heart Eyes
месечинка много мило ми става като чета-такава обич  Hug как да не излезеш усмихнат от вас  Grinning
шушулче интересно пътуване е било, радвам се че на лапичката нищо й няма  Grinning
тед кет чудни снимки, особено като са бебета  Heart Eyes Grinning Grinning
росченка ммм какво тумбаченце  Heart Eyes Mr. Green

Ето снимчици на Алф  Heart Eyes от преди два дни са, следобедния му сън  Blush

А последната вечер се опитах да спя с него, но доста място заема и малко тежи като ми легне на краката, в крайна сметка предпочете до мен на леглото от колкото на земята  Grinning Grinning

И малко снимки от нета на котета  Heart Eyes

Хубав следобед ви желая  Hug на вас и котИтата    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[/quote]

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 17:47 от ивка27

# 187
Whitewitch, много неприятно... Sad Твоите пухени котета са страхотни- аз ллично мн ги харесвам ( нали не греша, че те бяха майката и таткото на Бени Embarassed ). Не прибързвайте с решението...Сигурно ли е за алергията? Как е детенце? Симптоми? Тестове... надявам се да няма проблеми с малката и да не ви се наложи да се разделите с сладурите
Игуанка, страхотен е Алфчо Crazy МНого обичам спящи котенца...като бебенца са Simple Smile)) А на снимките на др котета- на вторият ред средното така ми прилича на Пуфи, че ми идва да му щипна носа Simple Smile
Теди, както винаги Нико е на ниво Simple Smile той се е специализирал в участието си във фотосесии Simple Smile))

tania tda67, моята сладурка точно от кофти храни си навлече проблеми с бъбреците, но сега е ок ( да чукна на дърво). Аз съм за храненето с висококачествени витаминозни храни. Peace

# 188
ивка 27, моля те редактирай си поста-махни цитата със снимките, защото става много дълго  Hug
росченка, да, много хубаво носле  Grinning

# 189
Ивка,не се притеснявай,кастрирай го.Ние дълги години го мъчихме горкия Мич.Синът беше малък и казваше,че нямал да бъде мъж.Той пък като седи само в къщи,все едно е мъж.И котето се мъчеше и аз сутрин наместо да си пия кафето като бял човек-почвах да мия теракота.Преди 3 години най-после го кастрирахме и сега няма проблеми.Спокойничък е,напълня и нито веднъж оттогава не е правил беля.
http://media.snimka.bg/2401/011057273.jpg
http://media.snimka.bg/2401/011057276.jpg
http://media.snimka.bg/2444/011143510.jpg

# 190
много ми харесва последната снимка- как гледа в монитора Мич  Heart Eyes   Grinning

# 191
Интелигентен котарак-като всички писанчовци.Умира да легне до лаптопа или направо на клавиатурата.Може да вземе и да чати някой ден с вашите писанки.

# 192
# 193
Алф как блаженно спииииии, да му завиди човек.  Heart Eyes
Шана на фотьойла най- сладка!!!!
Едно видео от днес, което исках да пусна по- рано, но нета ми беше ужасен. Сънен Бени... не може да реагира дори на шунка  Mr. Green
http://tedca.multiply.com/video/item/12/MOV01553.MPG

# 194
Пухкава душичка!

Общи условия

Активация на акаунт