Любители на котки - тема 20

• 23 966
  • 335
  •   1
Отговори
# 195
 Grinning Бени сигурно мисли, че сънува шунката... Много сладък  Heart Eyes

# 196
Здравейте на всички...големи сладури,голямо чудо! Heart Eyes
Офф, а сега у нас е пълно с косми..навсякъде..просто ужас! ooooh! Особенно по единия ми анцунг.. #2gunfire
Преди малко се събудихме с Томчо  bowuu спим си се заедно..а наскоро се научи да влиза под одеялото,чаршафа и да спи в краката ми.Даже една сутрин се събуждам и чувствам нещо мекичко м/у краката си и що да видя той са настанил там и  си почива! Mr. Green Даже като се прибера всеки ден го намирам на леглото под завивката и са завил през глава! Hug И само леко примръдва като ме усети!  bouquet

сладурчо! езиче..

# 197
  • Варна
Умник е Томчо Laughing И голям сладур Hug За космите е така - и Кетя ръси на поразия, постоянно летят валма из къщи.
Cantariny,
Шани е страхотно сладка, лелеее, на първата снимка какво е фъстъче Heart Eyes Давай още Party
Теди,
Бени май верно голям сънчо Laughing Гледа шунката и се чуди hahaha
Кетя пък преди малко отишла в килера и си откъснала едно клонче от метлата и сега го подмята  Sunglasses :
http://media.snimka.bg/2451/011157717.jpg
http://media.snimka.bg/2451/011157716.jpg

# 198
  • София
Какво е станало? Нямаше ме половин ден, а две страници с котки са се появили! Rolling Eyes Rolling Eyes
Побърках се от гледане на котки- от хубави  по-хубави. Hug

Ивка, решението си е лично твое. Но не знам кое е по-мъчително операция, която трае половин час и след това - спокойствие или котето да иска нещо, което не можеш да му осигуриш. Особено при мъжките е достатъчно да чуят да пищи някоя мацка на улицата и са разгонени, т.е. почти целогодишно. Предишните ми котараци успяваха да избягат през балкона на третия етаж, за да отидат при някоя улична котка.
 Съпругът ми много се противеше /от мъжка солидарност/ до момента, в който котаракът реши да го маркира и него самия както спеше в леглото. Това реши всички колебания...

# 199
Здравейте момичета,не мога да не се присъединя към вашето пухкаво семейство! Нека ви запозная с моите дечица,терминаторката Шели, / къса тапети,завивки,дамаски нонстоп/ и красавецът със заешко сърце Аштън Дрийммър / цялата  прилежаща територия,разбирай апартамент, тотално маркирана / Ужасена съм, но....мои са си..

Шели

Ашли

Wink

# 200
Здравейте и от мен!
Отдана не съм се включвала, но ви чета редовно.... Rolling Eyes
Тез дни моите котаци доста добре се разбират..чак се плаша да не ме дарят с котенца  ooooh! Добре ,че като ни няма са в отделни стаи Whistling Ето и малко снимки, не са с добро качество,но такива са ми възможностите сега...  Mr. Green
лека борба
а тук те нанят, а аз на работа...кой като тях  Crazy

# 201
# 202
Здравейте момичета.Нема ви запозная с моята слабост Том:

Искам да попитам - ползвате ли сухи шампоани?Коства ми голямо усилие да го къпя и ако някой ползва такъв шампоан за своето коте, нека пише    bouquet

# 203
Момичета, много харесвам Руската синя котка и ми се ще да си взема такава.Не знам обаче от къде.Видях една обява в интернет, продават се котенца но цената е 400 лв.Не знам дали мога да си позволя.... Sad Някой знае ли къде може да се намери ? В зоомагазин ? Предполагам че без пари няма да намеря, но поне да е малко по-евтина...

# 204
  • Варна
Добре дошли на Шели, Аштън Дрийммър и Том welcome
Много са красиви, разкошни направо Hug А Том каква градина си имааааа - останаха ми очите thumbsup
Диди, Джес да не е разгонена? Щото ако не е нека се обичкат Simple Smile

# 205
Лошото е,че е разгонена и задължително трябва да има някой покрай тях докато са заедно,че................ Crazy  Ако и като не е разгонена се разбират така, ще е супер.Аз смятам Зоро да го кастрирам...ама нека се стопли времето .... съжалявам го милото....все отлагам...... Whistling кога ли ще е късно.
Ако някой дава сиво коте нека ми пише...братовчед ми иска.... То още малко и ще се навъдят малки котенца и все ще случа на някое бездомно... Blush и ще го спася

# 206
  • Варна
Аз се чудя Кетя кога ли ще ме изненада. Не се е разгонвала от началото на януари, май вече и е време Whistling И аз мислих, мислих, не можах да се реша да я кастрираме, мъжът ми поначало не беше много навит на такава идея, та засега изчакваме. Пък за бездомните писета - наистина сега е сезонът, когато ще има много... Някое може да извади късмет Heart Eyes

# 207
Натикот, много тъжно това с бабата, детето и многото котки. Те навън да бяха, по биха имали шанс да си намират храна и да не са в такова състояние. А за детето да не коментирам!!! Такива неща само в БГ се случват.
От нашата ветеринарка бях чувала историята за една баба, която гледа няколко котки, но почти не ги храни и те са станали кожа и кости.  Това ако е любов към животните.... Уличните котки венаги си намират какво да хапнат, може да умрат от болест, но от глад поне няма.
Сега да ви покоментирам котките  Grinning
Том е голям красавец!
Кетя и тя сладурана  Heart Eyes Нашта метла зачезна нейде, иначе котаците си я гризкаха и те като Кетя.
Шели и Ашли, добре дошли!   Hug
Диди, на мен ми се струва, че ще си имате скоро внуци  Mr. Green Колкото и да ги дебнете, като се искат младите....
Близначе, до май има време  Laughing Я разгледай малко британци, щом минахме на варинт купуване на котка.

# 208
Лошото е,че е разгонена и задължително трябва да има някой покрай тях докато са заедно,че................ Crazy  Ако и като не е разгонена се разбират така, ще е супер.Аз смятам Зоро да го кастрирам...ама нека се стопли времето .... съжалявам го милото....все отлагам...... Whistling кога ли ще е късно.
Ако някой дава сиво коте нека ми пише...братовчед ми иска.... То още малко и ще се навъдят малки котенца и все ще случа на някое бездомно... Blush и ще го спася

Didi_Hris  ако котарачето е на 7-8 месеца време му е за кастриране,защото освен котенца ще започне и да маркира,а това е меко казано много неприятно Twisted Evil
Моят Аш го взех на 2 години и не беше кастриран, а и се оказа твърде страхлив и не позволява да бъде изведен от къщи...хапе от страх...невъзможно е да го кастрираме...е преодолях се и чистя и пера след него... Sick

# 209
Момичета, много харесвам Руската синя котка и ми се ще да си взема такава.Не знам обаче от къде.Видях една обява в интернет, продават се котенца но цената е 400 лв.Не знам дали мога да си позволя.... Sad Някой знае ли къде може да се намери ? В зоомагазин ? Предполагам че без пари няма да намеря, но поне да е малко по-евтина...

Защо не си вземеш обикновено сиво коте - едно към едно са с Руската синя. Най-първото ми коте преди години беше обикновена сива котка (без порода), но досущ приличаше на руската синя, чиито снимки гледахме по котешките книги.
Не мога да дам пари за коте...

Общи условия

Активация на акаунт