Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?

по цял ден това правя . Особено , ако има пясъчна буря...
.

......за уролог незнам не ми е трябвало до сега но така като четя какво си преживяла бих ти дала един съвет поне за да си спестиш излишни разходи ..........ако си на постоянна работа извади си карта за болницата там работят също много добри лекари пък и лекарствата и прегледите са ти безплатни .....
Аз още не съм съвсем укрепнала и направо мъжа ми не издържа вече толкоз време без джиджи биджи

Дадох ефералган и от тогава,да чукна на дърво е ок!Но и днес ще си останем вкъщи.Само дето ще пропуснем тържеството на мама в градината,ама и те пък-чак днес го направиха!Ми то аз вече забравих за 8-ми март....
А и Лъчка не е по масовите мероприятия.Ще си стоим вкъщи и ще си печем фигурки от тесто!Като стана въпрос за тесто,искате ли мекички?

! Много е забавно, т.к. ние просто обсъждаме неговото безочие, наглост и безсрамие, и си търсим нова работа по вестниците. А той, горкия, се страхува...Но НЕКА, заслужава да се пържи на такъв бавен огън! .........................................
.......ииииииии.....