В КИПЪРСКАТА ръкавичка, място има за всички.(21)

• 17 490
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
   С голямо закъснение, за което се извинявам, честит рожден ден на Луис! Кати6, дано само радост да ви носи и да ви е здрав! Да стане хубав, умен младеж и да успее в живота!
  Това е за рожденника , а това за мамаааа

# 121
Ах, поспаланкииииии! Нали е почивен ден, никакви ви няма. Хайде на кафе с пустинно слънце -

Еееееееее, най-сетне и аз да забъркам по едно кафенце. Закуска няма да ви предлагам, че сте големи капризи, не мога да ви угодя на всички  Wink

Кате, грабвай метлата и се включвай към бригадата. Те другите (Муци и Жабка) не са потвърдили все още участие, но и двете можем да преметем пустинята. Песъчинка няма да остане  newsm75 newsm79 newsm28

# 122
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Ма аде , де. Joy
Раздавайте метлите и дайте самолетните билети ,
идем да метем пЕсЪк. Mr. Green Кадето вземете билети , там отиваме.  Laughing

# 123
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте мили момичета....мами....баби...и тайно поглеждащи ...... newsm53
Първо искам да ви благодаря за всички искрени пожелания които изпратихте към мен и Луи мога да ви кажа че лично му показах всичко и прочетох и той мноооооого  хареса разбира се картинките щото другото няма как да го прочете нали е на български Mr. Green
пАрТИТО мина суупер чудесно макар че пак не дойдоха две от семействата които очаквах понеже работеха ама няма нищо очаквах и това понеже е ден петък и някои все пак са на работа newsm62.....не кат мен да си излизам когато си поискам newsm47
та ще кача после в кукунделка да изплакнете очо ...........а сега немога щото ви пиша от едно интернет кафе smile3521.....вижте колко ви обичам дори и на разходка не ви забравям newsm51......
Винаги готова и строена първа в редиците  newsm75 Joy Joy....поздравявам те също че си разбрала как се слагат картинките ама айде искаме картинки всеки път искаме искаме spam2
Светлината   smile3501 smile3501ей на това му викам обяснение на обяснението браво браво......а ти как така бе човек не го ли видя че се е изцапал newsm78 и излезе на паспорта нацапан newsm78 ти пък толкова ли се вижда ...... newsm78
Буболинке съжалявам мила че неможахме да дойдеме на рожденния ден ..... Weary....надявам се да ни простиш ще имаме случаи и занапред да се срещнем отново .....  bouquet.....надявам се и вашето парти да е минало чудесно и да качиш и ти малко снимчици да напълним албума на кукунделка да си ги разглеждаме и да им се радваме на наште деца - слънца  love001
Айде стига ви толкоз после ще се включа от къщи ......приятен остатък от неделния ден на всички  bouquet

# 124
Здрасти компаниятаааа! cow

Гледам, както си е и обичайно, уикенда голямо запустяване тука...

Винаги, благодарско за кафенцето..., ама да ме извиняваш ще се скатая от метенето на пЕсък ..........
щото днес от сутринта то не беше чистене на парламента /разбирайте апартамента Mr. Green/.. clean clean.., то не беше готвене.. cook..., па две перални пране извъртане.. wash hang...,   един брой диване - къпане  bath1...., хеле и петима тибетци - преборване... Wink Joy..................... и сЯ вече съм точно ей така  #Silly

Ооооо, Катенце, пишем заедно.. Hug  Радвам се за суперски миналото парти, ама не разбрах качила ли си вече снимки в Кукунделата.., защото аз тъкмо бях там да проверя и още нищо нямаше в подалбума за РД-партитата... newsm78

И апропо, щото аз от как качих снимките от Лориния РД не бях влизала в албума, ама сега видях 1коментар....
Муцинкоуууу, туй дет си го писала че много вкусна изглежда тортата..  party023.., абе зачудих се аджаба дали тортата имаш изнапредвид.... fiuuuuuu... или за братО ми нЯщУ намекваш...  Wink

Жабке, ти голЕм ентусиаст да забЕгваш у чужбинско си ей! Laughing... Особено викаш ако някой ти ги и купи билетите, щом ще е и на аванта е-хееее... и Сахара и Гоби без песъчинка шЪ ги остаЙш Wink Joy Joy
Ма аде , де. Joy
Раздавайте метлите и дайте самолетните билети ,
идем да метем пЕсЪк. Mr. Green Кадето вземете билети , там отиваме.  Laughing

Сега мили мои ви оставям, че още и да ида да напазарувам едно-друго трябва... newsm71

Приятна неделна вечер ви пожелавам!

# 125
Блонди , само да забегна , ще изметЪ пустинята.  Joy
Но , си чакам билетите.  Joy

# 126
Муци и Жабка, ако не ви харесва да ринете сняг, заповядайте тук да метем пясък.  afwitch clean clean по цял ден това правя . Особено , ако има пясъчна буря...
Жабке, това ми беше офертата . Билети не включва, за съжаление... Ако се решиш на собствени разноски, заповядай . Пясък има за всички. smile3534 Аз ще бъда екскурзовод и брояч на песъчинки . А "дедо" какво ще прави, ако те хареса някой шейх и те заиска за харема? smile3506

# 127
 Joy Joy Joy Винаги , аз ШЪ си ода при дедко да метЪ пЕсък.  Mr. Green
Той е баш на морето , квартирата му е с/у плажа... та там ще Ода.  Peace
Поне разходи нЕма да имам.  Laughing
Ето за тук иде реч:       

# 128
Жабке, и аз идвам с тебе!Знам испански,ша помагам! Crazy

# 129
Жабке, и аз идвам с тебе!Знам испански,ша помагам! Crazy

E това е приказка.  Hug
Аз понеже бъкел нищо незнам тамън ще си ни в голЕма полза.  Peace
Ми мъжО нали е в Кипър.... Rolling Eyes

# 130
Ми аз на разходка ,бе!Цвети и тя "колежка" в испанския и тя ще дойде!Цвети,  bouquet

# 131

Добро утруууууу!!!
Айде всички на пържени филийки и кафенце.......
Ние вчера се виждахме с Люсиенчето и само да отбележа,4е е голям свежар и голяма мацкА bombs,въпреки,че се скъсва от бач.
blondi4 има ли ефект от тибетците?Аз докато бях болна не можех да ги правя,пък сега взе че ми дойде.Но свърши ли почвам. newsm44
Mirkata   bouquet smile3521 на мен ми дай път.Мечтая да обиколя света.

# 132
Где сте бря? Само Цветето рано рано... Thinking
Цяла ден никой нИ сЪ появи барем за малкичко поне..... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms.....Пък к'ва трапеза ви бах подготвила,ама и аз сега кат' Кати ще кажа....Сърдя се-няма да сервирам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3534 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534 smile3533

# 133
  • София
Ей мЪ!!!! Mr. Green
Мастерче недей сЪ сърди!
Тук съм!

Жабке, Мирката
накъде се готвите да ходите!

# 134
Ей мЪ!!!! Mr. Green
Жабке, Мирката накъде се готвите да ходите!

ШЪ бЕгаме по испанско , аз при мъжО , а Мирка преводач
и да свети.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт