Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?
)Ама като бяхме два дни на гости при майка ми и докато оправя багажа и наглася чавенцето да спи и то станало пак сто часа 
.то по-скоро да би пожелаиа лека нощ
до сега ужас сме барникали да намерим програмата с бг език
.то бива малоумнитси ама 4ак толкова не о4аквах
.на теьника му обиасниавам вашите наставлениа тои балька кои мъ е дал докъменти за компютарен чиновник незнам.
.дали бутилката пред него го интересуваше повече
нестига че се мотка 3 часа и нито не направи почти/мажо помогна.стиах да го
не му се занимавало
/ами и чиновника забрави да си трагне
доато не пресуши бътилката.само се питах дали беше теьник или алкохолик
.леееле аз ли сам най-големиа карак
.страхотни лакомства поднасяте.преледах ги сутринта ама некадарника каза че сте мине кам 10 ч без да уточни 22ч'сас забавено трагване
.ако всичките му работи са такива ...пази боже
....та исках да се включа с бг и се поолисах в часа.незнам какбо да ви пожелаиа ????маи наи добре
добро утро
но

......аааааа роклички и аз обичам обаче ставам много красива и предпочитам да не слагам щото мъжкото съсловие се изпроблемва с моето присъствие в офиса 
....обаче не каза този шофиор по какъв повод е забил спирачките .....
.мислех си дали не ми е скроил ниакойа игричка техника че днес пак да има оправдание да доиде
'че да не му стане навик
.
.жабче дай му 1 бананче на милото
т мамунче та дано му се оправи кефа
.така май по- добре.благодариа на бсички за саветите
.
.сутрин варвейки спейки още като ти прошари ниакойа между краката за секунди си се сабудил.не сам виждала такова нещо
.спец отриада е за тиах.
.само доста мьничкииии.ооо не питайте.ах да отивам да сварша нещо че както иа подкарах.....приатен ден

- с две думи сестрата която ни записа часа по телефона явно изобщо не е била "в час" че тая комисия не е един вид на разположение постоянно, че заседава в определени дни и то не всеки месец.... и разбирасе оказа се, че в момента не заседава 
.., от което следва че с такова име ти е драснато да имаш за кум - министъра на енергетиката