Зимата си замина вече, расте си ЮНСКОТО човече! Тема №38

• 11 550
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
rosicp и takanat ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Пожелавам ви безпроблемна бременност
от тук нататък и само положителни емоции

# 121
Добро утро

Чеситит рожден ден на двете рожденнички!!

Този отговор го пиша от 9 часа, колежката ми донесе дрешките от Ларедут- голям кеф, много са сладички, особено якенцето-оказа се, че може да бъде само якенце , а също така може да бъде и чувалче, с едни сладки ръкавички ее/пу-пу/ довечера ще ги снимам и ще ви ги покажа, май тези дни ще правя нова поръчка, голяма зарибявка е този сайт!

За срещата ме пишете и мен, не е сигурно, но ще се опитам да дойда-и аз мисля, че Джимис на \кристал е по-удобно или Джимис на Малките пет кьошета!!

# 122
rosip takanat: ЧРД , да сте живи здрави и много щастливи мами и жени.  party023  party023 bdbaloni bdbaloni
Katerinka: Не се притеснявай,успех с бебчовци.

Не се бях включвала, защото напоследък от толкова киселини чак драйфам.Направо незнам какво да ям вече.Голям ужас. #2gunfire "Ще се застрелям"
Тази нощ не спах,правих си чай от мента,че малко ме успокой. Доскоро.

# 123
rosicp и takanat
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДА СТЕ ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ И НАЙ-ВАЖНОТО-УСПЕШЕН ФИНАЛ НА БРЕМЕННОСТТА!!![/color]
И аз снощи имах ужасни киселини, а не бях хапнала нищо след 19ч., четох до късно и ми нямаше нищо, а като опитах да заспя, направо ужас  Sick
Притеснява ме обаче това, че от вчера следобед юнаците ги усещам много малко и то май е само единия, според това как се бяха обърнали на последния преглед, въпреки че сигурно си се въртят всеки ден, но друг път по цял ден ту единия, ту другия ме подсещат, че са там, а от вчера съм усетила движение само 3 пъти... Confused
Прегледа ми е чак на 16.03. при Марков, а на ЖК съм на 30.03, май ако и днес са такива мързеливци трябва да отида до доки и дано това, че ги гледаме толкова често напоследък, не им се отрази по никакъв начин, че ми е гузно вече...
Aya, ако идваш към ОК в събота преди срещата, наистина може да ходим заедно, нека се разберем как, и ако има и други мами от Овча Купел желаещи , да направим и сборно ходене ще е още по-весело  Grinning

# 124
*Di*, не се притеснявай, това е напълно нормално. И на мен ми се случи преди няколко дни - изобщо усещанията са на периоди, ту няколко дни го усещам непрекъснато и силно, след това следва едно няколкодневно затишие. Няма страшно, просто понякога бебоците се обръщат и ритат навътре, затова не ги усещаме. А и мисля, че има значение и ако стомахът е пълен с газове, те някакси омекотяват  Hug

# 125
rosip, takanat, Честит Рожден Ден! Да сте живи и здрави!
Едва сега успях да наваксам с четенето, много бързо пишете. Вчера ми беше ужасен ден в работата, нямам търпение да идва 25 март. Толкова нерви изхабих за неща, които не зависят от мен.
За срещата утре и аз няма да мога да дойда.
Катеринка, не се притеснявай, всичко с бебките ще е наред!
Петя, моите съболезнования.

# 126
rosicp  и  takanat честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet
Петя съжалавям за баба ти Sad
Катеринка, дано всичко е наред с госпожиците Praynig
Мил Кузманова късно ти е 26 април, трябва до 25та седмица, аз съм днес и казаха че това е последната възможна седмица Peace
Гъделичкова Вис Виталис имаше преди на Пиротска в София, Конти има в магазин Дева в Младост Peace

# 127
Гъди, благодаря ти, успокоих се, като знам колко газирано пия напоследък  Embarassed заради киселините,само това ме спасява, а до Вис Виталис имаме планове за разходка до Пловдив или тази неделя или другата, та ако искаш и не те притеснява пътуването може да те вземем, а ако имаме късмет и времето да е хубаво, ще си направим и една разходка там  Grinning

# 128
takanat честит рожден ден и на теб.Да си жива и здрава,лека бременност и накрая едно прекрасно беборанче.

Благодаря на всички бебемами.  bouquet

# 129
Момичета, някой може ли да ми каже тази първата кошара, на коя фирма е? Много съм зле май с очите  Shocked  ooooh! В долният й десен ъгъл пише, ама...
http://www.shtarkel.com/a3.html

# 130
Честито на рожденниците!
Съболезнования на Петя!
Открих за себе си лек за киселините - царевични пръчици Слънчо, в комбинация с вода - успокояват ме моменталически Grinning, иначе и аз пия газирано за киселините, но ми действа около 10-15 мин.само.

# 131
rosicp и takanat, момичета честит рожден ден! Пожелавам ви много здраве, любов и красиви и здрави бебчета!

Гъди, часът ти при Марков за 26 март още ли е свободен?

*Di* , кошарата е на Maq Enqland.

# 132
*Di* , на мен ми се вижда като M&G, но надписът наистина е доста малък  newsm78

За ходенето до Пловдив - много ми се ходи, но съм решила да спра с покупките до следващия месец, замислих се, че наистина е много рано още толкова много неща да купувам. Ако ходите през април отново, може да се разберем и да отидем заедно. Отдавна ми се ходи там, но все не намирам време, през уикенда се чудя кое по-напред да свърша...

Франчи, да, свободен е, искаш ли да се възползваш?

# 133
Искам, ако може разбира се, и ти няма да го ползваш!
От колко часа е!
viper ми се губи напоследък!
Дано да се е заринала с работа и да е в поредната командировка.
А пък и Шарки не е влизала от 100 години.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 11:02 от Франческа Салиери

# 134
Ами Гъди, аз понеже още нищо не съм купувала, и сега такава треска ме е хванала, че не ме свърта на едно место, иначе плановете бяха за края на април, но на последния преглед доки каза още две-три седмици и край с пътуванията. Ако ходим пак ще кажа задължително  Grinning
А M&G ?!? Нищо не съм чувала за тях  Embarassed Някой има ли наблюдения?
П.С. Разбрах й марката на тази кошарка-Mag England е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт