Зимата си замина вече, расте си ЮНСКОТО човече! Тема №38

• 11 556
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
... А ако срещата остане за съботата, нямам нищо против да ходим заедно, оказа се че и аз ще мога да се включа, та ще се радвам да се запозная с Юнките  Grinning
Ще отговарям на всякакви въпроси, няма проблем  Hug.
 Аз предлагам колкото и да се съберем да се срещнем... Връщайки се назад успях да открия следните кандидат-мами за среща готови:
Aya
Katerinka (ако се жертва преди козметика  Flutter)
Sv. (евентуално и със закъснение, защото е на зъболекар)
Франческа
gmarinova
edno momiche
mil kuzmanova (под въпрос)
*Di*
Предполагам, че съм пропуснала някой (извинете, не е нарочно и ми напомнете, моля  Blush), какот и още някой ще се вклщчи допълнително  Peace.

Somebody, тя излиза че е, да, а аз дори не я знам коя е  Crazy... Аха, ма тя пикантерийка била  Mr. Green.  Ами третото дете не го видях - бяхме в Пчеличката Мая  newsm78. Дойде, пусна децата и замина нанякъде  Shocked. Ние седяхме 1 час и до този момент не се появи, а децата така и не я потърсиха, докато нашите се скъсаха да излизат  Rolling Eyes

# 106
Добър вечер и от мен в късни доби  Sunglasses
Аз ... ако не се успя много ... ще дойда на срещата  Rolling Eyes

Петя  Hug

И вече въвеждам забрана за постъпвания в болници, проблеми и т.н.  Thinking ама ха - стига с тия неща. Всички да се стягат и оправят  Sunglasses

Кате всичко ще е наред  Peace

Някой питаше за феталната ехокардиография - същото като феталната морфология но оглеждат сърцето - свят ми се зави колко неща гледат. Мисля че не е проблем да отидеш чак на 26 на прегледа. Спасов е много готин.

Аз нещо съм много мрънкаща в последно време  Embarassed не трябваше ли да е така само първите 3 месеца  Thinking

А да - дори и да сте женени, ако адресните ви регистрации са различни - детето се записва по адресната регистрация на майката. Абе с две думи няма значение женени или не - детето винаги е на адреса на майката.

Това от мен. Утре с някой ще се видим на лекцията  Sunglasses

# 107
Да ви почерпя мами за моя Рожден ден!

# 108
rosicp  и  takanat  , да сте живи и здрави и много радости около вас:)))  newsm57 happy bd bdbaloni    animal085  bigdance2 newsm67

KaterinkaM  , спокойно, нормално е да се по-притесниш, като не чуеш обичайните слова от доктора, с теб съм, ще видиш, че всичко е наред, просто са две хитруши и започват да те въртят на пръстите си още оттам.. Simple Smile)   Hug    bouquet 

petia_tag  , моите съболезнования    bouquet

Момичета , желая ви лек и спокоен ден  Hug 

# 109
rosicp и takanat Честит Рожден Ден!Да сте живи и здрави и ви пожелавам безпроблемна бременност до края!

Кате стискам палци всичко да е наред с малките куклички Praynig Peace
Петя моите саболезнования  Hug

# 110
  • София
Петя, съжалявам много  Hug
КатеринкаМ, пиши кога ти е прегледа. Опитай се да се успокоиш, колкото и да е трудно.

rosicp  и  takanat , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bdbaloni

Аз няма да мога да дойда на срещата, защото ще ходя при свекъра, който живее на вилата.
За Овча Купел - много съм навита да се организираме с мамите от района. Аз живея в старата част и там няма много заведения, нито пък магазини, така че ще разчитам на вас за уговаряне на дата, час и място.

Времето навън е супер напук на лошото ми настроение. Дано това синьо небе да повлияе положително на тонуса ми Twisted Evil

# 111
  • София
rosicp и takanat, Честит Рожден Ден, пожелавам ви много любов и здрави бебчета юни !

# 112
rosicp, takanat, честит рожден ден! Пожелавам ви да не се отървавате от здраве и положителни емоции оттук нататък!  smile3525

Катеринка, няма да се плашиш и ще мислиш само оптимистично. И лекарите са хора - човешко е да грешат, както съм сигурна, че Марков вчера е направил  smile3521

petia_tag, моите съболезнования  Hug

Аз пак да напомня, че преотстъпвам час за при Марков за 26 март.

Как ви завиждам, че ще си почивате утре. Аз ще трябва да стана в 6.30, за да се оправя и да стигна до 09:30 ч. във Владая. Цял ден ще висим там, тийм билдингът ще ни го води психолог, той е готин, в повечето случаи доста забавни неща правим, но са и изморителни. Изобщо не ми се ходи, а е задължително  newsm45

Да ви се оплача (temp, споко, виж, че и аз съм мрънкало, явно не е само през първите 3 месеца  smile3506) - нощните повици до тоалетната ми се възвръщат с пълна сила. Тази нощ ставах сигурно 6 или 7 пъти, ужас просто. И като се оцъклих в 3:30 ч., не можах да заспя чак до 5 ч., а трябваше да ставам в 6 ч.  Weary  Чувствам се като изцеден парцал. За капак, пристигам в офиса и миризливецът вече е дошъл и смърди на пълни обороти  smile3514  Мразя вонящи хорааааа  smile3511

tzveti,  и аз ходих в магазин Дева, оттам си купих едно сукманче, ама най-хубавите дрешки на Конти не ги видях там, явно не всичко тяхно предлагат.

Извинявам се, че толкова помрънках, но трябваше да си излея душичката пред някого. Сега ми олекна и ще съм по-позитивна  smile3521

# 113
  • Germany
rosicp и takanat, честит рожден ден! Бъдете здрави и много, много щастливи!
Петя, моите съболезнования.
Катеринка, стискам палци всичко да е наред с бебките!

# 114
Момичета, чета това, което сте писали за адресната регистрация на бебето. Искам да ви попитам, освен информативно значение, има ли някакво друго значение това на какъв адрес се води бебето, т.е. за записване в държавни/общински детски градини, лекари и прочие? Защото аз също съм регистрирана при родителите ми, а живея в съвсем друг квартал.

# 115
  • София
И аз не спах тая нощ, но от кръст, като понечих да се обърна и така ме заболяваше кръста от ляво че... Аз си мисля, че е от тежестта. Винаги съм била пълна ама такава... Сега като мина покрай огледало само си казвам бебка да ми е добре, пък другото не ме интересува и така се успокоявам.
Днес времето ще е хубаво и мисля да скокна ( да се търколя) до работата, да видя там каква е хавата. Аз не ходя от доста време ..уж чертая от къщи, но като се има предвид, че не съм си взела заплатата за октомври още май няма и да работя повече там.
Катеринка, аз всеки път като ходя на лекар вместо да съм спокойна после съм ошашкана яко. Успокой се ако имаше нешо сериозно шяха да ти кажат да вземеш незабавни мерки.Сигурна съм , че бебките с а добре.
п.п Петя, моите съболезнования.

# 116
rosicp и takanat ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  nbirthday
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ и БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ !
Моята "госпожица" вчера просто луда ме направи.Такива превъртания прави почти цял ден и до късно вечерта. Принципно я усещам слабо по няколко пъти на ден,а снощи корема ми беше като развълнувано море Laughing
Още по мило ми става Hug
Май на всички нещо ни е имало тази нощ. Аз бях ококорена и наспана още в 5 часа Shocked
Весел и положителен ден на всички Hug Hug Hug

# 117
rosicp, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!                                            takanat, ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!
Да сте живи и здрави, и щастливи мами на новите бебечета!

Sv., аз за регистрацията питах, защото не се водя в София, иначе за кварталите нямам представа. Нищо чудно след 2 години да кажат: детски градини и лични лекари по място на регистрация, и ще се впуснем да сменяме документи.

Aya, аз си оставам за срещата и може в Джимис, който е на Кристал или където е удобно за другите. Тъй като няма да сме много, може и да не правим резервация, нали Simple Smile

Petia, Katerinka  Hug

# 118
  • София
http://www.yoannacakes.com/index_files/cakes/small/special/s3.jpg

Благодаря ви момичета, всички сте много мили, че сте се сетили за мама бебелана, която е рожденица днес. На всички ви лепвам по една въздушна целувка, бая време ми отне да сложа, една тортичка дано ви хареса и дано се отвори картинката, та да я видите и вие.   bigdance2

# 119
  • София
 О боже, ама тя съвсем миниатюрна тая торта, как ще ви почерпя, пак нищо не съм направила, излагация и ужас!!!  love001

Общи условия

Активация на акаунт