Зимата си замина вече, расте си ЮНСКОТО човече! Тема №38

• 11 557
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета,

днес бях при Марков и отново не успяхме да видим девойките на 3-D - било твърде късно за 3-D УЗ на близнаци, вече са големи и са много сгушени едно в друго... Само за малко пусна 3-D-то и  имаме снимка на едното личице Simple Smile А на другата мадама й имаме прасковката   Grinning

Иначе малко ми се сви сърцето  Sad - както разглеждаше втората девойка каза, че червата й изглеждат различно от по принцип. Не знаел дали й има нещо, но искал пак да я види след месец. След което се върна на първата девойка и каза, че и нейните черва са същите. В първия миг усетих страхотно спокойствие - интуицията ми подсказваше, че всичко им е наред, просто това не значи нищо. Казах му, че имам предложение от една приятелка да ме види доц. Томова от Мед. академия и той препоръча непременно да й обърна внимание да разгледа добре червата. Накрая заключи, че каквото и да е - ще се види чак след раждането, когато се изакат...

Естествено, мен ме обзе тихата лудост след края на прегледа и сега ще ми е нужна медитация, за да се държа спокойна.  Молете се с мен всичко на девойките и техните чревца да им е наред и Господ да ни ги пази живи и здрави.  Praynig

Всичко останало видимо им е наред, само аз имам една миомка, но не е опасна за тях, а и ще я махнат лесно на секциото

# 91
  • София
момичета, здравейте
за сладкарницата, за съжаление Джимис на Дондуков са го затворили, но иначе има страшно вкусни неща и може да се пробваме за другите.
за срещата, за 7-ми ли остава? Защото аз сигурно няма да мога да дойда. Баба ми почина сутринта и тогава ще е погребението. Cry Аз няма да ходя, най-вече, защото започна пак да ме боли корема като разбрах и не смея да рискувам, но и ще вали много. Ако решите да остане за следващата седмица, ще дойда със сигурност, защото мног ми се иска да ви видя.

# 92
KaterinkaM всичко ще е наред с госпожиците сигурна съм  Praynig Hug. Само не трябва да се притесняваш   bouquet

petia_tag много съжалявам  Hug

# 93
KaterinkaM спокойно Hug дано всичко е наред отиди и при Томова както те е посъветвал и Марков
petia съжалявам много

# 94
Петя, съжалявам.
Кате, споко с теб сме, с бебките всичко ще е наред.

# 95
Петя, и от мен една прегръдка! Съжалявам за загубата ти!

Май и аз няма да мога тази събота... моята козметичка може да ме вземе само в събота в 12:30, а не съм за отлагане Simple Smile Днес не можах да прочета темата, но ако сте обсъждали среща - решили ли сте къде и в колко?

Благодаря ви за подкрепата, mgamisheva, fresh_ i Франчи!!!  Hug

# 96
Кате, стискам палци за сладките бебки. И аз бих отишла при другия специалист, за успокоение. Много, много прегръдки за тебе и пиши след прегледа.

Аз пак ще попитам, че не видях някой да се е сетил по моя въпрос - къде мога да видя колички за две деца, но от среден ценови клас?

Лека вечер на всички, на мен пак ми се позагуби апетита, сега водя навън по два пъти дечко и не смогвам да чета и пиша, а и сън все ме наляга...

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 21:51 от ayas

# 97
Ами тя ще е евентуално сутринта (ако не се откажат останалите), така че за 12:30 ще успееш. Има един друг Джимис на Шипка, който също не е лош, така че може там да отидем? Само не мога да се сетя кой потвърди и кой не  newsm78 Embarassed

Утре сутрин съм на среща с беба  Heart Eyes

Петя, много съжелявам за баба ти  Rolling Eyes

Кате, смятам, че всичко е наред с бебките.  Hug

Аяс, онзи ден в квартала видях една (на скандинавка мязаше  Thinking) буташе количка на Чиполино, на която отзад имаше седалка за по-голямото дете. Сега ще видя дали ще разпозная модела... Хм, на Джема прилича, обаче изобщо не съм сигурна  Rolling Eyes За нея не пише да има седалка за по-голямо дете  newsm78. Иначе Пег перего имат такива  ("задна поставка облечена с гума за возене на второ дете до 20 кг.
"). Една от любимите ми е тази:

# 98
Здравейте момичета!

petia_tag моите съболезнования, бъди силна колкото и да ти е трудно в момента. Пази се с тези контракции мисля, че не трябва да се вълнуваш много. Една силна прегръдка и от мен  Hug

viper, Di oказва се, че сме комшийки и аз съм в Овча купел  Wink може да си организираме една квартална срещичка  lalalala

Gydelichkova  аз всички дрехи които си купих за бременни са Конти и са от този магазин Дева, понеже е близо до работата ми, много съм доволна, много са им качествени дрехите и материите са хубави, а и цените са съвсем нормални.

Лека вечер от мен!

# 99
petia_tag моите съболезнования Sad
Катеринка и аз стискам палци всичко с бебките да е наред, ето една темичка за същия проблем http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341514.0, според някои лекари след 28 седмица можело да се разбере, ако има проблем. Само не се притеснявай, дано всичко е само фалшива тревога. Hug

# 100
viper, Di oказва се, че сме комшийки и аз съм в Овча купел  Wink може да си организираме една квартална срещичка  lalalala

Хе-хе, и аз момински съм от там и периодично ходя при родителите ми + имам една приятелка, с която големите деца са ни с 2,5 седмици разлика и сега малките пак ще са горе-долу така и тя живее там, та може и аз да се включвам от време на време.
Между другото събота ще возя децата натам (те са в ОК2) и после ще ходя на срещата, така че мога да взема някоя от вас ако идва  Wink

# 101
Петя, съболезнования за загубата.

Катеринка, стискам палци всичко да е наред с момиченцата!

Момичета, утре мисля въпреки че не успях да си запиша час да се опитам да ида на лекцията на 9 месеца и да видя дали ще ме пуснат... Ако някоя от вас се е записала, но вижда, че няма да може да дойде, ще съм й много благодарна да ми се обади, за да мога да вляза с нейната резервация. Благодарности!

# 102
Катеринке, стискам палци, и не се притеснявай, някой път лекарите само стряскат - всичко ще е ок!!  Peace

Aya - русата скандинавка, за която говориш  е Асдис Ран http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1170400902http://eliana777.blogspot.com/2008/09/blog-post_9211.html -в съседна кооперация живее има три деца мацката, детегледачката и е една негърка и като поведе двете снежно бели дечица са много сладка гледка, но винаги сама пазарува в кварталното магазинче с някое от децата си! И моя приятел по принцип е израстнал и е  от Овча Купел и колкото и да не ми се иска всеки уикенд ходим там при майка му и брат му! Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 22:46 от somebody

# 103
Petia_tag, моите съболезнования, и аз загубих скоро баба си, а много я обичах, преживях го трудно, но не се натоварвай, не можем да променим нещата Cry Hug
Кате, да пазиш мацките ей  Naughty само спокойствие и повечко почивка!!! Дано всичко с тях и с теб да е наред.
Viper, Aya, Tzveti, много ще се радвам, ако си правим срещички, че аз и без това по цял ден лежа, та малко разнообразие, макар и по квартала ще ми дойде много добре, пък и толкова въпроси имам към Aya...  Rolling Eyes А ако срещата остане за съботата, нямам нищо против да ходим заедно, оказа се че и аз ще мога да се включа, та ще се радвам да се запозная с Юнките  Grinning

# 104
KaterinkaM, всичко ще е наред с принцесите, не се притенявай. Peace

Petia_tag, моите съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт