Зимата си замина вече, расте си ЮНСКОТО човече! Тема №38

• 11 560
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Fantasia благодаря ти много. GrinningАз вече се обадих в един магазин и се оказа,че собственичка е моя позната.Та ще ходя да я видя на място.Първо звънях в Шумен.Единственото,което не ми хареса е че коша за новородени  отвътре е с нещо като поларче и няма да става за летните месеци,защото ще държи топло.Та ще я видя от близо.Ако наистина е така ще си взема на chipolino - Раш.Те и без това са подобни,но тази поне я пробвах че е много лека и е без поларче. Hug

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 16:25 от rosicp

# 76
   Здравейте юнски мами!Вече ме е срам да ви се "хваля",но пак бях в болница за 7 дена с тежка медикаментозна уртикария/кожна алергия/,причинена от ампицилина,с който ме лекуваха предния път.Няма да ви разказвам колко мъчително беше,а искам да ви дам един съвет.Внимавайте с антибиотиците,особено мамите,които ще раждат секцио!!!Това,което изживях аз- медикаментозна уртикария е вторична реакция на организма,най-вероятно провокирана от бременността.Направен ми беше тест,които разбира се беше отрицателен и в крайна сметка се получи този ужас.Ако се стига до антибиотици бъдете сигурни какво точно ви се поставя и каква е  ви към него.Питайте майките си дали като по-мънички не сте получавали обриви от някой медикаменти.В един момент всичко е важно и за съжаление никой не е по - заинтересован за здравето ни от самите нас.
  Като изключим поредния престой в болница,с бебка сме добре.Рита юнашки и коремът ми доста големичък.Аз съм висока 1,77  и изглеждам слаба,независимо че сложих над 10 кг.
Целувки и много положителни емоции на всички!!!! Hug

# 77
LEILA BEL много съжалявам,че си претърпяла това,но важното е че си здрава вече и че бебка ти е добре. Simple SmileАз нямам търпение да си тръгна,защото ще ходим да купувам за утре /нали е моя ден/ и м/у другото ще отидем до Хиполенд да видятази количка.Тази вечер ще готвя риба,че не съм я яла незнам откога /аз и не обичам много/, пък нали е полезна. newsm78.Аз вчера получих колет от моето мамче с нещата от щатите.Много сладки дрешки има,а капките за колики били №1 в Сащ.Добре че братовчедка ми ми ги е превела по колко и как се дават.Като ги снимам ще кача снимки.  bouquet

# 78
Леле Лейла, какво си преживяла  ooooh!. Надявам се това да ти е за последно вече и да можеш да се насладиш на остатъка от бременността ти.

Анито, все пропускам да кажа, че са радвам да те 'видя' пак и че всичко е минало благополучно  Hug.

Както забелязвате (всъщност няма как да знаете де  Laughing) днес съм на работа, но хич не ми се работи и само разцъквам форума  Crazy. Напусках покани на РДто на децата, платих си дълговете през онлайн банкирането, уредих си среща за ипотечния кредит утре и каквото може да се сетите лично  Laughing. То ще ми излезе през носа ама карай...  Whistling

Килограми, забравих да ви се похваля - вече съм +10   261uu. Малко ми тежи на коленете вече, но си се чувствам прекрасно и изобщо не смятам да се ограничавам  Crossing Arms. Е, не ям като прасе де, но не пазя диети  Naughty.
Според мен ако се ограничаваме от храни, индиректно ще повлияем на бебчетата. Може и да е случайност, но на мъжа ми сестра му е доста пълна и майка им ми е разказвала, че с първата бременност (мъжа ми) е качила повече кила, които после трудно е свалила и с втората (сестра му) се е ограничавала безумно много, за да не допусне такова напълняване пак. В резултат, мъжа ми е като клечка, а сестра му винаги е имала проблеми, още от малка. Това разбира се не прави човека, тя е страхотна, но й е кофти и мога да я разбера. Така, че имам един скрит страх, че ако се ограничавам сега, после детето ще го 'запомни' и ще иска да си го навакса в следутробния живот. Това си е мое мнение и не го натрапвам на нкой, така че се надявам да не събудя страсти  Peace.

# 79
Aya , има доста логика в това, което казваш. А аз се замислям за друго - това, че сега ям доста сладки и тестени неща, ще повлияе ли и на вкусовите предпочитания на бебето към тези храни, т.е. то ще възприеме ли отсега тези хранителни навици или всичко си зависи от това с какво ще го науча да се храни, след като се роди?   

# 80
Здравейте всички много ми е мъчно че тези дни не съм писала ама тези дни ни нямаше в София ,ходих си до Пловдив до майка и Вис Виталис малко дрешки купих на бебо......видяхме креватчето от близо много яко...така че и аз почнах с покупките....

В петък бях на преглед сега казаха че е момиче голям смях  smile3532не ми сменяйте още картинката ....обаче бебо и плацента са много ниско и трябва повече да лежа и затова не пиша .....сега си идвам от работа и доста съм изморена и мисля да си полягвам....и Магнерот пак пия и нош па...дано пак се вдигне че иначе лошо doctor може да ме взимат в болницата....но аз мисля позитивно и нещата ще се оправят....на 9 ще разбера...

Иначе бебо е добре казаха да ходя на морфологична кардиология на бебето,някой ходил ли е? при Спасов ме пращат ама ми дадоха час чак за 26 април ,та не знам какво да правя иначе съм на преглед на 9 така че ще питам докторката какво да правя....

утре ще звънна на някой за срещата нали е на 7.03 да питам кога и къде е ако мога ще гледам да дойда че доста съм се затъжила за вас.....

на училището утре няма да идвам.....ще гледам тази вечер пак да влеза че съм 4 теми назад....

До скоро отивам малко да си полегна....че така ми се спи  smile3524

# 81
Гъди, четох наскоро, че проучвания показват, че децата наследяват вкуса си от родителите (има логика де - майка ми обожава сладичко и аз не му прощавам Laughing), но вкуса и хранителните навици са две отделни неща. Първото се наследява, а второто се възпитава. Пример с моите деца: Виктор е много сладокусен - яде всичко, което му даваш и иска да опита от всичко  Heart Eyes Обаче, на сладко не налита. Борис пък е точно обратното, доста избирателен какво да яде (като мама  Blush), обче на сладко не прощава  Mr. Green. До тук за вкуса. Сега обаче и двамата знаят, че не се яде във всяка стая, не се яде по всяко време, не може да играеш и да идваш на прибежки за по една хапка и т.н. Т.е. и двамата сме ги научили от малки, че се сяда на масата, за да се нахраниш и не се комбинират дейностите  Peace. Така научени никой от тях не протестира  Wink. Разбира се, както и по-рано споделих, аз съм от групата на somebody дето ядат когато им се яде и каквото им се яде, но с времето си изградих някакъв режим на нуда да ям по определено време, а не по всяко време, но например не е задължително да ям за обяд манджа, а може да си опържа филийки  Whistling. Това обаче си идва с времето и според мен децата трябва да ги научим на навици от малки, защото това дисциплинира характера им. Като поотраснат, естествено, че няма с нож да ги слагам на масата, само и само да ми следват режима  Mr. Green. Но на този етап, определено смятам, че им трябва ред  Peace.

Милена, ако трябва да лежиш, не трябва ли да спреш работата пак?  newsm78 Пази се, че има още време до юни  Hug

# 82
Момичета, благодаря за отговорите.

# 83
Здравейте,

не мога да наваксам да ви прочета, почти половин тема съм назад ... но с работата, почивните дни и изпитите нямам идея кога ще успея.

Утре аз съм се записала за лекцията на 9 месеца и се надявам да не изникне спешна работа в офиса и да отида ... Исках само да питам дали знаете колко време продължава, че искам да си направя сметка горе-долу кога ще се прибера в офиса. И отделно за паркиране там как стои въпроса. Ще съм много благодарна ако някой даде инфо.

# 84
rosicp, ще ми кажеш ли как се казват капките против колики. На мен ми донесоха от Англия капки Infacol /Infacolic/,та да разбера дали и в щатите се използват същите Peace

mil_kuzmanova, как ти се стори Вис Виталис, че и аз мисля след 2-3 седмици да го посещавам?

# 85
mgmisheva, лекцията продължава 2 часа, т.е. до 12.30 часа

# 86
lili_to много евтино там иначе има всичко но по добре да си вземеш някой приятелка която е раждала за да ти помага че има много неща....Аз купих три бодинца( 1 с дълъг ръкав и 2 с къс),2 чифта ританки три чифта чорапки ,ножичка и ръкавички и всичко беше 24 лв....оставила съм на майка списък да ходи да ми докупува разни неща....

Казаха че щъркела бил даже по еввтин ама доста се изморих във Вис Виталис и не ходихме до там мисля да си ходя пак другия месец и мисля да ходя да го видя.....

Aya засега трябва да го карам по полека каза доки да ми дава болнични ама ако не се оправят нещата а и бяха почивни дни...както казах на 9 съм на преглед....и гледам малко да си наваксам с работата че и помощничка си обучавам изобщо цветна картинка,затова гледам повече да си полежавам вечер....

# 87
PoLy_PoLy много ти благодаря  Hug

# 88
Аааа, сега разгледах сайта на Вис Виталис и харесах сумати неща. И щом казвате, че е евтино, съвсем ме хваща яд, че нямаме такава борса в София  newsm45 
И магазин Конти си нямаме, а там сумати дрешки за мен бях харесала. Мисля, че не е много честно  smile3506

Моят стомах пак започва да става нестабилен - преди малко едва стигнах до тоалетната, сега леко ми се и гади, дано не ме повтаря онзи вирус, защото не знам как ще го преживея  newsm17 newsm09

Сетих се, че не съм си виждала малкия ми мъж на ехограф от 28 януари и съм на лекар чак следващия петък и така общо ще се съберат около 40 дни. Евала за търпението и спокойствието ми, не мога да се позная  newsm12  smile3501

# 89
safira наистина са множко килцата, аз съм качила 13 кг. но да ти кажа моята снаха качи 40 кг. с първото, с второто 30 кг. След раждането ги свали за отрицателно време, нито се нацепи нито нищо дори бюста и се запази повече от моя дето съм родила едно дете и качих 17 кг. Зълва ми пък качи много през бременността, които кила и до днес не може да свали, а това са 6 год.  Мисля, че всичко е до ген. Аз не ям кой знае колко повече от преди да забременея но качвам без да мога да направя нищо, просто не зависи от мен. Важното е да си завършим успешно мисията и на финала да имаме най-прекрасните бебета на света. Клита ще ги борим след това.

Общи условия

Активация на акаунт