Зимата си замина вече, расте си ЮНСКОТО човече! Тема №38

• 11 549
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм повече от бясна, направо ще полудея.
Нали сме в нов апартамент и съответно имаме и нов БТК номер. Желанието за стационарка беше на майка ми, ние с мъжо въобще и не го ползваме. До тук добре, но номера се оказва бившият номер на "Софийска вода" и постоянно се намира някой да звъни. В началото звъняха по 50-70 пъти на ден. Направо откачах, молих майка ми да разкара телефона, но не, та как ще си говори с приятелките Naughty
Един от многото обадили се ми спомена, че е взел номера ми от в-к "Телеграф" и след като се обадих в редакцията обажданията намаляха. Е, но телефона продължава да се дава на хората от Комисията за защита на потребителите и го има в поне 20 сайта. Тази нощ се скъсаха да звънят да някаква авария, е накрая го изключихме, но в цялата ситуация най-много ме дразни майка ми, която дори и не иска да се раздели със заветния номер.
А иначе съм звъняла и на Соф. вода и на БТК, от там вдигат рамене и казват, че проблемът не е при тях. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 31
Цоп и от мене в новата тема  Crazy
Иви Hug  bouquet за темичката.
Франческа това с телефона сигурно е много досадно дано да намерите бързо разрешение на проблема Peace

# 32
Франческа, това е ужас направо! Сигурно ви побъркват! Трудна работа хем да угодиш на майка си, хем да има спокойствие в къщи! Ако не се намери друг начин, може ли поне да е само в нейната стая телефонът и тя да си се оправя с него (разбира се, ако вас много-много не ви търсят на стационарния)? Стискам палци бързо да се реши този проблем, че сигурно едва го търпиш (особено и сега като си си в къщи).

Момичета, вчера споменахте Севтополис и ето - днес сутринта беше тема в сутрешния блок на BTV. Не можах да го изгледам, че щях да закъснея за работа, но ако някой се интересува - предаването е качено на сайта на телевизията, темата е "Севтополис - сензация или дупка в морето".

# 33
Amorevole, и на мен ми стана смешно. Моят ми се обажда и казва, че дискутират Севтополис по bTV. И аз си помислих - еееееееееееее пак от нас тръгна. Хехехехехе. Ноооооооо somebody, явно на време си изтрила твоят коментар  Joy.

Франческа - ужас!!! Съчувствам ти!!!  Hug

gmarinova,аз си смених ЛК скоро. Знам, че бебето се записва по адрес на майката. А също така от общината, в която е регистрирана майката се издава и акта за раждане. А относно майчинството и еднократната помощ - още довечера ще разпитам за подробности ( на мъжо майка му работи в социалното мин. ). И аз съм с шофьорска книжка, но още не съм я сменила.

# 34
Да сутринта и аз чух, че ще има дискусия за Севтополис по БТВ и веднага си помислих, ами ако е имало вчера шпионин в темата и гледай веднага по телевизята ще има дискусия- за момент се притесних, ама то пък и моята информация не е кой знае каква!! Embarassed

# 35
Кари можеш ли да ми кажеш къде се намират тези складове и магазини на Бертони в Шумен,защото щом във Варна няма да отидем до Шумен да видим.Или ако имаш възможност за телефони.Аз се рових в нета за складове и м-ни на Бертони но нищо.Благодаря предварително.

Fantasia, ти е дала телефоните на магазините, а аз ще ти кажа къде се намират. Не знам дали ще се ориентираш обаче- и двата магазина са на бул. Славянски /един след друг през 100-200 метра. /, от Руския към Кристал, от лявата страна. Склада на Бертони- "Дидис" се намира в бившето ЗИЕНО, в тракийския квартал/ там е по трудно с обяснянието и според мъжа ми май вече продават само на едро/.

Франческа, не могат ли от БТК да ви сменят номера?

# 36
somebody , нямах време, тук на работа, да изгледам целият коментар, но мъжо понеже е отпуска ми разказа за какво става дума. За това - СПОКО. Не са ни разконсперирали!!! Hug

# 37
Моля пишете ме за срещата Simple Smile само не разбрах къде ще е? а и в колко?

Утре кой ще ходи на лекцията на 9 месеца?Аз ще ходя Wink

В такъв случай няма да слагам децата в общото легло.Ама нез нам кой  беше казал че било удобно и подходящо в началото.

А от къде се купуват матраци и какъв да взема?

# 38
Матраците се купуват от магазините за мебели, както и от детските магазини.
За кошарата на Кати /вече бившата/  сме взели два вида матраци- единият е с кокосова подложка, другият е сгъваем, за да може да го пренасяме заедно с кошарата.
Нашият е подобен на този:
 http://smehurko.com/catalog/product_info.php?cPath=36_72&pro … ef457951180d4e98b

# 39
Хайде и аз да разпиша в новата темичка  Grinning
За матраците най-вече ме интересуваше, с какъв размер да бъде за близначетата, че да им е най-удобно, при положение че твърдо съм решила първите няколко месеца да са във едно легълце. А иначе съм си харесала от тези сгъваеми кошарки, които ги воят обаче само за игра, защото от тях има квадратни и ми се струва, че ще са по-големи от стандартните 60/120, но още не съм стигнала до магазина, за да видя точните им размери, за да поръчам и матраче.
Вчера бях в магазина на Чиполино, но нямаше такива двойни кошарки  Confused

# 40
Току-що се връщам от преяждане в Токуда. Хайде, да идва по-скоро 18-ти, за да ви водя. Да взема и аз да се поинтересувам най-накрая за отворените врати на МД, че съвсем ще забравя.

За личната карта не знаех, че бебето се води по адресната регистрация на майката, като няма брак. Аз онзи ден се бях сетила, че е крайно време да я сменя, защото от 3 години не живея вече в Люлин, но си мислх, че ще чакам догодина да ми изтече документът и тогава. Ама Боянчо не искам да се води дете - люлинчанче, не че има нещо срамно де, та ще побързам  Peace

# 41
  • София
И аз трябва да си сменя личната карта. Аз съм си със същата фамилия и след брака( с таткото са си ни еднакви), но адресната ми регистация е в Монтана, както и на таткото.Та се чудя дали ще ми се наложи да ходя до Монтана , за да я сменя  newsm78

# 42
  • София
Запис и от мен момичета, кокичета, бебеланки мои.
Бебо- върви с една седмица на зад така, че на 18-19 март не знам, как ще сме, може този път да сме на пред  hahaha.
За срещата утре съм рожденица, а днес съпругът ми празнува рожден ден, цял аквариум с рибоци си имаме в къщи, така че може би за 7 март няма да мога да дойда, защото тогава взаимно ще черпим " родата "  Joy.
Иначе бебо е добре ритка си госпойцата, / според думите на доц.Томова е много, много дългокрака мадама/ не ме остава на мира, със собствено мнение е и аз се кефя много на това, не ми пречи.
Поздрави от мен - мама Поспаливака- Броненосец wavey

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 13:28 от takanat

# 43
  • София
takanat и ние у дома сме само рибоци- и аз и мъжа ми и даже котето. Сега чакаме някое телче или близначе да ни вкара в релси  Laughing

# 44
И в нашето бъдещо семейство има голямо еднообразие от към зодиите, и аз и таткото сме рогати Теленца и кучето и то  Laughing А пък с този термин, който ми местят всеки път, вече няма начин да си имаме близнаци-Близнаци, и те ще са Теленца  Joy

Общи условия

Активация на акаунт