бебето ми нямаше пулс

• 55 175
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
  • София,
645CIи аз много съжалявам и също силно те  Hug Hug. Успокой се и не се тревожи, ще изгрее и твоето слънчице, наистина е много нелепо и тежко, но понякога се случва. Аз също съм го преживяла и знам какво е светът и ти да се срине, но сега си имам своето срънчице и малка звездичка, пожелавам го от все сърце и на теб. БЪди силна и не се отчайвай, ние сме с теб! Praynig Praynig

# 31
Мила ,645CI,повярвай ми животът не свършва с това,което си преживяла и когато се поуспокоиш,ще разбереш ,че едва сега започва и ти предстоят много светли и слънчеви дни,в които болката ще е само спомен smile3525

# 32
Мили момичета, преди година и аз чух думите "Съцето е спряло" и все още продължават да кънтят в главата ми. Прегръщам ви всички и ви желая много усмивки оттук нататък.

# 33
Здравейте и от мен бъдещи и настоящи мами ! След като прочетох написаното в тази тема реших да се присъединя към вас .Аз също съм имала мисед в 12 седмица преди доста години и до болка ми е познат начина по който се е чувствала всяка една от вас.Декември 2008г бях с неустановена извънматочна и ми се пръсна едната тръба у дома..кошмарно беше...но пък си казвам другата е здрава.Все още нямам щастието да съм майка,но знам и вярвам,че всичко е било и е за мое добро.Не се предавайте и не унивайте,чакат ни много хубави моменти и трябва да сме готови да ги преживеем без да ровим в болката от преди!
Момичета Hug ви всички и ви  препоръчвам ако сте вярващи и имате възможност да отидете в "СВЕТИ МИНА"да го направите.Това е манастира в който много молитви за бебета са чути !!! Желая ви успех и вяра в успеха ! Peace

# 34
Само така-аз с един яйчник имам четири бременности! smile3503 newsm51

# 35
  • Варна
Момичета Hug ви всички и ви  препоръчвам ако сте вярващи и имате възможност да отидете в "СВЕТИ МИНА"да го направите.Това е манастира в който много молитви за бебета са чути !!! Желая ви успех и вяра в успеха ! Peace
Аз вече не вярвам в такива работи  Cry. Ходих, молех се синът ми да оздравее...е, никой не ми помогна. След него имам вече два пъти "кухо яйце"...Аз ли грешно се молих или мен криво ме разбраха...

# 36
Пумукъл  newsm10 определно написаното от теб ще въздейства положително на доста момичета  newsm51
Slavi Yo  Hug много ти е минало през главата мила,но трябва да си силна и да вярваш!Всички падаме и ставаме и всеки живее със своята болка за това сме тук за да се подкрепяме и да си помагаме.В живота едно ни се дава ,друго ни се отнема.НЕ ГУБИ ВЯРАТА СИ и не забравяй ,че живота е една борба.Няма загуба на желано дете без болка -все едно родено или не... която и жена да попиташ ще ти отговори същото ...просто има  напред  и ти трябва да гледаш на там ! Hug Hug

# 37
momicheta az toku shto se zapish viv vashiya sait iskam da spodelya sis vas kakvo precivyah prez 2000 g. rodih sis sekcio poradi preklamsiya prez 2007 g. zabremenyah otnovo viv 36 g.sedmica me vzeha speshno na operaciya pulsat na bebeto mi sprya  kazaha che bebeto mi e pochinalo ot tova che az sim vdignala krivno precivyah go mnogo trudno viv kraya na 2008 g. otnovo zabremenyah no kogato vlyazah viv 24 g sedmica napravih mnogo silen krivoizliv uspyaha da go sprat i kazaha che imam placenta previya sled tova 2 sedmici pod red pravih otnovo krivoizlivi oshte 2 piti kato pri 2 pit me vzeha na operaciya byah viv kraya na 27 sedmica rodih momche to civya 12 dena i pochina precivyah go oshte po zle kazaha ot tova che az sim kirvyala bebeto e napravilo mozichen krivoizliv posle to napravi i girchove mnogo se izmichi nyamam den viv koyto da ne mislya za moite bebeta a operaciyata mi e bila mnogo tecka tryabvalo e da mahnat matkata no kato sa videli che bebeto e mnogo malko sa ya ostavili izkam da mi kacete sled kolko vreme nay rano moga da imam pak bebe obache tozi pit ste se opitam invitro zashtoto iskam 2 i da mi preporichate nay dobriya lekar za tova

# 38
nalyan ,мисля че най-много ще ти помогнат тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=387437.0
и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109036.0
Толкова болка ти се е струпала,но вярвай,че ще успееш!Желая ти успех,мила! Flowers Four Leaf Clover

# 39
С голяма тъга се записвам в тази темичка!Днес разбрах, че сърцето на бебето ми е спряло Sad В 11г с съм, или по-точно бях до днес!Лекарката предположи, че ембрионът е  загинал около 9-10г седмица.Засега ми казаха да изчакам за да видим дали организмът ми ще може да се изчисти сам, ако не ми изписаха медикаменти и като краен вариант е изсмукване с вакум!В понеделник съм на ехограф и ще ви дам повече инфо!
Иначе въпросът ЗАЩО ни спира да ме тормози!!!

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 21:49 от mari_rus

# 40
  • Варна
 Hug на този въпрос отговор няма...

# 41
Съжалявам за болката ти...но ми е чудно какви са тези медикаменти за очистване(по твое желание ли предприемат тази стъпка или самите доктори са на мнение ,че абортът е крайна мярка)
Знам че, както и да те успокояваме няма да ти е по-леко,аз съм минала през това 2 пъти...Надявам се да не разбираш колко по-лоши неща може да ни поднесе съдбата!Радвай се на живота и мисли за бъдещето,защото твоите деца са имено там Wink Hug

# 42
съжелявам marirus за бебчето ,много е кофти като видя нови попълнения ,nalyan много тежко е това ,което си преживяла  Flowers Rose Flowers Roseза твоите ангелчета нека да почиват в мир.на въпроса ЗАЩО никога няма да намерим отговор ,единствено се моля никога повече да не ни се случва,защото наистина е кошмарно ,и всички някой ден да имаме живи и здрави бебета.Slavi-Yo Hug Hug Hug

# 43
 Пумукъл , преди малко в нета прочетох, че в бг няма такава практика - чистене с медикаменти, иначе са за предизвикване на контракции , а другите болкоуспокояващи!Лекарката ми препоръча този вариант, макар ,че аз исках нещо по сигурно като измукване с вакум!Преди малко изхвърлих ембриона, не посмях да погледна но мъжо го направи!
ето и лекарствата-
phloroglucinol
cytotec 200mg
efferalgan codeine-болкоуспокояващите
Благодаря ти Пумукъл!Думите ти ми дават кураж!

# 44
Не бях обърнала внимание,че си в чужбина,което обяснява щадящия подход на лекарите newsm10 Не си мисли,че процедурата с вакума е по-сигурна.При първият ми аборт(вакумът по същество си е аборт),който също беше с вакум,изхвърлих плодното сакче чак на 5 ден(след силни болки и кървене-мислих че е нормално).После разбрах,че не е трябвало да има такива последствия.При втория беше съвсем различно.Така че гаранция няма!Има случай,в които даже бременност въпреки вакума се износва...
Според мен медикаментите са по-безобидния вариант-няма външно вмешателство и процентно усложненията вероятно са по-малко.Успешно възстановяване и следващия път   ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт