Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 4

• 76 026
  • 378
  •   1
Отговори
# 345
Седя и се чудя сега дали 6 дневен курс с Макмирор глобули ще има нужния ефект, защото 12 дни ми се струват твърде много Thinking

# 346
Седя и се чудя сега дали 6 дневен курс с Макмирор глобули ще има нужния ефект, защото 12 дни ми се струват твърде много Thinking
В никакъв случай 12 дена, доста са силни и затова е добре м/у  тях на направиш малко почивка от 4-5 дена.  Peace

# 347
В никакъв случай 12 дена, доста са силни и затова е добре м/у  тях на направиш малко почивка от 4-5 дена.  Peace
Напротив,зависи каква е инфекцията.Миналият месец правих целият 12-дневен курс по предписание на гинеколога ми.И не ми е казвал за никаква пауза. Rolling Eyes
ПП:Правила съм и 6-дневно лечение,и съм се оправяла. Peace

# 348
Аз също правих 12 дневен курс без почивка

# 349
Работата е там, че си ги самопредписах  Rolling Eyes Не е сериозно течението и миризмата, сърбеж няма (все още). Гъбички са 100%. Затова мисля да спра и да видя как е положението. А щом има лечение и с почивка, до 4 дни след като ги спра вече ще съм наясно със ситуацията.
Аз съвсем на своя глава действам, но  Blush
Мамче, марчела, при вас как беше(преди приема), при положение, че сте правили 12дневен курс?

# 350
Ами как са ти го дали в аптеката ? На мене ми го изписаха , защото пих антибиотик и за да не хвана гъби. Паралално с това пих и Дифлукан 150

# 351
Ами как са ти го дали в аптеката ? На мене ми го изписаха , защото пих антибиотик и за да не хвана гъби. Паралално с това пих и Дифлукан 150
Все още дават в аптеките, особено когато си им редовен клиент. На мен още за противозачатъчните не са ми искали рецепта  Whistling
А на мен попринцип ми изписват Биогая при прием на на антибиотик  Thinking

# 352
Не е сериозно течението и миризмата, сърбеж няма (все още). Гъбички са 100%.
И при мен беше така,но не бяха гъби,а тогава имах бактериална вагиноза.Нали знаеш,че за гъбите е характерно течението като пресечено мляко,на парцалчета?

# 353
Знам, имала съм и то неведнъж  Laughing
Но нази "бактериална вагиноза" ме притесни. Май преди 4-5 години имах нещо такова, но определно не мога да се сетя дали въобще гинеколожката тогава ми е казла какво е.
Аххх, трябва да спра да го отлагам това ходене на доктор  Tired

# 354
в една друга тема четох, че бели налепи по стените на влагалището може да има и при колпит. и също изглеждали като бели парцалчета  Thinking

# 355
Не е сериозно течението и миризмата, сърбеж няма (все още). Гъбички са 100%.
И при мен беше така,но не бяха гъби,а тогава имах бактериална вагиноза.Нали знаеш,че за гъбите е характерно течението като пресечено мляко,на парцалчета?

И аз така си мислих, че имам гъби , а то се оказа бактериален вагинит, за това вече на своя глава почти не пия нищо  Peace

# 356
Аз също правих 12 дневен курс без почивка
Имаше ли ефект наистина. Ако е така и аз ще го направя целият курс. Може би е строго индивидуално за всеки и в зависимост от това за какво точно лечение говорим. Явно при мен не е имало нужда от ударна доза и затова. Но ми казаха, даже и в аптеката, че са силни и нарушавали нормалната флуора на влагалището.
Имам и едни въпрос - някой ползвал ли е "Бетадин" йоден комплекс???

Елементарният йод е високоефективно антимикробно вещество. Той бързо убива всички бактерии, вируси, гъбички и някои протозои (вид микроорганизми).

Използва се при: остри или хронични вагинити (възпаление на влагалището); смесени инфекциии; неспецифични инфекции (възпаление, причинено от Gardnerella vaginalis); гъбични инфекции; трихомонасни инфекции; вагинални инфекции, в резултат на проведено антибиотично лечение или приложение на стероидни лекарства. Като профилактика преди операции или диагностични процедури.

# 357
Бетадин съм ползвала, но само бетадин пишеш, не йоден комплекс. на мен си ми звучи като лекарство, не като на средство за профилактика  Confused
а ефект мисля, че нямаше, просто беше едно от многото лекарства

# 358
Бетадин съм ползвала, но само бетадин пишеш, не йоден комплекс. на мен си ми звучи като лекарство, не като на средство за профилактика  Confused
а ефект мисля, че нямаше, просто беше едно от многото лекарства
Благодаря ти много, значи отново минавам на Гинозал  ooooh!, поне е изпитана рецепта  Peace

# 359
На мене с Гиназола ми изписаха и  Дифлукан 150   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт