Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 795
  • 891
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • София
Мерси анима
А тенджирките с реф№ някой нещо по-подробно за тях би ли казал?  Уш чета подрет, но като че ли не съм чела за тях, от както се чудихме какво е това кухненско нещо за 10 евро. Колко броя са, какъв материял? Rolling Eyes

И на мен ми се иска да разбера нещо повече... ако някой ги има, моля нека пише дали е доволен.  Praynig

# 182
Мерси анима
А тенджирките с реф№ някой нещо по-подробно за тях би ли казал?  Уш чета подрет, но като че ли не съм чела за тях, от както се чудихме какво е това кухненско нещо за 10 евро. Колко броя са, какъв материял? Rolling Eyes

И на мен ми се иска да разбера нещо повече... ако някой ги има, моля нека пише дали е доволен.  Praynig
ако не греша, се появяват за първи път. има снимка на предишните страници. Simple Smile
ето намерих я Simple Smile
това - batterie de cuisine Sitram code 26891 réf 7024207 (participation 10 ?) излезна това:

# 183
Ауууу caprice голямо благодарско   bouquet

# 184
Ауууу caprice голямо благодарско   bouquet
моля, моля  Grinning и аз обмислям дали да не ги поръчам, единственото ми притеснение е какво ще ги правя, тъй като не готвя  Joy ама знае ли човек кога ще ме удари музата  Laughing

# 185
сЛОЖИХ ПРОДУКТИ НА СТОЙНОСТ 40е ОТ НОВАТА КОЛЕКЦИЯ, НЕНАМАЛЕНИ И НЕ МИ ХВАЩА изобщо Sad

# 186
МИсля, че кода е персонален и освен това май трябва да останат 33 евро след като ти намали 20 евро. Другото което мисля е, че все още кода не е активен, тъй като ми е изпратен лично, а и при мен не действа  newsm78

# 187
След двумесечно чакане, Колетът днес дойде, но... без подарък.
Предполагам е обсъждано, за което моля да ме извините  Hug Става въпрос за куфара с колелца, та въпросът ми е , да не би да идва отделно, въпреки, че го има във фактурата?
Благодаря предварително!

# 188
Може ли съвет с кой код бих могла да намаля тази тенджера на TEFAL http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6639135& … ue&ksource=-1

# 189
днес направих поръчка с код 30813 за БД - прие ми го
Преди малко фактурираха поръчката .
Еднократно ли се ползва  този код за 1 Акаунт ?
Защото пробвах да го приложа за същите Артикули в друга поръчка и вече не се хваща ?

# 190
  • София
Предполагам е обсъждано, за което моля да ме извините  Hug Става въпрос за куфара с колелца, та въпросът ми е , да не би да идва отделно, въпреки, че го има във фактурата?
Благодаря предварително!
н
Не,досега поне не  се е случвало,нарушена ли ти  беше опаковкатаи и имаше  ли го описан във фактурата?
Ако е  била,някой си го е  взел просто.

# 191
  • Пловдив
Благодаря предварително!
н
Не,досега поне не  се е случвало,нарушена ли ти  беше опаковкатаи и имаше  ли го описан във фактурата?
Ако е  била,някой си го е  взел просто.
имаше и други оплаквания че не е получен,може би е имало период дето го е нямало или са го забравили да ти го сложат,ако ти е пратен лично-пиши им и ще ти го пратят  Peace

Хубаво кодче за трнча,ама наистина тези обикновенно са персонални,дано този път се смелят над мен и ми го пратят поне Simple Smile

# 192
днес направих поръчка с код 30813 за БД - прие ми го
Преди малко фактурираха поръчката .
Еднократно ли се ползва  този код за 1 Акаунт ?
Защото пробвах да го приложа за същите Артикули в друга поръчка и вече не се хваща ?

да , един код може да се ползва само веднъж на един акаунт  Peace

# 193
и още една оферта за тренча,с други кодове http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ae2f37899c8a5ecd7c

# 194
  • София
И аз я получих тази сутрин тази оферта с тренча - изглежда наистина персонална, защото и моите кодове са напълно различни.
Ето за всеки случай.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4954d36d026abd2960
38/40 61654
42/44 61662
46/48 61670

Общи условия

Активация на акаунт