Споделете 98

• 23 732
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро.
Предлагам някой вожд да публикува най-после списък на упълномощените да пускат новите броеве на "Споделете". Много сте дребнави и докачливи в това отношение, уж широкоскроени и интелигенти хора списват тук.

Какво имаш предвид, Люсил. Не е ли видно, че всеки може да я пусне, стига да сколаса навреме.

# 76
Вълк, стани мамолог, не е късно. Желание щом има Simple Smile. ИМам колега, който постоянно разправя как щял да назначава само готини докторки в собствената си клиника. МЕчтател.
Много ми е интересно, къде го видяхте това прекрасно време. Ще поизляза, ще се разхпдя, може да пък наистина да е такова.
Предстои ми важен разговор и ми е притеснено. Споделиф

# 77
И аз като Мънки, Етия и VG. Simple Smile Времето е хубаво, меко, нищо, че е влажничко, приятно е, ммм. Heart Eyes Нямах време сутринта да дойда пеш до работа, но смятам да си наваксам след.
Стиснете по един палец, че започвам от днес нещо съвършено ново, лично направено, но неизпробвано. Искам да се получи, а ми трепери някъде в стомаха. Сигурна вегетативна проекция на стреса. Ще пиша по-късно как се е получило.

# 78
Брат ми е споделял, че му е през онази работа кой му сяда на стола - 19 годишно пиче или некой дъртанян. Вижда единствено болни зъби и кинти.

Е верно, имал е и доста неприлични предложения от пациентки, като най-много са били от млади майки (той си води много подробна статистика). Що така, незнам.... Thinking

# 79
Калина, ако имаш възможност проследи съдбата на последните "Споделете", пуснати от млади ентусиасти. Всяка свободно инициирана буква /в случая цифра/ се подлага на аутопсия. При това наживо. Тенденция е, достатъчно много броеве я регистрирам. И като доказателство в едната или другата посока: предлагам аз да пусна примерно стотния брой на "Споделете". На мен ми звучи толкова абсурдно, та чак смешно. Ами - това е. Grinning

# 80
  • о`майна лунна нощ е
Lyusil - не си го слагай толкова на сърце. Преди няколко теми и мен се опитаха да захапят. Може би съм първата с пусната тема Споделете, която заключиха след 15 стр. само благодарение на плявата и плюнките в нея. Не ми пукаше особено. Кой какво има си го казва. Остава да не му се връзваш и впрягаш.

# 81
Калина, ако имаш възможност проследи съдбата на последните "Споделете", пуснати от млади ентусиасти. Всяка свободно инициирана буква /в случая цифра/ се подлага на аутопсия. При това наживо. Тенденция е, достатъчно много броеве я регистрирам. И като доказателство в едната или другата посока: предлагам аз да пусна примерно стотния брой на "Споделете". На мен ми звучи толкова абсурдно, та чак смешно. Ами - това е. Grinning

За мен лично пролемът не е в това кой я пуска, а че се пудри заглавието. И не подлагам на аутопсия, а просто си споделям мнението, съвсем по темата. Всеки е свободен да си пудри личния профил както му е приятно, но към общото заглавие е редно да прояви малко уважение към останалите.

п.п. Ето, на Бейлис не й пука особено. Оттам тръгват дразгите.

# 82
Бейлис, не си права. Не може да не ти пука. Трябва да си отстояваш мнението - щом те кефи "къдраво" заглавие, значи трябва да е такова. Не може така да се предаваш без бой на старите кучета и на разни интелектуални кръгове и кръжоци. Аз ако съм на твое място, никога няма да забравя това унижение и ще им го връщам тъпкано при всяка възможност.

# 83
Мартениците ги нося до края на март, обикновено тогава вече има цъфнали дръвчета и ги връзвам на тях. Обаче тая сутрин свалих около двайсетина и оставих само 3, щото изглеждаха като огромна рошава топка на ръката ми.

Снощи ми беше криво, напушено и ядосано. Днес се събудих, петък е, слънце грее и ще се опитам да забравя всички дрязги.

Даже нищо няма да кажа  за заглавието на Споделете  Mr. Green (само защото 16 ми е любимо число).

Марадона, не си внимавал, Бейлис точно така и постъпи, упорито си държа римите до последно.

# 84
  • о`майна лунна нощ е
Сел, не съм взимала присърце хапането ми.
Колкото до заглавието с коледните елхи и играчки - не го смених, въпреки че всеки втори пост тогава беше в тази насока. Отстоявах си го до затварянето на темата.
Не си прав и за унижението - такова не е имало. За да те унижи някой, трябва да те е накарал да се почустваш така. При мен нямаше подобно нещо. Ако се бях поддала тогава на "старите кучета", сега щях да ближа рани в ДиС и да не припарвам до Споделете.
Колкото до връщането тъпкано - на никого, за нищо не съм длъжна тук, съответно и на мен не са ми длъжни. Държа си неутралната позиция и си изказвам мнението без лично отношение.

# 85
Запис.  Laughing

ЧРД на Ева на сцена и на Жозиния младеж!   bouquet
Споделям традиционен мързел. Мързи ме да се облека и да изляза за малка разходка. Мързи ме да измисля и кой е виновен да ме мързи толкова.

# 86
Приемам това като официално одобрение на идеята "Споделете 100" с автор Lyusil.

Бейлис, изглеждам ти засегната от нещо?! Просто съм наблюдателна и съобразителна.

# 87
Бейли, явно сме различни с теб. Добре е, че не си го приела като унижение, но от страни изглеждаше така. Според мен ТЕ се изгавриха с теб и го направиха целенасочено.
Ето пък сега, нещо подобно искат да направят с Люсил...
Защо винаги новаците и хората без членски карти трябва да бъдат обиждани и третирани с презрение? Защо?

# 88
  • тъгата в мен
Който си няма друга работа-да се обижда виртуално.
Аз продължавам да твърдя,че повредата е в "моя телевизор"-сега пък слънцето е на път да ме издразни.Май е трябвало да изпадна в летаргичен сън и чак на пролет да си изтупам кожуха-в моя случай перушината.
п.п.
Рони,две ли сме мързеланите само?

# 89
Марадона, днес чувството ти за хумор е направо обаятелно!

Общи условия

Активация на акаунт