Отговори
# 285
  • София
Момичета, имам спешен въпрос: Колко пари мислите, че трябва да дам на свещеника за молитвата? newsm78

# 286
Привет и от мен  Hug
Да ви се похвалч днс за първи път отидах на лекции като оставих бебка при тати- нахранена, сменена... в пълна бойна готовност! През цялото време ми се беше свило сърцето, че малката ще плачка и тати няма да може да я успокои ... и като се прибирам познайте какво заварвам... мойте спящи хубосници... три часа са спали като заклани  Crazy А аз като съм с неч по обед ме прави на бясна калинка  hahaha Излишно е да ви казвам, че на десетата минута след като се прибрах малката се събуди с рев ама айде .... baby_neutral

Еми  не се ядосвай... такива са мъжете, дето вика майка ми по един начин те възприемат децата и грижите за тях по друг начин ние  .... на тях им е през ... а ние обираме гайлето   bouquet

А за коликите ние сме на Ентерокинд, давам преди всяко ядене и см мн доволна  Party
За килограмите не ми се говори .... няма такъв клиничен слуай като моя  Rolling Eyes влязах да раждам +9, изписаха ме -12, сега успях да ги закрепя на 40 кг със се куфража, а си хапвам добре, имам кърма ... нз ккакъв е тоя организъм.. мн съм зле ще ме срам да изляза лятото

# 287
  • Sofia
Здравейте, мамета!
Аз днес много набързо ще се включа с един въпрос към мамите с немски език. Донесоха ми Лефаксин от Австрия, но листовката е само на немски и аз не знам как да ги давам Sad Можете ли да помогнете? Давали ли сте от тях? С някаква помпичка са отгоре... newsm78  Мога да се опитам да сканирам листовката по-късно, но не знам дали ще успея, че днес при нас е ужас Sad Рев, свиване, никакво спане..... ooooh! Сега съм го сложила в количката и сме на балкона, че не мога да я свалям сама до долу, а тати го няма и мама вече й идва да се гръмне! Цяла нощ се лъжеме, сега продължаваме и през деня.....Sad

Еми, не си го слагай на сърце! Мъжете са си такива! И аз вчера се сърдих на моя, ама ефект никакъв, те все са прави.... Crossing Arms А ние се ядосваме излишно... Дано скоро да се оправи времето и те отмъквам на разходка!  Hug

Честита рожба на Снежа! Simple Smile Да расте живо и здраво детенцето сладко!!!

# 288
Коте,ние ползваме лефакс/ако са същите/.Давам по едно впръскване преди хранене/в лажичка/до три пъти наден.

# 289
  • Sofia
Благодаря, Све! Ами на Bayer са, може би са същите, те нали в различните държави ги кръщават различно....

Имам и още един въпрос - знаете ли колко глюкоза се разтваря в 100 мл вода? Реших така да пробвам ще пийва ли малко да си плакне устичката, че нали млечница лекуваме, а неподсладена вода не иска да близне!!! Плюе, дави се, абе ...мани! Реших, че по-добре глюкоза, отколкото захар във водата.......
Купила съм от тази на Актавис, като за банка за система която е...

Много ви  Hug и съжалявам за истеричните си постове днес, но съм на ръба на изтощението вече....

# 290
Kote,ако това е Лефакс аз давах по 2 впръсквания преди хранене около 3 или 4 пъти  на ден..но не помогна CryСега съм решила и био гая да пробвам...

# 291
Коте, глюкозата ако ти е 5% я даваш направо така без да я разтваряш във вода. Ние сме с такава. Още в родилното даваха на бебетата глюкоза и ние в къщи като се прибрахме си купихме 2 банки. Наливам в шишето и направо му давам на мъника. Той обаче не пие много, но педиатърката ни каза да пие колкото иска, нямало ограничения за водата.

# 292
Коте,аз съм против водата  прочети тук ако искаш  http://www.karmene.greatnow.com/voda.html но ако мислиш че помага давай  Peace
Ако искаш сканирай листовката ..ще ти кажа дали са Лефакс или други Hug Hug Hug

# 293
  • Sofia
Деси, Червеношийка, благодаря ви за отговорите! Hug

Деси, а двете впръсквания направо в устичката ли? Или на лъжичка нещо... newsm78 И колко време преди ядене?
Оказва се, че Лефакс и Лефаксин са едно и също, но едното е в Германия, другото в Австрия. Peace

Аз водата само за изплакване преди Дактарина я ползвам, иначе не давам вода, в кърмата си има достатъчно! Simple Smile

# 294
 Коте,аз го давах директно от шишето  Laughingно ако искаш и с лъжичка става,директно преди кърмене.Късмет мила,много е гадно когато плачат бебоците,иде ми да плача и аз,,,,не че не го правя!

# 295
Здравейтеи от нас.
От снощи е пълен ад, заспи мънинката за 10 мин и изведнъж се свие и се събуди и почва пъшкане, напъване, гърчене-направо ужас, направо по едно време си заплаках с нея.
autumnsphere -мъжа ми днес ходи до църквата и са му казали, че струва 10 лв.и ако искаме нещо да занесем за почерпка.

# 296
alximika на мен доктора ми каза , че упойката не влияе на кърмата тя била само местна и хващала само челюстта ( естествено при мен дори и там не хвана  Tired) после си я кърмих и не съм забелязала някакви проблеми . Не е спала повече дори напротив  Wink

# 297
Момичета много съм щастлива.Днес сутринта ме пуснаха при синът ми и го гушках малко и доста снимчици му направих.Похвалиха го,че е много спокоен и много спинка,истинско злато,дано така си остане и като се прибере у дома,но каквото такова.Вече е на 40мл.на ядене.Аз занесох колкото кърма събрах за 2 дни и ще му разнообразяват менюто  Wink.

# 298
  • Пловдив
Радеее,много се радвам за вас.Всичко ще се оправи и ще се гушкате вкъщи скоро  Hug

# 299
Раде,толкова е красив малкия юнак,пу-пу

Общи условия

Активация на акаунт