За лохиите - при мен още си капят, капят, надявам се да спрат вече, ама ще видим. Аз ходих на преглед още първата седмица след раждането и доста се бях спекла от самия преглед и от онзи уред на мъченията - спекулума. Но за мое щастие почти нищо не усетих, всичко зараства нормално, гледаха ме и на ехограф, но при микробиологията ми откриха някаква бактериална инфекция/забравних как се казваше/ и резултатът беше свещички за 10 дни.
За упражненията - преди седмица започнах да правя коремни преси, но чувствам някакъв дисконфорт и гледам да не се претоварвам много, да не стане някоя беля и после да се чудя откъде ми е дошло.
Коликите - просто съм без думи и без отговор - пие Еспумизан, Био Гайя, Саб Симплекс, но нищо не помага. Инфаколът твърдо съм го изхвърлила от употреба след две кошмарни нощи. Давам на всяко ядене, но различно количество. Мисля да ги давам, докато не му минат.
Ние днес ходихме на черква, но на мен не са ми казвали сума да давам - точните думе бяха"каквото вие обичате за отеца". Исках да сложа като дарение някакви парички, но Краси така пъшкаше и плачеше, аз се препотих 100 пъти и забравих да оставя. Но пак ще отида тези дни и ще сложа тогава.
Честита месечинка на wondertedy7 !
Честита рожба на Снежа!
Раде, браво на вас! Дано скоро се прибере малкия сладур!
Никой не ми отговори, но аз пак ще питам - мамите със слинг дайте съвети как точно се справяте с него, че аз нещо все не успявам!
когато кажеш - ние сме винаги готови за разходка. Вие в кой квартал живуркате - ние сме на "Три чучура север" ама си мяткаме крачолите из центъра.
да ти е жив, здрав и много щастлив

Вече се убедих, че само човек, който се е допрял лично до нещо, знае за какво точно става въпрос. Преди да родя първия път гледах други майки и се чудех от какво се оплакват, по цял ден си се дундуркат у дома, гушкат бебоците, пият кафета ....защо пък са толкова уморени, а ние дето бачкаме по цял ден какво да кажем. После вдъщност видях колко ангажиращо и грледането на детето, какви комбинации прави човек и колко е уморително, като през цялото време си мислех, че тези които ходят на работа, си почиват там. Така и нашите мъже - за тях изглежда лесно отстрани и нищо не е в състояние да ги убеди в противното, даже напротив - мрънкането ги настройва още по-зле. Да не говорим пък каква идилична гледка ми се струваше майка с количка + батко/кака на разходка. Сега като си помисля какво чудо е обличането и подготовката за разходка и пот ми потича

(а, да уточня, че моят слинг е с халки и с донапренени уплънения по края на плата, казва се Dee Dee, ама не знам говори ли ви нещо), та ако някой знае това нещо как се слага, да помага
Ама ми писна да се ядосвам и да рева - имам си достатъчно работа и ядове, за да си го слагам и него на сърцето