Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 22

• 51 770
  • 440
  •   1
Отговори
# 75
Относно кърменето и режима, не трябва ли да спре кърменето на бебето и тогава да се започне със страхотната? Поне точа разбрах от предишни коментари в темата  newsm78
krem4et0, не зная дали може да имаш проблем с менструацията заради диетата. Обсъждали сме, че е балансирано хранене, ако се следват предписанията, т.е. да не залитаме в крайностите - много храна или прекалено оскъдно хранене.

# 76
  • Свищов
Уф, направо се поболявам вече...не искам бебе, не и сега. Нямам възможност да го гледам и издържам. 1 път без презерватив и прекъснат полов акт и вече 2 седмици нерви и тормоз....направо  ще пукна от притеснение. А иначе според приятеля ми съм доста бледа. Страх ме е да не си докарах някоя анемия...Иначе от НГ съм спряла противозачатъчни(уж период на почивка), но дойде ли ми...почвам ги пак и не ми пука!

# 77
  • София
Привет, СтрахотниHug

krem4et0 , дано проблема ти се разреши по -скоро. Консултирай се с лекар, все пак. Аз не съм имала смущения в цикъла с този режим.

Днес за закуска 1/2 банан+ чай.После кафе.
Обяд пилешко със зеленчуци.
Довечера - на спорт.

Хубав уикенд на всички! Peace

ПП-Всъщност утре сме на работа. ooooh!

# 78
Тески, аз докато кърмех 15 месеца не съм си и помисляла да се лиша от нещо,защото се бях стреснала да не би косата или зъбите да ми се развалят.Не мисля,че която й да е диета е подходяща особено за първите 3-4-5месеца ако бебето основно е на кърма,но тов аси е лично мое мнение.
Иначе режима е доста разнообразен и не мисля,че би имало проблем,но всеки сам решава,а и Страхотната е доста по-добър вариант от някои други за кърмачки  Peace

Крем4ето, хм не дей си втълпява .....изчакай,оже да е от пролетта  Peace или пълнолуние,а и когато не си с противозачатъчни няма точен ден,така че  не се изнервяй допълнително!Прекъснатият акт не ми се струва проблем,но повтаряне-да  Crazy
Да не би да си пила Постинор?! - и да се ядосваш няма да помогнеш на незабременяването,така че ....Wink

Ох,много сте работни;)

# 79
  • Свищов
Не, не сме повтаряли. Случи се само 1 път, но в опасен ден...Не съм пила нищо. Ще чакам-от противозачатъчните може да е....все още да се изчиства организма ми. миналата година първия цикъл след тях ми беше 16 дни, втория около 26-7, а третия 36 дни. Сега май ситуацията е идентична-15:28:...на не знам колко. Към днешната дата са 30. но преди имах кисти, а сега съм се изчистила...Решила съм всички изпитани методи за отслабване и предизвикване на менструация-спорт, секс и танци утре вечер... Laughing

# 80
  • Свищов
Да се включа пак-дойде ми тази сутрин. Отдъхнах си. Последните дни забелязах задържане, даже и леко покачване на кг, но предполагам преди менструация е нормално. Днес ми е последен ден от 1-вия етап. За утре ще си сваря риба с доматен сос и продължавам напред...За сега няма да се тегля. Чак след 3-4 дни, защото резултатът не е много верен. Иначе имам конско от половинката, че се поболявам. Аз се чувствам ок. Вчера с 1 краставица и 2 кофички мляко изядох. Вечерта много ми прилоша и взех 1 бонбон.

# 81
Здравейте адреналинки,
Абсолютно нищо не съм свалила втората седмица на първия етап  Mr. Green Дали защото имах няколко прегрешения или по принцип организма е минал в режим на запасяване newsm78
Дали при вас се е получило такова нещо newsm78
Днес не съм на работа  newsm44

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 21:12 от Lilia37

# 82
Здравейте сладурки,
аз режимствам и се чувствам добре, направо страхотно...малко съм уморена от работа и мрънкаща, но пък смъкването на 2 кг за три дни ми действа много положително Joy

# 83
  • София
Привет и от мен!

Днес се премерих 59,600. Вчера бях на спорт, не вечерях обаче. Blush

Още 2,600 трябва да сваля спешно. Wink После ще му мисля за другите.

krem4et0  Peace

double hot , браво! Hug

Пожелавам на всички  спокойна неделя.  bouquet

# 84
Ей ме на и мен;)

Стам, Чудесно   bouquet ти си голям стимул да знаеш:)

Крем4ето, браво  Peace отдъхна си;)

Лили, аз по спомен май 2та седмица първият път май свалих 1кг само,а първата 4 или 5 не помня....та зна4и имах подобен ефект;)

Наоколо съм май;)

# 85
Ох, Кала благодаря Hug - така си развалих настроението тази сутрин с нулевия резултат Sad
Иначе дрехите ми се въртят вече - но целта е да не мога да ги сложа защото ми са големи Joy Joy
Стам, от колко време си на режим?
Кремче, много добре - танци тази вечер- супер   bouquet
Чистя в къщи - минавам го за спорт  Joy

# 86
Здравейте и поздравления за постигнатите резултати   bouquet
Уж съм пред цикъл и кантара показва страшни цифри и съм надута, а влезнах в един панталон, който трябваше отдавна да съм изхвърлила, поради малкия размер и си викам я да го пробвам преди да го изхвърля и сега съм с него  newsm68
Приятна и диетична вечер  Heart Eyes

# 87
  • Свищов
Май ще ги отложим..като бита с мокър парцал съм. Прибрах се от работа и чак сега се надигам...Друг път ще е Grinning

# 88
Здравейте момичета и аз се чудя дали да не пробвам вашата диета.

Интересува ме дали се консумира кафе,захар,олио(зехтин) и дали мога да пия по чаша червено вино.

Свикнах да се ограничавам.Лятото бях на Дюкан и сега съм 53 кг.при ръст 170(бях стигнала 51,5).Искам да сваля още 3-4 кг.Просто ще се чувствам по-добре,но с ДЮкан нещо вече не става newsm78

# 89
Здравейте Simple Smile
Аз за 1 седмица имам свалени 2 кила, а от нова година до сега станаха 6-7 Simple Smileмного се радвам Simple Smile още повече, че лека полека свиквам да следя какво ям т.е. създавам си навици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт