Майки АВГУСТ 2009-Тема №21!

• 16 957
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
мерси  Simple Smile
мене още не ме рита
даже понякагя забравям, че съм бременна  Thinking
и тичам като идиот с малкия  Grinning

# 136
Честити розови и сини гащи! Май засега сме преобладаващи бъдещите мами на малчугани!  Heart Eyes
За страницата, в която се проверяват болничните - днес я отварях, нямаше проблеми. А ПИК кода си го вземаш от НОИ - попълваш готова бланка-образец и ти го генерират на място, за София ми казаха в 106 стая, безплатно е. А е голямо улеснение и за по-късно, когато сме в майчинство.
Мен бебо си ме ритка всеки ден. Даже някои дни е много активен и си викам - кога ли спи това дете.  Laughing
Кокона, за хемоглобина моята лекарка ми казва, че за бременни нормално е над 110. Моят засега е 120, но като гледам всеки месец пада, защото тръгнах от 130.

# 137
Здравейте мами и бебчета  Hug

Честити на розовите и сини мами, ако съм пропуснала някоя да добавя - пишете ми на лични.

Днес си взех изследванията, кръвта ми е ОК, но пък сега ще лекуваме гъбички  ooooh! Док ми каза, че 40% бременните имали гъбички и също, че този вид не можело да се излекуват напълно, заради ограничените медикаменти, които могат да се ползват при бременност.  newsm78 Сетих се за това, което Деси беше писала, че първото и дете се е родило с конюктивит зради гъбички  Thinking

marianka дано всичко с теб вече е ОК и бебчовците да слушкат  Hug Аз моето го усещам от събота - точно като влязох в 18 седмица. Т.е. аз съм го усещала и преди това, но много рядко, както казва Денди - единични потрепвания - сега са по-често и по-силни и вече знам със сигурност, че е бебо.

Някой беше питал за хемоглобина - в моите изследвания пише, че стойностите трябва да са между 120 и 165

# 138
Лили , колко е твоя хемоглобин?ако има опит да сподели.

Хемоглобинът ми е 110, преди месец беше 130. Ще спада още, но може би наистина ще чакам до другия месец, когато ще пусна изследванията отново. Ако е спаднал много, тогава ще започвам да пия желязо. Иначе с първата бременност пих, когато се беше смъкнал до 105. В сушените смокини наистина има много желязо, аз доста си похапвах, а пък и много ги обичам.

Честито и на всички други, които са узнали пола!  Hug

# 139
  • Burgas
Здравейте августинки! Много момченца са се показали, айде скоро и моми baby_neutral
 tracy_t аз имам същия панталон само че син, много е удобен и го нося почти всеки ден. Отвреме на време и аз усещам бебчо Praynig вече съм 19 седмица и другата седмица съм на преглед, дано и аз се похваля с хубави новини и с девойка.

# 140
И на мен ми прави впечатление, че броя на момчетата е доста голям за сметка на момичетата Peace

# 141
ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ПАТЕРИЦИ!!!  bouquet

И честито на всички, които са видели пола на бебчетата  Hug

Моя хемоглобин беше 114 и започнах с желязото  newsm78

# 142
И на мен ми прави впечатление, че броя на момчетата е доста голям за сметка на момичетата Peace
А аз се чудя дали пък момчетата не се виждат по лесно - все пак имат"атрибут" който да показват
или се заблуждавам newsm78

# 143
А аз се чудя дали пък момчетата не се виждат по лесно - все пак имат"атрибут" който да показват
или се заблуждавам newsm78

Точно така е @teya момченцата се забелязват по рано заради "атрибут4ето"  Mr. Green затова казват че момиченцетата се крият  Laughing

# 144
  • На плажа
Честито на всички,които са видяли пола на бебенцата си,и аз искам,дано в другиден на консултацията се види Simple Smile
Аз съм +4 кг. в края на четвъртия месец.
Трейси панталона е страхотен,това български сайт ли е?И на мен много ми хареса./color]

# 145
Тинче, не е български, чешки е. Аз нали съм в Прага ... как са цените в БГ на дрехите за бременни? Тоя панталон го взех за 15 ЕУР а не мога да сравня. Да знам къде да си пазарувам.
Бубилина, аз също се лекувам от 4 дена от гъбички. Десет дневни курс на лечение ще имам, дано да се излекуват.  #2gunfire
За момченцата е вярно, че се показват по - рано, защото има какво да показват  Mr. Green

# 146
Тинче, не е български, чешки е. Аз нали съм в Прага ... как са цените в БГ на дрехите за бременни? Тоя панталон го взех за 15 ЕУР а не мога да сравня. Да знам къде да си пазарувам.
Такива панталони гледах в магазина за бременни в Люлин, най-изчистения модел(като тези от снимката, която си качила ) беше 60лв.
мисля и аз да се обзаведа с такъв, само че ще си го шия...нали дремя по цял ден в къщи Wink. За сега карам още на дънките (които преди не носех, поради големия им размер) сега са ми екстра, но са с много ниска талия и постоянно кръста ми е гол #Cussing out, а на мен ми студено... Simple Smile

# 147
Аз миналият месец си купих един номер по-големи дънки от Ню Йоркера, бяха много намалени, да ама днес като ги сложих  #Crazy и вече ми стягат  Crazy Явно няма да мина без дънки за бременни  наче очаквам страхотно сукман4е на Бенетон от продавалника  Wink но то ще е за пролетта и лятото  Laughing Корема ми направо хвърчи, ве4е може да се каже, 4е е истински бременнен  Hug Много се кефя, за 3 месеца бях наддала 2-3кг, а сега за 2 седм. имам чувството 4е съм +1. Тия дни ще си купя кантарче да си се меря, че на ЖК явно нямат  Close
Момичета хайде сложете снимки на корем4етата си  Wink

Хариела
между другото е в болница, заради контракции дано се оправи бързо   Praynig

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 22:18 от Dendy

# 148
Добро утро  Hug

И аз се замислям вече дали да не купувам панталон за бременни. Днес ако ми остане време може да поразгледам по сайтовете, че в нашия малък град няма такива по магазините. Аз по принцип имама два, но те са тънки и не стават за това време. Ще търся дънки или джинси.

Моят хемоглобин е 139, вчера пусках изследвания, много съм доволна като знам как беше с предната бременност.

Денди, моят корем е огромен, вече със сигурност си личи, че от бременност е така.  Mr. Green За 1 месец съм качила 1 кг. Дано карам така до края.

Дано Хариела бързо се оправи и скоро да е сред нас.

# 149
  • Пловдив
Добро утро. Simple SmileМоят хемоглобин е 112,но док ми изписа Фаро влагам 2 по 1 ,защото съм кървяла.Освен тях аз пия  матерна,волева киселина,омега 3,нощта,, и ......направо е плашещо.Но важно е че в момента не кървя и се чувствам добре.

Общи условия

Активация на акаунт