Мами чули сърчице,чакат ОКТОМВРИйското дете!

• 12 320
  • 320
  •   1
Отговори
# 75
  • благоевград
Добро утро дано снощи всички сте изкарали добре аз ли4но съм доволно поглезена  Blush
Да кажа и аз по повод цигарите - Аз не пуша никога не съм пушила и пила алкохол това го реших на 15 години когато вси4ки около мен димяха и то с една цел - да имам здрави деца. Сега бих го казала по разли4но - да спестя отровата която зависи от мен самата.
Но да всеки си има глава на раменете всеки си знае кое е добро за него дай боже децата да са ни здрави и това е.

По темата домакиня или кариеристка аз залагам на първото и то пак от мн години винаги съм искала дом и деца . Да но в скапаната ни даржава май няма да ме огрее затова завършвам висше . зА сега мажо се грижи за финансовата 4аст а аз за дома ни но до кога незнам  Tired
И пак всеки сам си избира кой път да хване но мен никой неможе да ме убеди 4е децата се гледат сами а именно това се получава когато мама я няма по 9 или 10 4аса и е мн уморена в края на деня.

Айде да спрем споровете оба4е трябва други работи да се споделят тук  Thinking

# 76
  • Пловдив
Добро утро на всички! Аз мисля, че има и други възможности да се съчетаят домакинството и децата с изкарването на пари - просто трябва да се потърсят.

# 77
Добро утро и от мен! Моето дете стана в 6 часа, увери се, че съм пийнала кафе и съм се събудила напълно и заспа  ooooh! Аз сега гледам тъжно една пълна мивка с чинии и си мечтая за миялна машина...

Нямам търпение да започнем с покупките и подготовката на домовете ни за бебоците, тогава ще е много забавно да си споделяме и да качваме снимки и няма да остане време за спорове  Grinning

# 78
Добро утро,мили мами! Hug
Как сте днес?  bouquet
П.С.Хайде да не спорим тук .Нека споделяме болките и радостите, но да не се съдим една друга.Всеки решава сам за себе си ,все пак. Peace

# 79
  • Пловдив
След минало-годишния ми мисед не смея да мисля за покупки. Ще събирам пари. Последния месец с таткото ще набелязваме неща и той ще се оправя докато съм в болницата.

# 80
След минало-годишния ми мисед не смея да мисля за покупки. Ще събирам пари. Последния месец с таткото ще набелязваме неща и той ще се оправя докато съм в болницата.
Ние с моето мъжле също така решихме! Wink

# 81
Добро утро!  bouquet
Днес съм на работа и съответно цял ден ще вися при вас Wink
Интересни теми сте заформили и прочетох доста крайни мнения за безотговорни майки и т.н., аз мисля, че в тези времена сме достатъчно информирани и ако не сме има достатъчно източници, за да го направим и съответно всеки сам решава какво е най-добро за детето му и за самия него. Peace
Хубав ден Hug Heart Eyes

# 82
Моля ви, някой който взима дуфастон поради зацапване или кафеникаво течение да ми каже по колко пие, молллляяяя.

"Дуфастон" - два пъти по едо хапче.

# 83
  • София
Добро утро,
да се включа пак, че виждам някои не са ме разбрали. Според мен е безотговорно да оставиш детето веднага след раждането, а не да речем след 5-6 месеца. Обръщам се към Герчо, че имам предвид по-скоро такива майки, които не за да работят, оставят децата, а просто да си гледат кефа, свидетел съм на такива неща за съжаление. Аз също не съм седяла до 2 години да гледам детето си, гледах го до година и 7 месеца, но прекарвах всяка свободна минута с нея, защото знам, че за детето е най-важно да бъде с майка си, а не с баби, дядовци и гледачки. Точно това е моя довод. Има и жени, които след като толкова е важна кариерата за тях предпочитат да родят след 36-37 години или има и такива, които даже изобщо не искат деца, точно затова, защото не могат да си позволят да ги гледат. За съжаление се натъквам на доста такива случаи, но разбира се всеки сам си решава какво ще прави с живота си. Ние поне сме избрали да бъдем майки и знам, че всяка по неин начин ще иска да даде най-доброто за детето си.

# 84
Добро утро.Моето не започна като най-доброто,гади ми се ужасно,но се надявам с напредването на деня да имам подобрение.Гледам да не пия лекарства или да е само в наистина краен случай.От вчера с малкия редим Лего.Много е забавно,аз съм голям почитател.Днес той не е на градина.Отивайки натам с баща си,паднал и се върнаха,защото Дани си обелил колената,ръцете,окалял се порядъчно и ревеше като магаре,когато го видях. Simple Smile Та днес ще сме си двамката у дома,а ако се почувствам по-добре може да поизлезем навън.

# 85
Здравейте мамчета и честит 8-ми март на патерици   bouquet

Аз вчера не пусках компютъра по простата причина, че не се прибрахме цял ден  Laughing Сутринта отидохме с приятели на Рилския Манастир и след това заседнахме в една кръчма и така до 6 вечерта  Grinning От там си тръгнахме, мъжете бяха в насипно състояние а на нас ни предстоеше вечерта да се съберем с други приятели на кръчма  ooooh! Прибрахме се, преоблякохме се и хайде пак на кръчма и така до сутринта  Mr. Green Сега не стига, че имам сутрешно гадене а и умората от вчера и съм като ударен самолет  Laughing
Виждам тук сте захванали тема която е безкрайна и за мен е като спора кое е първо кокошката или яйцето  Crazy Всеки сам преценява дали да пуши или не, аз с щерката ги отказах не защото ми е било цел а защото ми ставаше лошо от миризмата им.
А за спора отговорни и безотговорни ще кажа само това - всички знаем че има безотговорни майки, за мен това са тези които изоставят децата си по една или друга причина в домове, или и друго- гледат си ги у дома обаче грижите за децата са като за бездомно куче  #Cussing out На 100% съм сигурна, че никоя от нас не спада към това определение "безотговорна майка"  Peace  От тук на татък, кой ще работи и кой ще си стои у дома си е избор на семейството.
Аз ще си стоя у дома, имам една философия, детето има нужда от близоста на майката и бащата и никакви финасови "постижения" не могат да купят и да заменят това нещо. Бъркаме като си мислим, че е достатъчно да осигурим само финансовата страна а другото е между другото и понякога може и без него или да го заместим с баба и дядо  Thinking  Но всеки си го знае и никой не обвинявам в нищо, важното е да има разбирателство и спокойна обстановка у дома  Peace

# 86
  • София
Здравейте  и от мен  HugСлънчева и приятна седмица на всички!
Колко много сте изписали само. Последните дни бях болна с нечовешка хрема , още не ми е минало-гадна работа.

Днес по-късно съм на ФМ и малко съм стресирана от сутринта ,само се моля да няма поводи за притеснение-как ще издържа до довечера не ми се мисли просто. Утре ще кажа как е било.

# 87
  • Пловдив
styllisima, и аз съм на същото мнение. Финансовата част на обичта към детето се проявява на доста по-късен етап - в началото на малкото човече му е достатъчна единствено любовта ти. На него изобщо не му прави впечатление в какви дрешки е облечено (важното е да са чисти) и в какво се вози - дали в количка за 150 лева или за 1500. Също така съм на мнение, че за едно дете е най-добре да ходи след определена възраст на градина, но не заради кариерата на майка си, а заради контакта с другите деца - то има нужда от това, за да се оформи като личност.

# 88
Точно така, ние сме тези които дават живот на децата ни и сме отговорни за тяхното възпитание и психично здраве. Това за мен е на първо място и чак след това идва финансовата част на върпоса без коят естествено не може, не е и най-важната. Не пмагаме по никакъв начин на децата си като им набутваме в съзнанието, че е най-важно какво ще имат на масата за ядене и какви дрехи ностят а да пропускаме неща като как да общуват с другите и кои са ценностите, за да няма тази агресия у децата. Агресията която виждаме сега в училище е точно това, отзив от едно грешно възпитание, от това, че децата отчаяно са търсили нежна дума, целувка, игри на воля с мама и тате, а са получавали в замяна - ново колело, маркови дрехи и думи от рода "ходи сега си играй на нещо, че съм уморен/а от работа и нямам време за теб"  Rolling Eyes Нищо ама нищо не може да замени емоционалните моменти  Peace

# 89
  • София

Аз ще си стоя у дома, имам една философия, детето има нужда от близоста на майката и бащата и никакви финасови "постижения" не могат да купят и да заменят това нещо. Бъркаме като си мислим, че е достатъчно да осигурим само финансовата страна а другото е между другото и понякога може и без него или да го заместим с баба и дядо  Thinking  Но всеки си го знае и никой не обвинявам в нищо, важното е да има разбирателство и спокойна обстановка у дома  Peace

Стилисима  Hug, каза го по-добре от мен, това което исках аз да кажа.

Аз искам да питам нещо пак за храните. Вчера хапнах малко пушено сирене, някакво холандско. Не че от малко има значение, ама да знам занапред, че ми хареса  Crazy За меките сирена знам, че е препоръчително да се избягват там заради разните бактерии ли каквото беше, а пушените спадат ли и те към тази категория, ако някой е запознат да сподели моля  Hug Вече се чудя какво да ям, че напоследък от всякакви супи и манджи ми се гади, най-вече месни и ми е най-добре като ям хлебче със сиренце или кашкавалче.

Общи условия

Активация на акаунт