Отговори
# 105
 ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ ДАМИ! Бъдете обичани и ценени жени и майки!

Аничка  Hug / аз се извинявам, хормоните ми са полудели съвсем/
 Зинайда, бъди много силна и вярвай, че всичко с малката ти принцеса ще е наред!  Praynig
 Дея  Heart Eyes Hug Имаш ли новини от Тай? Поздрави я от нас!  bouquet

Усмихнат и щастлив ден на всички бъдещи и настоящи майки!   bouquet

# 106
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕНЕ!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,МНОГО ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ,ИЗПЪЛНЕНИ САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!  bouquet

Кати 79,успокои ме,не че и аз нямам сърцебиене от време на време,но като че ли съм свикнала с него,затова сега  чувството на задъхване ме притесни.

sisely ,и аз съм пред дилема за стерилизатора.вчера сестра ми се обади и каза че е харесала някакъв на ток ,за 4 шишета в магазин в София,мисля че каза Айко.Ние Айко нямаме,но тя ще провери за какви шишета става ,защото ми се видя много евтин,бил на някаква промоция 51,00лв. newsm78

И на мене нещо не ми се празнува,даже сутринта като дойде мъжа ми да ме поздрави още в леглото ,аз се разплаках.Той милият се притесни и побърза да ми каже че имам подарък,само да слезел до гаража да вземел цветята за да ми ги подарят със Стефан в комплект.Само като си помисля как съм изглеждала ме хваща срам,почнах да се оправдавам че подаръците нямат нищо общо с емоционалното ми състояние,надявам се да са ме разбрали и двамата,че ме тресат хормоните.....

Това е за сега от мене,отивам да приготвя нещо празнично ,трябва да се уважа мъжете!

# 107
Честит празник, майчета!!!  newsm51 newsm51 newsm51  Бъдете най- красивите, най-щастливите и най-обичаните жени и майки!!!  love001

# 108
  • София
ЧЕСТИТ 8 МАРТ!
Да сте желани, обичани и нежно обгрижвани!

# 109
ЧЕСТИТ 8МИ МАРТ МИЛИ ДАМИ! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА ![/glow][/color][/size]

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 13:25 от ANI.F

# 110
Честит празник на всички!Бъдете обичани и обичащи !     

Ето и моя подарък ,който избрах за вас Simple Smile http://www.karierist.com/lady/beautyhealth/BZ_005.htm   честито поумняване   bouquet

# 111
zinaida , снощи съм те мислила теб  Hug
Четох в една моя книга, за такива случаи, като твоят - там пише, че трябва в такива случаи майката да се храни венозно и се прилагат лекарства за подобряване кръвотока на плацентата.
Като лежах в болницата за задържана с каката (отлежах си тогава) - се нагледах на какво ли не - на какви ли не случаи. Имаше и няколко мами, на които бебчетата им изоставаха с размерите и тях ги включваха всеки ден на системи и дишаха по 2 часа чист кислород. Твоят лекар какво казва? Какво мисли да предприеме във вашият случай? Състоянието на плацентата какво е? Имаш ли консултация с други специалисти? Аз мисля, че няма да е лошо да имаш още поне едно мнение. Щом толкова изостава бебчето, трябва да се предприеме нещо според мен  Rolling Eyes
Въпреки всичко вярвам, че нещата ще се наредят по най-добрият начин  Hug Hug Hug newsm51

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 13:22 от katti79

# 112
Здравейте на всички мами!!!
 ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ!!! БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ И ОБИЧАНИ ЖЕНИ И ЩАСТЛИВИ МАЙКИ!!!
Аз днес влизам в 9ти мисец ooooh!. Вече всеки момент всичко  е възможно Simple Smile.
Весела празнична неделя!!!

# 113
ЧЕСТИТ 8ми МАРТ НА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МАЙЧЕТА!
СИГУРНА СЪМ, ЧЕ ВСЯКА ЕДНА ОТ ВАС ЩЕ БЪДЕ СТРАХОТНА МАЙКА НА МАЛКОТО СИ ДЕТЕНЦЕ!

За превръзките-освен тези за родилки си купих и един пакет лигнин и един пакет Либрес от най-големите. Една приятелка ми каза, че на тях в болницата, в която разжда са им давали памперси за възрстни и се е чувствала много добре с тях.

рони, ние влязохме вече в 37г.с.  Laughing Разбира се,бебчо реши да го отбележи по подобаващ начин...снощи бяхме на запис,а на него пулса му между 160-180-200  Shocked Лекарите казаха "утре най-късно в 6 на линия за нов запис" и разбира се,аз цяла нощ не мигнах в чуденка какво пък става.Малко се и постреснах де,а милото пък прибирам се вкъщи и лепнал една притеснена физиономия и разправя "ААА,ама не може да се разждаме вече, аз още не съм готов"  Joy Отидохме тази сутрин в 6 и тоновете бяха доста по прилични-рядко стигаха до 180. После пак ходихме в 11 да ни види нашия си док и каза, че всичко е ок.Мери ни-вече сме към 2500гр.Каза, че очаква да се родим към 3100,така че няма да сме много големи. Някой знае ли дали това ще помогне за по-лесното раждане?  Embarassed

rea1, благодаря за висшата математика, тъкмо се чудех какво значат буквичките и цифричките   bouquet

zinaida, не се притеснявай, че бебка е толкова малка, важното е всичко останало да е добре, пък вътре или вън, тя ще си порастне! Мислех си, защото рони е напълно права, че все изоставате с точно 2 седмици, не е ли възможно просто да си имала по-късна овулация? Аз например по акушерските сметки би трябвало да съм даже 38 г.с., но си знам, че ми е късна овулацията и че бебчо винаги е бил с 1 седмица назад.

Сега се връщам назад да дочета и после ще пиша пак

asia nika, може аз да слагам много от Гармастана или пък да не го изчаквам да попие добре. Така или иначе от началото на бременността се мажа само със зехтин и зърната на гърдите ми доста са омекнали, дано да е от полза  Sunglasses

Между другото-за мамите,които смятат да раждат нормално-казаха ми,че  много полезно да си взема свещички Волтарен /много помагат да не боли след епизиотомия, а май докторите масово я правят/, кактои 1 бутилка от 1,5л. с преварена смрадлика за подмиване.

Питахме и за ВИП родилното в МД,за да бъде татакото с нас, но док ни отряза  Cry Каза, че не ни го препоръчва, че помещението било малко и не било удобно и не можело да се реагира достатъчно бързо при всякакви ситуации...така че за момента нашия татко остава навън  Blush Чудех се, понеже не съм влизала в предродилното/родилното на МД, дали докато правиш разкритие можеш да се разхождаш и да излизаш да си говориш отпред?

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 14:33 от Io_io

# 114
  • София
Честит 8 март на всички!

Зинаида, с теб сме мила... Praynig Praynig Praynig

# 115
Като се замисля и аз,по-добре да си взема от тези свещи(8 лева не е съпо),тези клизмиии  Sick 6 броя са достатъчни нали?А леглина за болницата не е ли задължителен? Whistling
ООоо щях да забравя-на днешния специален ден официално излизам в майчинство! Party Party Flowers Sunflower Flowers Rose
Чаоооо за сега party006  bouquet

# 116
  • Лудогорието
Честит празник мили настоящи и бъдещи майчета! Нека всички да гушнем съкровищата си по живо, по здраво!   bouquet
Аз от 06.03 съм в 45-дневния болничен преди раждането. Голям мързел ме е обзел. По повод високото ми кръвно лекарката ми каза да пия допегит 2Х1 и сякаш има ефект, но много ми е сънливо през деня. До сега не знаех какво е това контракция. Е, вече ги усещам, особено когато се разхождам навън.
Нашия скрин пристигна, но с объркани размери и сега предстои чакане на друг с верните размери  Confused Да кажем, че има време.
Весел празник мили дами!!!   bouquet

# 117
mamito85  и една мисля ,че ще ти свърши работа  Peace
А за лигнина мисля,че е задължителен,поне при нас беше така!

# 118

Колко си хубава!
Господи,
колко си хубава!
Колко са хубави ръцете ти.
И нозете ти колко са хубави.
И очите ти колко са хубави.
И косите ти колко са хубави.
Не се измъчвай повече - обичай ме!
Не се щади - обичай ме!

Обичай ме със истинската сила на ръцете си,
нозете си, очите си - със цялото
изящество на техните движения.
Повярвай ми завинаги - и никога
ти няма да си глупава - обичай ме!
И да си зла - обичай ме!

Обичай ме!
По улиците, след това по стълбите,
особено по стълбите си хубава.
Със дрехи и без дрехи, непрекъснато
си хубава. Най хубава си в стаята.
Във тъмното, когато си със гребена.
И гребенът потъва във косите ти.
Косите ти са пълни с електричество -
докосна ли ги, ще засветя в тъмното.

Наистина си хубава - повярвай ми.
И се старай до края да си хубава.
Не толкова за мене, а за себе си,
дърветата, прозорците и хората.
Не разрушавай бързо красотата си
с ревниви подозрения - прощавай ми
внезапните пропадания някъде -
не прекалявай, моля те, с цигарите.

Не ме изгубвай никога - откривай ме,
изпълвай ме с детинско изумление.
Отново да се уверя в ръцете ти. Обичай ме.
Как искам да те задържа завинаги.
Да те обичам винаги -
завинаги.

И колко ми е невъзможно. Колко си
ти пясъчна. И моля те, не казвай ми,
че искаш да ме задържиш завинаги,
да ме обичаш винаги,
завинаги.

Колко си хубава!
Господи,
колко си хубава!
Колко са хубави ръцете ти.
И нозете ти колко са хубави.
И очите ти колко са хубави.
И косите ти колко са хубави.
Колко си хубава!
Господи,
колко си истинска.

Христо Фотев

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 119
ben78 масажите се започват месец-месец и половина след раждането.виж в библиотеката на първа страница има много линкове както със статии,така и със снимки
обличането и на мен ми беше пълна каша,но разбрах че се слага или боди,ританка, жилетка или камизолка,ританка,жилетка.като можеш да решиш да ползваш гащеризон вместо ританките и жилетките.просто трябва да решиш как ще го обличаш,аз съм решила да е по първия начин и има много яки комплектчета на нормални цени(имам ги снимани в албума)
аз да ви се оплача-вчера пуснах първата пералня с дрешките и половината се свиха ooooh! направо откачих,а ги пуснах на 30 градуса,деликатно пране,ниски обороти.явно памука толкова е памук #2gunfire странното е че повечето дрешки са на вис виталис, уж с добра репутация,а точно те се свиха.вие имате ли проблеми с дрехите на вис виталис?сега се сетих че може да са турски или китайски,а да са им лепнали етикет 'вис виталис',защото не бяха с пришити етикети,а залепени върху дрехите ooooh!кошмар

Общи условия

Активация на акаунт