Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се провеждат изследванията за HIV, хепатит В и С по време на бременност?
Какви са препоръките за контролиране на кръвното налягане по време на бременност?
Какви са препоръките за бебешки колички и пелени за новородени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се провеждат изследванията за HIV, хепатит В и С по време на бременност?
-
Какви са препоръките за контролиране на кръвното налягане по време на бременност?
Препоръчва се да се използва лекарството Допегит за контрол на кръвното налягане по време на бременност. Важно е да поддържате кръвното налягане под 130 mmHg, тъй като високото кръвно налягане може да причини проблеми за бебето. Също така се препоръчва редовно проследяване на тоновете и консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за бебешки колички и пелени за новородени?
Препоръчително е да изберете бебешка количка от марката Maginland, като се има предвид значението на качеството, особено след 7-8 месеца, когато бебето започне да се изправя и скача. За пелените специализираните пелени за родилки, подобни на парче памперс, са силно препоръчителни за по-добро абсорбиране.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на подуване на краката и ръцете по време на бременност?
-
Какви са препоръките за закупуване на Bivacin по време на бременност?

Както ти писах по-важно е да е развито и по-близо до термин, дори и да е по-малко кг. Сега най-важно е да ти следят тоновете редовно
). А в началото така или иначе задължително е с лигнин.
ben78 да ти е жив и здрав брат ти и да ти бъде опора в живота!!!
на мен ми ги пуснаха в началото на бременността... мисля, че беше ВАСЕРМАН- за венерически болести. Други освен кръв и урина и генетични не се сещам...
)
Замисъла е да покаже най-хубавия подарък на мама

На мен също ми правиха към 3-я месец, като се записвах на ЖК, но сега преди раждането пак ще ми правят, така че не бързайте да съдите лекарите!Може би някой от нас не са знаели, че заедно с другите изследвания на кръвта в началото на бременността са правени и тези и са се заблудили, че сегашните са им първи излседвания за тези неща, а те са всъщност вторите - преди раждане!Това е моето мнение!