Както се пляскаше и не й пукаше залива ли я не я ли, но напоследък понеже се къпе права с душ-телефон, с "апите" джапанките демек, става по лесна работата. Гледа тавана и мием косичката. Не трябва да отива вода от косата към очите просто, явно това го мрази много.
В яслата си папка самичка откакто се успокои и не плаче.
особенно тате
на филия може да го намаже човек като му отправи Сонката един поглед мил и го повика
Баткото ни тия дни става на 6, още няма сменени зъбки, не са тръгнали и последните кътници, но много негови наборчета вече смениха по няколко зъбчета или пък вече имат нови кътници.

После директно на чучура,като бясно и забързано се пуска и спира,а на канчето му се завива свят да се пълни и излива.
По точният въпрос е :Какъв ви е режима на спане и следобед и вечер? 

купила съм и една Вадемекум Зелена Ябълка за разнообразие 
) 
и не се поддава на дресировка
пробвах да я събудя сутрин по-рано - само дето не ме наби
мамин клонинг малък
поне едно полезно нещо да извадим от ситуацията... имахме гости два дена и съответно дори с пушка за слонове не можеш да я приспиш
но си позволих вчера да я връча на гостенката ни следобед
за да не се криви и да не заспи рано
събуди се сутринта в 7:30
имаме пропуск само 2 дена да не си легне на обед, единия на рожденния си ден. Става в 7:30 независимо дали е на ясла или в къщи, на обед ляга 13ч и вечер 21ч, понякога и 22ч, редки изключения. Ноооооо признавам все по трудно става,
да го накарам да легне. С обещания, че ще стане голям и ще се люлее и той силно на люлките като батковците и каките и т.н. съчинявам си ги. 

аз не съм го учила, предполагам в яслата.
, ама смесено с рев и един такъв кучешки вой се чува, ако нещо не е по неговата малииииии, че и на улицата и на всякъде.
знам , знам. или крещи с пълно гърло или вие като куче 

Но пък от общината й казали, че след като то й е внуче...и тя трябвало доброволно да си го гледа докато придвижат документите. Май е най-добре майка ти да отиде в общината и директно да пита какви са изискванията, какви са документите и какви са сроковете. Защото нали знаеш, че във всяка община си има един момент на интерпретациииии....
И аз реших, че така не може. За протокола - аз съм голяма жаба. Купих надуваем басейн и с хладка вода започнахме тренировки на балкона. Хареса й. От няколко месеца я къпем в един голям леген в банята, пълен с изобилие от дзверове. Аз се навирам под душа и демонстративно показвам как си мия главата без да плача повтаряйки до прималяване, че и Зори е голяма и не трябва да плаче. Някак си свикна. Сега с огромно желание влиза да се къпе. Естествено не иска да излиза. Като стигнем до главата понякога минава без рев, понякога пореве мъничко. И все повтаря "мама не паче, и Дои не паче, Дои е гоама и не паче, само бебетата пачат"
Търка сама, не дава аз, повече си похапва от пастата всъщност, и много се забавлява от плакненето на устата и плюенето, обаче всичко става мокро по нея та затова само при къпане е тази процедура.