"Пролет иде, сняг не вее, ДЕКЕМВРИйчето навън щурее"

• 19 781
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
И аз гласувах с последната опция  Confused Напоследък като я оставя без памперс, рядко се напишва, но стиска и чака да  й сложа памперса  Rolling Eyes Аз се притеснявам да не направи някоя инфекция  Naughty затова сме и до под кривата круша  Whistling Иначе сяда на гърнето  и крещи "Ида пишутоооооооо" и естествено нищо не свършва  Mr. Green
Косата я мием - 2-3 пъти в селцата, както дойде  Peace
Паста - все още купувам Nenedent, четките са различни, но си ги мие сама  ooooh!
За храненето - храни се изцяло сама, съблича се сама, всичко сама  Peace

# 121
  • Vaudreuil Canada
Леле колко питанки сте изпонапитали ...
Ние с пампата чакаме лятото ... не е ясно кое ама ще пробваме да е това.
Събличаме се сами без блузите през главата, а вече и се обличаме до някъде сами - обуваме обувки, панталони, почти се намъква и в блузите ама малко бъркаме посоките там.
Яде сам освен когато не е болен или не бързаме. Но все още се разсейва и не ще да яде всичко от нашата храна.
За къпането сме същата картинка като повечето от вас - не си даваме да ни мият главата та затова е постриган 3-ти номер - поне да не му се омазнява косата. А и така много лесно се мие Simple Smile
Става около 7 часа и ляга около 9 вечерта спи наобед 1-2 часа според зависи.

# 122
  • София
и ние чакаме лятото да махаме пампата Tired
за миенето на зъби - пастата ни е ненедент без флуор и четка орал би с мечо пух. държи сама да си ги мие, но тъй като основно смуче четката, аз ги изтърквам добре, докато тя мие моите с моята четка ooooh! и на края й давам да потренира.
ния мрази банята и по - точно миенето на главата. още като почна да я събличам почва да врещи - косата нееее, боли очички. и тъй.
яде сама с изключение на течните работи, които заминават по пътя от чинията към устата й. яде само с лъжицата си. даже и хляба държи да е вътри. мрази да си цапа ръцете Whistling
да ви попитам и по- точно тези, които дават клеева тинктура - по колко капки давате? в нета намерих сто варианта и реших да питам тук. да чукам на дърво, зимата не се разболя с изключение на два пъти прозрачни сополи, които изчезнаха за по един ден с вит. це, сребърна вода и тая клеева тинктура, която аз давам по 2-3 капки на ден, обаче дали е достатъчно? 

# 123
  • Русе
ADENA,профилактично давам по 4 капки всеки ден,ако е болен давам по 4 капки 3-пъти дневно.1-2 капи се дават на живяна година. Hug Отделно си му давам витамини. Peace
Тук преди час валя сняг Mr. Green,но сега грейна и мисля да изкарам младежа Peace
ПС: Значи при нас нещата със спането са наред,но се налага да синхронизирам с почивката на комшиите,че горките не издържат вече и ги разбирам напълно.То нашто дете е каскадьор.......................... ooooh!

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 10:39 от Мимак

# 124
Снощи до 1 часа не заспа от един найлон с балончета! И двамата с таткото заспахме отдавна, а тя пук, ли пук !!!...  #Crazy

# 125
Снощи до 1 часа не заспа от един найлон с балончета! И двамата с таткото заспахме отдавна, а тя пук, ли пук !!!...  #Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy
Четката ни е на орал би, а пастата е ненедент-от бялата, без оцветители.И Соня се опитва да си мие сама зъбите, но имаме уговорка- първо татко и изчетква зъбите и после тя.

# 126
  • Düsseldorf
Пак привет!
Аз бях много радостна да намеря паста Веледа от детската серия с невен и това ползваме, но нещо не ни е никак любимо занимание, с голям зор я прилъгвам да си мие зъбките Свиленка....

А току-що ме извика да ми съобщи, че е изсипала "тичкото льолио", носейки празната бутилка от олио и гледайки жално панталона и пантофките си на петна. Hands Clap
Добре., че поне е беше сътворила локвата на плочките, не на някой килим....  Количеството ще да е било над половин бутилка...  Ама така е, като е стояла цели 3 минути без надзор. smile3538

# 127
Ей, големи разбойници са! И Венета все се чуди каква дивотия да свърши. Лошото е, че обикновено се сеща!  Mr. Green
И ние сме с четка Орал-Б.  Пастата е Колгейт май последно, обикновено Вадемекум.
Сутрин става около 7.30, много рядко спи до след 8. Наобяд обикновено ляга в 14.00 и става между 16 и 17.00 часа. Вечер, уф....., вечер - ми нямаме заспиване преди 22.30. Особено ако аз я приспивам откарваме и до след 23.00. Баща й по-добре се справя.
Косата мием веднъж в седмицата. Напоследък спря да реве, но не й е любимо. НЕ мий гауау! Не мий главата!
Научила се е да пищи и да се налага, но пък като я накажа до гардероба и стои докато не я викна да се сдобрим. Laughing
Вече бях споделяла, че ние сме по тази програма - прехвърлихме майчинството на баба МИ.  Но трябва по-настоятелно, а и тя ги може тия работи и почерпи там жената, та й придвижи за нула време документите. Whistling

# 128
Оххххх малееее, само за две секунди да се объпреш и вече са надробили някаква каша.  Joy
Ние сме с четка на колкейт и паста на Ненедент без флуор, но мисля да ги сменям с паста на Веледа (ставала и за хомеопатично лечение) и четка на Елгидиум или както там му се казва.
Режим имахме по едното време железен. Между 7-8 месеца и 1 г. и 4-5 м. ставаше в 8.00-8.30, заспиваше на обяд в 13.00-13.30 до около 16.00 часа и вечер лягаше в 22.00 часа. Сега обаче нещо яко оквацахме работата. Откакто беше миналото лято навън....на обяд пак лягаше сравнително лесно, обаче вечерно време заспиване преди 22.30-23.00 часа е цяло чудо. Сега като ходи на ясли влиза в ритъм за два дни и сутрин става в 7.30, на обяд заспива в 13.00, но вечер винаги е мъка преди 22.30 часа. Обаче като се разболее и остане вкъщи заспиването на обяд се превръща в малък кошмар. Даже се наказваме по този повод. Има дни, в които от 13.00 до 15.00-15.30 не мога да я приспя  #Cussing out
Дано по-скоро се оправи времето, че да намалеят болестите и като тръгне на ясла да си оправи режима. Ама за вечер подозирам, че ще си остане голяма каша. Еле пък лятото като се стои често навън до тъмно.  Embarassed

# 129
Здрасти, здрасти! Пък тук е чудничка пролет. Вече имам тен...и бръчки  Mr. Green. Проверих аз по телефона тази работа с бабинството, но само брат ми може да се възползва. Аз трябва да работя в БГ и да представям всеки месец 1 чувал бумаги. Ще ми го гледат гратис  Wink Иначе зъбите мием редовно е датска детска пастичка с вкус на онези кръгли дъвки от стрелбищата, дето бяха по 20 в редичка, ако ги помните. И е комплект с четката с картинка на пощальон от датска анимац. серия. сутрин той ме буди м-у 8,30 и 10,30  Blush и любимия мърмори, че съм била на курорт. На обяд заспива към 2-2,30 след здраво беснеене в парка (сафюрлиг алене - дИмек естествено сам ама ги умея езиците, а!) и в 4,30 е готов за нови подвизи. Вечер го натискаме около 9,30 да е в чувала, защото в 10,05 комшията почва да блъска по стените и ни е страх да не се оплаче и да стане мазало.
да не казвам голяма дума 3 ден сме с по 1 памперс през деня. Аз го изпишвам редовно, но остане ли сам с батко си памперсът се пълни.
Целувки на всички, бъдете здрави!

# 130
Ейййй, чудя се аз защо не ми изписва публикации  - а то нова (и вече наполовена тема имало)! ooooh!

Таман исках да се похваля! Наща Магаривна - пробвахме няколко спорадични дни гърнето, ама едно чудо, едни истерии - отказваше изобщо темата да се повдига! Докато онзи ден....сама ми каза - Мамо, ако! - Седна и О! ЧУДО! изпишка се и от тогава (вече 2дни и половина) в момента който стане започва да си казва сама, без да я питам, без да я карам....Памперса слагаме само нощем, като излизаме навън, но тя не пишка (което ме учуди - днес изпи един сок 200мл. и чааак след 1 час като се прибрахме и махнахме памперса се изпишка). Фук-фук!!! Не така седи въпроса с акото (истинското) - пишка, става и го пуска в гащите, ама ако задържим положението мисля ще се справи. Вчера и днес имам само по един чифт ( оцапани гащи - от ако), другото е стриктно в гърне!

Четката ни е Астера (последната) тя нещо много не се справя с миенето, но се съсипват адски бързо - дъвче ли ги, търка ли изобщо - не мога да преценя. Пастата е Колгейт, ама често ги сменяме, щото много ядачи имам!

Хранененето - сама по гъсто може да яде, но рядко пожелава - предпочита да блее на някое детско и аз да бутам в устата.

# 131
Ха, нашата Пешеходка и тя фен на Хари Потър!  Hug Поздрави за Дивнето! Чакам и аз този момент с казването. При мен само сутрин се случва, както казах. Ставаме и "маму, пике". Ама понякога се случва в 6.00  #Crazy и тогава не съм доволна да го чуя.  Joy

# 132

Таман исках да се похваля! Наща Магаривна - пробвахме няколко спорадични дни гърнето, ама едно чудо, едни истерии - отказваше изобщо темата да се повдига! Докато онзи ден....сама ми каза - Мамо, ако! - Седна и О! ЧУДО! изпишка се и от тогава (вече 2дни и половина) в момента който стане започва да си казва сама, без да я питам, без да я карам....Памперса слагаме само нощем, като излизаме навън, но тя не пишка (което ме учуди - днес изпи един сок 200мл. и чааак след 1 час като се прибрахме и махнахме памперса се изпишка). Фук-фук!!! Не така седи въпроса с акото (истинското) - пишка, става и го пуска в гащите, ама ако задържим положението мисля ще се справи. Вчера и днес имам само по един чифт ( оцапани гащи - от ако), другото е стриктно в гърне!

ей за този момент говорих аз, и при нас подобно се получи! Браво на Дивнето  Peace

# 133
  • Русе
 smile3501 Браво на Дивна!
Ето 3 снимки от нас!  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11154393

# 134
Браво на Дивнето  Hug Кога ли и при нас ще настъпи тоз момент  newsm78
Мимак, ама много пораснал Бойко. На снимката ли така изглежда, съвсем не прилича на 2 годишно дете. И катерач от малък, а  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт