Ето, Март се появи-дъжд от бебета вали!!!

• 22 052
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник,момичета!Пожелавам ви всеки ден да усещате любовта на хората,които обичате! Бъдете най-щастливите и горди майки, защото сме благословенни от Бога да даряваме живот,красота и доброта през целия си житейски път!

dilein,rusana и всички,за кото Денят наближава(а може би е днес  Wink) да родят здрави и щастливи бебета! pregnant Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 106
Здравейте и

Русана - успех и стискам палци. Hug
Дилей- същото се отнася и за теб. Чакам с нетърпение да ми пратиш смс с хубава новина. Hug
Elwing- дано тази седмиа е последната ти без малкото съкровище и да си го гушнеш най-накрая.

Целувки и прегръдки на всички  bouquet

# 107
Честит празник на всички!

Аз още не съм родила, нямам и никакви признаци. Във вторник влизам в болницата.

Чух се с Ази и Ивелина. Добре са, заедно са в една стая. Ивелина кърми, а на Ази бебчето е с жълтеница. Много се надяват в понеделник да ги изпишат и им го пожелавам от сърце.

Аз започвам да чистя, че днес времето е разкошно и ми се иска да отидем на разходка.

# 108
  • Варна
Бързам да си влезна отново в ролята на вестителка -  тази нощ на 08.03, в 02.08 часа през ноща Asturiana е родила нормално своето момиченце - Никол - 3750г. и 50 см. Било е много продължително и изтощително раждане, защото не са успели да и сложат епидурална упойка, заради аспирина който е била пила. Сега са добре и двете - вече се кърмят и малката била много лакомна. Праща на всички ви много целувки!Да и е честита дъщерята родена на този хубав празник!   newsm51  newsm51  newsm51

Честит 8-ми март на всички майки и жени - бъдете много щастливи и обичани!

# 109
  bouquetЧестит осми март!Нека да сме винаги ведри,усмихнати,много обичани и щастливи!
Честито на всички нови мами,да са им здрави и усмихнати дечицата!
Да си призная(срам ,не срам)аз съм тотален неандерталец по отношение качването на снимки.Ако някой има желание,да ми пише на лични с подробни обяснения,щото сама нещо не успявам.

# 110
Честита дъщеричка, Астуриана! Да расте жива и здрава и на какъв хубав празник се роди!

Честит 8-ми март мили мами ( бъдещи и настоящи)! Много любов, щастие и повече усмивки!

Русана, Дилейн, късмет!
Нани1983, мен ме раздвижиха на шестия час след секциото! Не беше лесно, но се търпи! Още същия ден си вдигах бебката и си ходих по коридорите.
 и да ви кажа свалянето на конците не боли Mr. Green

Към родилите майчета: За колко време трябва да ни мине жълтеницата? Лекарката ни изписа да пием глюкоза около 200 мл. на ден, но това е огромно количество и въобще не успявам да я дам! Предпочитам да я кърмя Laughing
Тази сутрин видях, че на крачетата почна да и се бели кожичката, казаха ми да я мажа с олиото на Мустела, но се чудя дали да не взема някакво кремче?

Хубав ден Ви желая изпълнен само с хубави емоции!  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
Честит 8-ми март на всички !
Мноого да сте щастливи и вие и всички около вас и нека  ВСЕКИ ден да бъде празник!

bouquet       bouquet        bouquet        bouquet         bouquet            bouquet

И ние още чакаме...

# 112
Честит 8 март мили майчици!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Бързам да се похваля, че ми падна тапата. newsm44

Знам че Зори си ходи без тапа 2 седмици, но силно се надявам днес да родя.
Излизаме и ако има нещо ще пиша от родилното. Grinning

Весело черпеме днес и на който му е ден- успех! Hug

# 113
Мечо Пуух, 200 мл. не са ли много? ShockedНашата педиатърка ни каза около 20 мл, но той пък въобще не иска да я пие, а пък като гледам май жълтеницата му минава Peace
Нас май ни почват коликите Sad.Засега давам чайче на Хипп, че не са така сериозни.Мамите, които изцеждат кърма, в какво я съхранявате...имам впредвид..във фризер, в камера?Къде е най-удачно? newsm78.Видях че Поли-Уоли спомена за съхранение в стъклени бурканчета...понеже искам да си замразя 2-3 бурканчета за всеки случай, стават така ли?Има ли нещо по-специфично, което трябва да знам?
Сега се сетих още нещо да питам за съхранението на кърмата.У нас имаме фризер и хладилник с камера(но не самостоятелна).Искам да замразя кърма за период, да речем-3 месеца.Хубаво, ама за този период го дават, ако използваме хладилник с отделна камера.Дали мога да сложа бурканчетата във фризера и след 3 мес.да ги размразя?.Едно уточнение за фризера:там го дават, че кърмата може да се съхранява от 6-12 мес.
Честита дъщеричка на Asturiana    bouquet

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 11:26 от Белла

# 114
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ МОМИЧЕТА!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 115
  • Варна
Здравейте,
включвам се набързо да честитя на всички днешния празник и да ви благодаря за пожеланията за раждането на момченцето ми. И да обявя раждането на още едно прекрасно момиченце. Преди около час мама Videlina е получила своя най-хубав осмомартенски подарък - дъщеричката си Калина Мария. Да е живо и здраво, прекрасно слънчево дете, а на мама бързо въстановяване!

# 116
Честита малка принцеска на Asturiana и на Videlina! Прекрасен подарък!

Дез-  Hug Praynig стискам палци и за теб и бебока.

# 117
Честито бебче, Виделина- да е живо и здраво, с много щастие да ви дари!
Дез, ти си май наред, късмет!

Бела, и на мен ми се виждат много, изписа ни 5 банки глюкоза #Crazy, не че съм ги взела, но вчера я гледах, това бялото на очичките й жълтееше...

# 118
Честита дъщеричка, Астуриана! Да расте жива и здрава и на какъв хубав празник се роди!

Честит 8-ми март мили мами ( бъдещи и настоящи)! Много любов, щастие и повече усмивкки!
честит подарък и на  VEDELINA
  bouquet
ЗА МОЯТА ТАПА ДЕЗ  е права вече 16-17  дни съм без нея и все още нямам симптоми  newsm78
хубав ден на всички

# 119
Честит 8 март!

Честито на Виделина и Астуриана - нека са ви живи и здрави бебчетата    bouquet   bouquet    bouquet

На мен ми предричаха,че ще родя днес,но така както усещам - няма да е днес денят  Rolling Eyes    

Весел,спокоен и красив ден на всички   Hug

Общи условия

Активация на акаунт