Ето, Март се появи-дъжд от бебета вали!!!

• 22 065
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Честит 8 март на всички майки и жени и от мен. Бъдете винаги обичани и щастливи, радвайте се на това което имате. Обичайте се дори и на пук!!!

# 91
  • София
Честит празник и от мен, майчици!   Hug

# 92
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МИЛИ МАМЧЕТА, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ ЖЕНИ

Елвинг, възхищавам ти се. Сигурна съм, че скоро малкия ще радва много мама в къщи Hug Hug Hug

Хубав ден!

# 93
Честит празник на всички, които го празнуват!

Днес нашата кикимора се събуди в 7 до сега се глези и не иска да спи...а аз едва гледам. Искам още малко съннн... Tired

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 11:50 от Tony_st

# 94
  • София
Честит празник  и от нас двечките:))))

За малкото кърма при нас: май все пак ни стига, защото пълниме 4-5 памперса на ден, а не се дохранваме чак толкова много с АМ. Вчера памперсите бяха 5

# 95
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МОМИЧЕТА!!!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ОБИЧАТ И ДА  БЪДАТ ОБИЧАНИ!!!
НА ТЕЗИ КОИТО СА ВЕЧЕ МАМИ МНОГО ДА СЕ ОБИЧКАТ С ДЕЧИЦАТА СИ,А НА ТЕЗИ НА КОИТО ПРЕДСТОИ СРЕЩАТА С ТЕХНИТЕ МАЛКИ СЪКРОВИЩА/включително и аз/В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА ИЗПИТАТ НА СОБСТВЕН ГРЪБ ЩАСТИЕТО ОТ ТОВА ДА БЪДЕШ МАМА!!! newsm51 newsm51 newsm51

Аз таковата newsm78 да питам мамите дето родиха секцио,колко часа след операцията станахте Rolling Eyes???
А и няколко дни преди секциото доктора ми каза,че трябва да ми направи преглед "отдолу",но ме предупреди че ще е леко болезнено и нещо си там щяло да тече newsm78,та ме хвърли в размисъл.Ако някой знае за какво става въпрос моля да сподели,че да не го мисля толкова много smile3516
ХАЙДЕ СЕГА ВИ ЖЕЛАЯ ЛЕК И УСМИХНАТ СЛЪНЧЕВ ДЕН!!!

# 96
Честит 8-ми март на всички Вас, майки и жени! Бъдете обичани и ценени от семействата и близките Ви през цялата година! Бъдете весели и лъчезарни! Весел празник!

Ние с малката Петя сме добре! Баткото ни слуша, радва се на дребната! С кърменето нямаме много голям успех и много се радвам на всички вас, които кърмите успешно! Пъпчето на Петя падна на 10-я ден и сега засега съм го прибрала при пъпчето на Личката! Да са заедно! Като бебе направо разликата между единия и другия е огромна! Тази седмица трябва да ходим да мерим дребната да видим колко е качила! В началото ми струваше толкова малка, но вече се очовечва! Много ми е  мило като я обличам с дрешки от батко и!

Все се чудех как ли ще се възстановя след второто секцио и да ви кажа по-малки ми бяха болките, по-бързо се възстанових, на 6-я ден в къщи вече правех палачинки на Илийката!

На всички , които им предстои раждане стискам палци всичко да е наред с вас и бебоците и много усмивки и положителни емоции!

# 97
Момичета помагайте,падна ми тапата  Rolling Eyes какво се прави сега,звъня на доки или отивам в болницата,или чакам контракции

# 98
  • София
Русана, обади се на доктора за по-сигурно.

Нани1983, всички зависи от това как ти действа упойката, но по принцип те раздвижват след около 15-20 часа след операцията. Мене ме оперираха от 10.30 до 11.30 и на следващия ден в 6 часа вече ме караха да стана.

# 99
Честит 8-ми март на всички мами и жени!
Пожелавам на всички жени да са живи и здрави и да станат мами!
С много любов да ни даряват и  прекрасни семейства да създаваме!
Желая днес да има много раждащи ,да бъдат дарени с живи и здрави бебенца!
[/color]      smile3525newsm32  Gift

Rusana-отиди на преглед!Много КЪСМЕТ ти желая! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 100
Благодаря ви момичета,стискайте палци,сега изчезвам да звъня на доки,само дано мине неска,че не искам да е на 8 март  Mr. Green

# 101
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МИЛИ МАМИ !!!!

БЪДЕТЕ НЕЖНИ,КРАСИВИ И ПРЕКРАСНИ !!!
НЕКА ДА ИМА МНОГО СЛЪНЦЕ,УСМИВКИ  И СПОДЕЛЕНИ МИГОВЕ ВЪВ ВСЕКИ ВАШ ДЕН !!!   bouquet

Аз от рано рано съм ококорена че сън не ме лови,нали утре е денят и ми е едно такова много странно  Rolling Eyes
След малко изчезвам на разходка -ако не успея днес повече да се докопам до компа весело изкарвмане на всички на празника и стискайте палци утре  Hug

# 102
  • варна
честит  8  март Hug
приятно прекарване на празника,да сте живи и здрави и много щастие ви пожелавам.  bouquet

# 103
Честит 8 март, мили приятелки!Да сте все така красиви, добри и нежни и нека всички да се радваме на най-голямото ни богатство-децата ни!
За имената и списъците-на мнението на Слънцето съм. PeaceКоито не пишат, да се изтрият, а който се отчел с бебе, да бъде вписан в новия списък, като се преместим в Родени. Peace

# 104
Честит празник на всички жени Grinning !!! Желая на всички ни много радости и усмивки  bouquet

rossykv, пликчета на Лансинох има в Пиги'с. В кутийката са 25бр, струват 12.90лв Peace . В стъклени бурканчета абсолютно можеш да замръзяваш, стига да имаш такова място във фризера Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт