Грил-тиган...

  • 98 616
  • 207
  •   1
Отговори
# 60
  • На земята, която е всъщност звезда.
  • Мнения: 2 542
Момичета, а като печете не пръска ли много мазнина? Не знам защо, но при мен винаги става голямо мазало и мъжът ми предпочита тефлоновата скара. А според мен тиганът е по удобен. #Crazy

# 61
  • Мнения: 804
Вселена откъде мазнина бе душко,нали се готви на грил-тиган без мазнина?Или нещо бъркам?

# 62
  • На земята, която е всъщност звезда.
  • Мнения: 2 542
От месото, пържоли напр. И особено от наденица. Да не би аз да бъркам грил тигана с някакво по- особено съоръжение? newsm78

Аз ето това имам: http://elekom.bg/details_coock_pan_grill.html

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 14:37 от вселена

# 63
  • Мнения: 804
Е, ти говориш за мазнината от месцето-не съм разбрала/извинявай/,сигурно ще пръска.Ама пак съм "за" грил-тигана.

# 64
  • Мнения: 952
За да повдигна темичката за грил-тигана едни мариновани пилешки пържолки. Станаха страхотни.



Да попитам освен това, вие когато печете нещо в грил тигана на колко слагате котлона.  newsm78
Аз спазвах указанията за умерен, дори слаб огън и печенето продължи малко повечко отколкото очаквах.
А пърленките по колко минутки печете, че те са наред.

# 65
  • Мнения: 9 447
на умерен огън, до получаване на черните райета  Wink

# 66
  • Мнения: 952
Благодаря   bouquet

# 67
  • Мнения: 930
Ralfieta, страхотни пържолки Peace
много апетитно изглеждат

# 68
  • На земята, която е всъщност звезда.
  • Мнения: 2 542
С какво ги маринова?

# 69
  • Варна
  • Мнения: 2 378
Ууу, страхотни пържолки. Досега съм чела много рецепти за мариноване, но все набързо овкусявам...Ще чакам и аз подходящи рецепти.

# 70
  • Мнения: 1 745
Aз пека винаги на най-силното, за да се получи ефектът на скарата.

# 71
  • Варна
  • Мнения: 2 378
Замесих тестото за пърленките. Чакам да втаса. Приготвих и тиганЯ. После ще кажа какво е станало. Надявайте се да се включа...  Hug Mr. Green В противен случай...

# 72
  • Варна
  • Мнения: 2 378
Направих ги с кашкавал. Децата вечеряха, отивам да ги изяждам.  Mr. Green Ето пирамидка от пърленки и един ухилен гладник.

# 73
  • Мнения: 27 523
Да попитам освен това, вие когато печете нещо в грил тигана на колко слагате котлона.  newsm78
А пърленките по колко минутки печете, че те са наред.

От 6 степени - на 4. И за пърленките, и за всичко. Ако сложа на 6 всичко прегаря отвън и остава сурово отвътре. За грил-тигана е задължително условие да се остави достатъчно време да загрее добре. Дъното му е много дебело и му трябва повече време. Може да се пусне на макс за загряването и след това да се намали  Peace

# 74
  • Мнения: 952
Блонди - благодаря и на теб за отговорите   bouquet

sea woman - много чаровно момченце си имаш, а пърленките са страхотни.

вселена - мариновам с каквото имам под ръка. Тези специално със съвсем мъничко зехтин, унисос на Маги(или соев сос), малко бира(става и с винце, а за свинските пържолки - ракия), 1ч.л. горчица, може по желание да се добави 1л. Маги вълшебен вкус. Маринованите пържоли остовям в хладилника за няколко часа, а ако нямам време и 1 час им стига. Винаги са ставали страхотни, но досега ги печах във фурната.

Общи условия

Активация на акаунт