Грил-тиган...

• 98 619
  • 207
  •   1
Отговори
# 75
Аз от 3 г. ползвам грил-тиган и съм много доволна. Само дето се захабява малко от печенето, но е нормално. Що се отнася до пръскането, не бих казала, че пръска. Пека всичко- месо и риба.

# 76
Доста се чудих дали да си взема, но сега не съжалявам и съм мнооого доволна. Ползвам го вместо скара, всичко пека на него. Става вкусно и много диетично.

# 77
  • София
И аз доста време се чудя дали да си взема, но сега като ви чета и страшно се навих  най - вече за зеленчуците обожавам ги на скара.

# 78
Имам грил-тиган вече от няколко години.Страшно улеснение е.Почиства се лесно.
Печа всичко на него, но е вярно това, че когато се печат по-мазни неща пръска от мазнината върху  печката.

# 79
На мен се случва да ми пръска  Grinning И то много понякога  #Silly

# 80
  • Варна
Наденички предимно като правя.  ooooh!

# 81
sea woman - точно се чудих, дали мога да печа наденичките и кебапчетата на грил тигана. Явно стават, така че следващия път ще се пробва.

# 82
  • Варна
Ralfieta , благодаря за комплиментите. първо.  Hug

Пека от малките наденички за барбекю, които са. С един капак отгоре ... не е фатално пръскането. Кебапчета не съм правила, но ако приемем, че заместваме скарата...няма къде да не станат.

# 83
  • София

Знам, че има  "капак" за тигани - нещо като голяма плоска цедка.
В магазин за 1 лев - но не съм попадала още на такъв.
Търсих на пазарите Кр.село и Ив.Вазов, но няма.

# 84
  • София
Капак като цедка си купих от маг. за 1 лв - на Окръжна болница, от страната на Бриколаж.
Кебепчета и кюфтета - стават също на тигана. Даже на мене ми харесват повече от скарата.
Мисля да пробвам и печена риба, че старата много трудно ще се ицчисти после. А тигана се мие лесно.

# 85
  • Варна
Някой ще ми каже ли как да почиствам грил тигана? Има ли някакви специални телчета, които могат да се ползват за целта?

# 86
  • Варна
За какво ти е телче? Ние мием само с веро и не сме имали проблем  Thinking.

# 87
Aisha - чувала съм, че рибата залепва повече. Може обаче да се сложи във фолио и така да се пече.

EliZ - телчетата ще повредят покритието. И аз мия само с веро и гъбичка.

# 88
Имам грил-тиган на Тефал и съм много доволна .Почиствам лесно с гъбичка и веро.Когато слагам нещо,което ме притеснява,че ще залепне капвам малко мазнина и разнасям с четка/готварската ми/,мисля че така правя нещо като филм само и не залепва.Виждала
съм Звездев ползва спрей-мазнина-е ако имам такава глезотийка ще става по-бързо newsm78,ама от къде да си взема newsm78-незнам. Simple Smile

# 89
  • Варна
За какво ти е телче? Ние мием само с веро и не сме имали проблем  Thinking.
Знам, че обикновено телче ще повреди покритието. И аз досега само с гъба и веро го мия, обаче остава някакво наслояване, което незнам как да измия. Мислех си,че може да има някакво специално телче  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт