Ето пролет идва вече, пораснало е доста ЮНСКОТО човече! Тема№39

• 15 378
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, сигурна съм, че сте го гледали, но аз днес пак си го пуснах и не мога да си взема въздух от смях. Заклевам се, че за първи път в живота си се смея толкова искрено, дълбоко, дълго, до сълзи и т.н. Става дума за появяванеот на Иван от "Сблъсък" в Music Idol, преди малко пак го гледах и се смях, познайте какво правят в момента всички колеги - гледат го и те. Та ви пускам линка и на вас, ако сте го гледали, пак да се посмеете и вие:

http://www.vbox7.com/play:16a8f86e

Честно да ви кажа, имам чувството, че стомахът ми се разшири заради смеха....Ох, и язък, че си гримирах очите днес, всичко ми се размаза от сълзите....  Joy

# 226
Aya да са ти живи и здрави малките разбойници!Таня честит рожден ден и на теб пожелавам ти всичко най-хубаво и здраво и красиво бебче на финала!Еваки пожелавам ти попътен вятър и море от любов!Гъди кажи му директно иначе рискуваш да си е такъв до безкрай!                 За раждането с каките не сам давала пари не смятам и сега да го правя(все пак това е работата на персонала в родилното)!Отношението си е въпрос на късмет дори и да си платя няма гаранция останалата част от екипа как ще се даржат!

# 227
Гъделичкова, Иван кефи Laughing
Ноооооо Рачков е тука направо ме разби, велик е  Laughing http://vbox7.com/play:05cea6c5 така не се бях смяла много време

# 228
Алиен, хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха  Joy hahaha Онзи с русата опашка особено ме разби  Joy hahaha

# 229
  • София
За отношението - може би наистина си зависи от човека, простакът си е простак навсякъде и при всяка ситуация. А и трудно би се пречупил някой, който 20 год е работил по един начин, сега да проработи по друг. Затова, ако се открива нова фирма, независимо каква е, би било хубаво да се наеме персонал едва ли не от скамейката, да се вложат нужните средства и усилия за обучението му. Е, хубаво е да има опит, но нов б..... нали я знаете приказката.
Ох, май наистина трябва да си взема отпуска, че превърнах постовете си в излияния, следствие на работата.
Така, че отивам в МД да раждам (след 2,5 месеца, надявам се не по-рано), усмихвам се любезно, съчувствам на персонала за тежката професия, която имат и се моля всичко с бебка да е наред.

А пък ние ходихме на пазар за мебели в събота. Капарирахме страхотен диван и един гардеров от масив. Прибрахме се, милото извади рулетката и  #Shocked холът е с 20 см по-тесен и ако диванът е до терасата, вратата и няма да може да се отваря #Crazy
Абе хората са казали - три пъти мери и веднъж режи, а ние обратното.  hahaha
Направо полудях. Добре, че е от три модула и можем да импровизираме.

Ние пък нямаме достъп до vbox  #2gunfire

# 230
Нашият апартамент пък е с много странни размери, досега всички мебели са правени по поръчка, защото нищо стандартно не става. Да не говорим, че преди да започнем да боядисваме, Жоро и един негов приятел махаха и скъсяваха целия стъклопакет в кухнята, след което надграждаха стената, на която са, защото кухненските уреди са пред прозорците, а се оказа, че архитектите са ги проектирали като за Снежанка и 7-те джуджета (не знам до колко правилно обясних).

А след това, като заживяхме там, открихме, че аспираторът на комшиите е свързан с нашата баня и като се разготвят, мога да кажа всички съставки на манджите им. Ама ние сме добре, да не се окаже, че тръбите на нашата баня реципрочно преминават през кухнята на съседите, че тогава не им завиждам  Sick   hahaha

Щях да ви питам дали някоя от вас е виждала мебелите на Чиполино от новия им каталог на живо? На картинка изглеждат много свежи, но няма много информация за тях и май преди да поръчам онези, които вече съм харесала, ще разгледам за всеки случай и тези на Чиполино.

# 231
Отвратително време! Не съм си подавала носа навън, ама като гледам през прозореца какво е...реве ми се направо.

Ая, честити рожденници! Много да те слушкат и да те радват!
Таня, честит праник и на теб!

При нас ремонтът също ще се сведе само до слагане на нов латекс. Но ни е голям проблем къде да намерим място за бебешкото легло. Както и да го пресмятам, каквито и размествания да правим, място не излиза  newsm78

Аз от сутринта съм се отдала на пролетно почистване  newsm75 newsm79 newsm28 Започнах с трапезарията. Измих и забърсах абсолютно всичко. Само че ще го карам по-бавно, защото в момента съм с адски болки в кръста и не знам как да ги успокоя.

Не знам при вас как е, но на мен бременността започна много да ми тежи. На кг съм качила по-малко отколкото с Елена, но и движенията са ми затруднени, задъхвам се много лесно, боли ме кръста...Не знам защо се получава така.

Толкова ви завиждам за имената на бебетата. Нашия татко каза, че ще го обсъждаме, когато вляза в 9м. А на мен така ми се иска да го кръстим на него - Боян, но той не беше особено въодушевен от идеята ми... Tired

# 232
Poli, и аз се чувствам като теб...Sad
А толкова неща ми се иска да свърша. По тази причина гледам да съм бърза и в работата на компа, доколкото е възможно.

# 233
И ние само ще боядисваме / нали сме на квартира/.На предната квартира бяхме около 6 години и накрая сложихме плочки в банята и в кухнята около мивката,боядисахме хола и спалнята и след два месеца хазайката "Айде чао".Тя си имаше причини,който не бяха заради нас де,но ме хвана яд.Бяхме се зарекли да не правим ремонти в квартирите повече.Преместихме се в нова на 20,09 и на 30,09 като видях двете чертички разбрах че с приказки нищо не става и ще трябва да се боядиса поне.Та април месец се заемаме.А най-гадното е че се появи мухъл в кухнята /кооперацията е на 3 години/,но нали във Варна е влага,та задължително и кухнята минаваме с валяка.
Гъди аз тази седмица ще ходя до склада от където ще купувам количката Чиполино и ще видя кошарките и скриновете.Та ще си кажа мнението.  bouquet

# 234
Ayа, честити ти рожденници! Много здраве и щастливо детство им желая!

Таня, честит рожден ден!

Ние няма да правим ремонт, обаче трябва доста основно да почистим апартамента. Пода ни в целия апартамент е от естествен варовик и трябва да го мина с една машина с пара, а това толкова бавно става  Tired.

Гъделичкова, това с твоя колега ми е много познато, но при мен е случай с две деца. За щастие вече не ги гледам. Родителите им май не ги къпеха редовно, а малкото беше още с памперс. Отделно изглежда пушеха пред децата и не си проветряваха жилището и децата миришеха на л...о+пепелник+на разни манджи  Sick Sick. Мъжът ми не ми вярваше, но един път си остана в къщи докато те бяха тук и му стана ясно за какво става дума  Sick.

# 235
За мухала ти препоръчвам САВО дори и да боядисаш пак избива и миналата година пръскахме в спалнята и изчезна и тази година изопщо не се появи

# 236
Катя Shocked   За съжаление, напълно ти вярвам. Сестра ми ми разказва за нейна приятелка с детенце на година и половина. Тя изобщо не се грижи за него и сестра ми всеки път като им ходи на гости, се връща все по-възмутена. Разказва ми как детето ходи с оповръщан лигавник, с пълен памперс (майка му чакала да попие хубаво, чак тогава щяла да го смени), с мазна уста, мазна коса и според нея (майката) нищо му нямало на детето, добре си било така  Tired 

# 237
На нас ремонта ни се разминава. В началото на ноември се нанесохме в нов апартамент, ремонтиран, обзаведен с дизайнер и най-хубавото беше, че никой не е живял в него. Направо извадихме късмет, от старото си жилище просто си взехме дрехите, събухме се в новото и започнахме да живеем. Сега малко ме е яд, че в спалнята не е оставено място да детско легло и единият комод ще трябва да го преместим незнайно къде. Tired
Гъди, проблеми с абсорбатори, които "издишат" в нашата баня имахме в старото ни жилище. Особено гадно беше, когато съседите готвеха зеле, риба или боб.  Sick Целият апартамент вонеше.
Гледали ли сте този сайт има интересни неща. Аз си харесах комплект за количка:
http://beborani.com/index.php

А за миришещите деца- тепърва ще се сблъсквате с такива за съжаление. На една позната момиченцето й на 9 месеца имаше толкова черно на гушката и така миришеше, че направо ми се  Sick
В детската на Кати има деца, на които им сменят бельото веднъж в седмицата, а сигурно ги къпят на две. Миришат ужасно. А едно дете пък има повече крусти /бебешка кал/ на главата си, отколкото коса. И най-смешното е, че родителите на въпросните дечица винаги се носят по последна мода, а децата им като гаврошчета. ooooh!

# 238
anjeelina и  аз така смятах да  напръскам със Саво и после ще боядисам,защото отдолу под белия латекс е сиво и като напръскам ще избие,та направо после трябва да се боядиса.  bouquet

# 239
Подготовката за новото попълнение в семейството тече с пълна сила май Simple Smile

Ние ремонти няма да правим, обаче нашия апартамент е толкова малък - 40кв...Аз много си го харесвам, че е перфектен за двама души, но като сложим и бебешко легло, ще стане възтесничко...Отгоре на всичкото го купихме преди 1 година само и още не съм му се нарадвала, а вече ще трябва да го сменяме. Но така е,който не планира както трябва Wink...

Но затова пък, нека се похваля - в петък подписахме предварителен договор за нов 4-стаен!!! с три спални - ще има да се гоним. Още е в строеж де, и живот и здраве ще се местим чак март-април 2010. Той е малко по-далече от центъра, затова можем да си го позволим - в общи линии разменяме 40кв, за 100 кв, с малко доплащане Simple Smile доволно! В тази криза, сега е момента да се купува - тук много паднаха цените! Другото хубаво е, че като е нов, дават ти ключовете и влизаш - не е на замазка, а всичко си има - плочки, паркети, даже кухня. предварително си избираме всички цветове, шкафчета и тн заедно с фирмата - така че ремонт пак няма да ни чака Simple Smile...

Но пък това си има и обратната страна - преди мислех да мина на 1/2 работен ден, но сега с тази ипотека, ще трябва да се работи по цял ден (при мен разбирайте 60h на седмица, от 8 до 22h)...иначе няма да стане. И затова май май ще викаме баби да помагат, че и мъжа ми работи така. Няма угодя ееей....

Общи условия

Активация на акаунт