Ето пролет идва вече, пораснало е доста ЮНСКОТО човече! Тема№39

• 15 379
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
http://www.vitodesimone.com/content/view/89/125/ Това е количката, която най-много си харесах, но... много скъпа ми идва Sad
Сега разгледах модела на Чиполино-Раш и се чудя как съм го пропуснала. Изглежда доста добре, ако и на живо е така май няма да му мисля много. Не пише само колко тежи  newsm78
Гъди, като прочетох за тоя дето не си мие ръцете след пушене, чак аз го усетих и жзе да ми се гади  Sick То и с другите миризмиии направо си е отврат  #Cussing out
Белла, и аз съм за пребоядисване  newsm10 , но пък ако на вас повече ви харесват тапети...въпрос на вкус   Grinning

Изплаших се! 18кг  #Crazy количката.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 12:34 от Fantasia

# 211
Белла и аз съм за боядисване бяха ми казали че с латекса стените дишат а тапетите ги задушават....
Гъди хич не му се чуди на тоя ми директно си му кажи не сте длъжни да го търпите а и ми е чудно началниците не го ли забелязват?

# 212
  • Germany
Честит рожден ден Таня! Много здраве и късмет!
Честит рожден ден на двамата мъници на Aya! Да растат здрави и щастливи!
Аз днес бях на лекар. Правихме запис и според лекарката ми всичко е наред Simple Smile. Контракции по време на записа нямах и според нея, това което усещам следобед и вечер са си подготвителни контракции и не бива да ме притеснява това че са леко болезнени.  Ще си пия Магнето 3 пъти на ден и след 2 седмици пак ще се видим. На ултрзвук не ме гледа, каза че няма смисъл и сега ще чакам с нетърпение следващия път. Килограмите ми са +8 и вече доста ми тежат Sad
Да ви питам за мнение за едно име - Бранимир. От снощи го обмисляме с таткото и аз май все повече се навивам...

# 213
Здравейте момичета аз се завърнах от прегледа, малката принцеса се развива с манекенски марки върви се точно в седмици Peace Аз съм качила за месец около 1кг. и вече съм +7кг.Този път си плащах ехографа 20лв. Rolling Eyes
За ремонтите и ние ще почваме др.месец малко освежаване с латекс а вчера си намерих фирма която ще ми прави и детското обзавеждане и съм много доволна най после нещо положително да извлека от финансовата криза цените на детските стаи са паднали на половина Mr. Green
От Април смятам да почна по малко да си купувам нещата които ще ми трябват за беба Peace
За раждането и плащането аз предния път отидох и си родих в държавна болница "Окръжна Болница"без да съм се уговаряла с никой имах трудно раждане но останах много доволна от отношението на персонала после само почерпихме екипа без да давам пари на ръка Naughty
Лекарката която ме изражда идва два пъти лично да пита как съм,аз стоях в болницата 6дена защото малкия направи силна жълтеница.
И този път смятам да не се уговарям с никой пък ако господ е рекъл всичко ще е наред  Praynig Peace

# 214
Не издържах и отидох и си купих ядене от Макдоналдс.
Fantasia зимния кош е 4,4кг., а иначе количката е 12,2кг.Но ти за да сложиш зимния кош трябва да махнеш лятната част и излиза даже по-лекичка,защото лятната е по-обемна.Кошчето за новородено/зимния кош/ като се махне може да се ползва и вкъщи /както аз смятам да го ползвам в кухнята/ за спане на бебчо.Аз на място ходих в Образцов дом и малко се разходих с нея.Дръжката ми пасна страшно добре и е много маневрена и лека.Само за пазар трябва да си му мисля как ще я нагаждам. newsm78

# 215
rosicp, значи все пак трябва да я видя на живо  Peace Но ми хареса Simple Smile

# 216
Fantasia - Да.Даже мисля че е по-лека от колкото пишат.
Аз уж съм болна, а ям като прасе.От снощи си пия хапчетата и така се разядох.Това май е добър финал за моята настинка.Гъди направо ти съчуствам за миризливеца,като знам по-себе си как не трая миризми.Аз от парфюмите си които направо боготворях ми се гади,а камо ли от цигари,кисело и алкохол #Crazy Направо си му кажи.

# 217
Честит празник на всички рожденници!
Днес интернета ми е много слаб и се ядосвам Close
За щастие сме в нов апартамент и не се налагат ремонти,но ще има нужда от разместване за да намерим подходящо място на креватчето.Но това е ангажимент на мъжа ми,когато отида да раждам.Имам му доверие.Иначе количката и креватчето ще ги избера може би края на април и вероятно ще ги капарирам тогава.Живот и здраве има време.А сестрата ма мъжа ми ще ми даде още една количка триколка на чиполино,но според мен не става за новородено,пък и не искам да се лишавам от удоволствието да си избера сама количката.

# 218
Мони, Бранимир е много хубаво име Simple Smile)) Гласувам 'за'  Peace

# 219
  • София

Честит рожден ден на Бобо и Кико да са живи и здрави!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Таня!!!!                                                                   

# 220
Aya, честит рожден ден на двамата сладури!
Да са ви живи и здрави!

tanya_nikolo, честит рожден ден и на теб!
Весел празник и само положителни емоции!

По повод коментарите за Маг Енгланд, на дъщеря ми зимната количка е такава. Не съм имала проблеми с нея, проходима е и то доста. Става малко по тежичка, когато детето гледа на пред, но това става май с всички колички. Аз лично съм доволна, живот и здраве ще я ползвам пак.

Утре съм на консултация и ще питам за това изследване за диабета, но, ако трябва да пия глюкоза, няма да го правя. Naughty Blush

# 221
Благодаря, да ви почерпя виртуално за рождения ми ден едва успях да се добера до компютъра,от няколко дни се занимавам се с племенника ми а той е като маймуна..премята се,катери се.. но иначе е много добро дете.Скоро ще  изпишат сестра ми и бебето и ще мога да си почивам повече.. Thinking

Да ви е сладко!
Честит рожден ден на двамата сладури на Aya,да са ти живи и здрави и много да те радват! newsm59

# 222
Здравейте момичета Hug

tanya_nikolo, Честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
evaki щастлив семеен живот  bouquet  bouquet  bouquet

Аз преди малко се прибрах от консултация, бебчо е добре, 3 дни напред върви вече е 750гр. Намалиха ми нош-пато. Разходихме се с майка ми малко по магазините, да купя на баткото червено яке Crazy да бил като червения рейнджър  Crazy почна се вече яко с претенциите за всичко Laughing Аз пък пак се зварях в Бюти зоната, тия парфюми ме побъркаха вече, сега ме е яд че за 8ми март си избрах чанта а не си взех новата ми любов Алюр Confused Ужасна съм.

Gydelichkova съчуствам ти за миризливеца Sad  много мразя така, ужас
За раждането ще си взема пак акушерката от миналия път, допадна ми много. Мисля този път към 8мия месец да и се обадя. С Благо към средата на 9тия ходих чак, но сега мисля по-рано. За отношението на персонала май си казвах веднъж мнението, лежала съм в Шейново за раждането и сега с контракциите в МБАЛ СВ София/на Мазнейкова/, еми да ви кажа до хора си е, и на двете места имаше простачки, санитарките най-вече Crossing Arms

# 223
Цитат
Утре съм на консултация и ще питам за това изследване за диабета, но, ако трябва да пия глюкоза, няма да го правя. Naughty Blush
Мила колкото и да не ти харесва идеята за гликозата е факт за това изследвание.Ако искаш да го правиш или лекарят ти иска да го направиш  ще ти се наложи да пиеш.Казвам ти го от личен опит защото на мен ендокринолога ми иска задължително да го направя.И ще ходя в четвъртък сутринта да го правя.И на мен гадничко ми звучи но ще се наложи искам не искам  newsm61.Заради бебека е.

Момичета благодаря ви много за пожеланията. Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
За тази година единствения ремонт, който ще направим е пребоядисването на коридора. Даже преди малко се прибрахме с латекс (жълтеникаво-бежав) и нова лампа, че старата в страхотен боклук и на две седмици сменяме крушките. Боядисването беше запланувано за април, ама като гледам ще го метнем още в неделя. Много се радвам, тъй като единственото старо нещо което ни остана в апартамента след големия ремонт е точно коридора  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт