Ето пролет идва вече, пораснало е доста ЮНСКОТО човече! Тема№39

• 15 753
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен! Честит 8-ми март на всички   bouquet
Днес си изкарах много добре Grinning Бяхме на вилата с мъжа ми и си направихме една дълга разходка в гората, че е на 200м. от нас. Надумкахме се после качествено, починахме си и се прибрахме.
Тъкмо разглеждах снимките от днес. Направо се изумена колко ми е пораснал корема  Shocked Ей, го на:
http://media.snimka.bg/2349/010953636.jpg

# 61
Миси, и аз се насълзих от стихотворението  Hug

иви_81, много си сладка!!! Simple Smile

Гъди, май днес забравих да ти кажа (олеле... ти ли ме пита или някой друг за магазинчето на Петьофи? newsm78 бременелска деменция, брей... ) - та там има всякакви дрехи -  не са само елегантни роклета. Стават си за всеки ден и има интересни модели. Дано да нацелиш добро зареждане. На мен ми идват малко скъпи, защото роклите са им по 60-тина лв, а харесах и други неща по над 120 лв.... Но ако спестя към фонда "и аз съм хора"  Laughing, по-късно този месец ще си купя още нещо от там Simple Smile Имаше и намалени дрехи, но май не бяха размер "палатка" Simple Smile

Ayas, виждам, че си тук! Днес изпаднах във възторг, че "светът наистина е малък" като разбрах всъщност какво още ни свързва с теб !!! Simple Smile

# 62
Кате, точно аз питах. Мерси за информацията, ако не ме домързи, ще отида до там, иначе мисля да отскоча до магаизнчето на Фритьоф Нансен  newsm08

Много съм доволна от себе си днес, защото цял ден се храня доста рационално и почти нищо вредно не съм мушвала в тумбака, което си е цял рекорд за мен, особено със сладките неща  smile3501   Най-хубавото е, че днес малкият е мнооооого активен и му се радвам все повече и повече  smile3504

И моите ареоли са потъмнели, но не мисля, че е грозно. Но пък гърдите ми са се покрили целите с вени и това не ми харесва изобщо. Но нали е само временно, това в момента е последната ми грижа. А и така трябва, така че изобщо не се притеснявам
 smile3503

# 63
Добро утро!
Мен ме е хванало пак досадното безсъние и въпреки че, гледах тв до 1 часа, пак станах в 6. ooooh!
Виждам обаче че, времето днес се очертава слънчево и безоблачно, поне в СФ де, та за това прекрасен ден на всички!

# 64
Добро утро в първия работен ден на тази седмица Hug
Навън времето е невероятно. Още от сега е напекло едно хууубаво слънчице и много му се кефя.

Ние снощи бяхме на кино Laughing колкото и смешно да звучи.Баш на празника. Събрахме се една голяма тумба и казвам ви такъв смях не съм се смяла от доста време.
Лелеее в началото още преди да започне филма на рекламите звука беше страшно силен.Седалките в залата подскачаха,а сърцето ми се разлопа. Притеснявах се за бебка дали няма и тя да започне да подскача,но не Naughty Тя май спеше и не помръдна през цялото време. Но по-късно вечерта като си легнах ми проби ребрата Laughing Как е възможно едновременно да рита отвсякъде newsm78 Усещах я и много в ляво и много в дясно едновременно.

Хубав ден на всички!

# 65
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
 Предните два дни ми беше много твърд корема почти постоянно, обадих се на лекарката, увеличи ми Магнерота и след малко отивам при нея са  си видя бебка как е. Дано всико е наред, че ми е доста притеснено  Praynig
Слънчев ден , момичета  Hug

# 66
Добро утро и от мен. Франчи, и аз имах безсънна нощ - първо, не ми се спеше и до сумати часа зяпах телевизия, след това заспах, но тоалетната ме зовеше през 30 мин., накрая се събудих в 5 ч. и повече не можах да заспя. Дойдох и първа на работа, отворих офиса, така да се каже. Гърбът леко ме наболява, мисля да отида днес на гимнастика, но не съм много убедена, че ми се ходи, имам време да помисля.

Времето е хубаво, но го дават да се развали следобед. На мен ми е все тая, като съм на работа, така или иначе не мога да му се наслаждавам.

Лек ден засега, аз ще се помъча да не заспя на бюрото си  Hug

P.S. За разсъмване реших да разгледам снимките ни от албума и констатирах 2 неща:
  • колко слабичка се виждам на снимката от Нова година, а тогава се мислех за слон. След 1 месец сигурно като погледна мои снимки от сега, също ще се видя фиданка  Joy
  • отдавна не е писала mima1977, да знаете какво става с нея?
Ако открия още нещо, пак ще пиша  Party

Да, сега се сетих да се оплача, че днес и утре съм си самичка вкъщи, Жоро е в командировка в Русе и ми е много потиснато. Лошото е, че в предстоящите месеци пак се очертава поне по един път месечно да пътува до там. Единственото хубаво е, че тази нощ няма да има кой да ми хърка и може и да поспя половин час повече....ама другите неща не ми харесват от самотата  Cry

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 09:16 от Gydelichkova

# 67
Гъди, Мима 1977 я видях вчера онлайн и разглеждаше темата. Очаквах да пише, но... Дано всичко с нея да е наред.

# 68
Добро утро!

И аз да се запиша в новата тема, за която благодаря на Франческа!

Тук все още времето не е пролетно, но синоптиците обещават края на седмицата да идва вече пролетта  Praynig, че ми писна от сняг. Мъжа ми беше миналата седмица на ски-лагер и вместо да си дойде в петък си дойде в събота, защото от четвъртък са били затворени в това малко селце, заради опастност от лавини.

Слънчев ден ви желая!

# 69
Добро утро и от мен....Спах много добре и сега си хапнах доста добре....след малко тръгвам за докторката стискайте палци всичко да е наред че последния път бебо беше много ниско ....тръгнал да се ражда и сега дано се е вдигнал аз го усещам уж по високо ама може само да си внушавам.....

Аз за дрехи си взимам от фирмата където работя правя модели на дрехи и нали се сещате че някои си ги правя тъкмо като за мен..... newsm48

Да ви се похваля че от 1 седмица не съм повръщала...дано вече спирам..... newsm17

Обаче става ми нещо лошо като лежа особено по гръб страшно ми се гади и ми се вие свят.....ако се излегвам на фотиойла леко вдигната ми е много по добре,на някой друг става ли му лошо като лежи......?

Бебо го усещам предимно сутрин и понякога следобед ама нали ми е предна плацентата и е по слабичко....

Още нещо напоследък все ми е топло...преди спях с чорапки с пижамка а сега само по тениска и пак умирам от жега.....онзи ден направо бях плувнала от пот а бях само по една тънка рокля тръгнах си от работа че страшно неприятно се чувствах ,така никога не съм се потила.....почнах да си слагам разни сухи дезодоранти против изпотяване ама и те вече не помагат.....на моменти имам чувството че направо мириша на пот направо ужас,питах колежките на тях на нищо не им мириша ама на мен сега нали ми е по чувствителен носа направо полудявам ,а като си на работа и като се срещаш с хора е адски неприятно.....

Айде да тръгвам ,като се върна пак ще ви пиша.....до скоро....

Весел и лек първи работен ден  Nature Sunny

# 70
Добро утро.

Gydelichkova, и аз също като теб съм сама за три дни. И моя Жори тази сутрин замина командировка и вече ми липсва страшно. Няма да ми е скучно защото малката няма да ми даде шанс. Единственото хубаво е, че ще се пробвам да се наспя, защото няма да има кой да ме буди да се обърна, че хъркам Embarassed  С тоалетната, тази нощ беше нещо ужасно, ставах три пъти. Оплаках се на една приятелка, която миналата година беше бременна в същите месеци в които съм и аз сега, а тя вика "леле още от сега ставаш а ми в 9-тия месец е нещо страшно, тогава ще спиш в тоалетната"   #Crazy
Е какво да се прави, ще издържим някак. Само не знам как ще се движа през май и юни. Още от сега ми е трудно а тогава.... Joy

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 10:29 от biskai

# 71
Добро утро и от мен  Peace

В Бургас също се очертава един слънчев пролетен ден  Mr. Green Лошото е че пак ще му се любувам от офиса  Crazy

За пишкането през нощта , аз съм много зле в периода като легна и докато заспя / което е около 1-2 часа / ставам поне четири пъти до 00 . А през ноща между два и три пъти  ooooh! ooooh! Направо не ми се мисли занапред какво ще е  ooooh!

# 72
  • София
Здравейте момичета.
Искам да поздравя всички от вас, които имаха повод за почерпка през почивните дни.
А стихотворението - страхотно е. Разплаках се още на третия ред.
През четирите почивни дни бяхме в Троян при майка и татко. Сестра ми също беше там с детето. Майка извади от архивите едни кордели (много се изненадах, че ги пази) и започна да връзва на малката опашки и кордели. Много мило ми стана, макар че сестра ми се развика "Сега, ако и на мен ми иска да и връзвам такива кордели в София, няма да стане!" Когато прочетох стихотворението се сетих за този момент  Cry
Е, разпратих го из офисите и сега цялата фирма реве

Вчера ме беше ударило на вълна цветя. Милото донесе от мазето всички спящи цветя и започна едно събуждане. Отделно ми е купил страшно много грудки на фрезии, далии, бегонии и на каменно цвете. Днес ще купя още саксии и утре вечер ще продължа със засаждането. Миналата година изкарахме много хубави летни вечери на балкона сред много нацъфтели ароматни цветя. Дано скоро и тези да тръгнат.

Ох, колегите ми се върнаха от отпуска, но всичките са болни. На това отгоре кашлят срещу мен без да си слагат ръката през устата. Е, писна ми вече. Отивам за маска в аптеката #Cussing out И хем знаят, че съм бременна.  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 09:55 от viper

# 73
И на мен ми е все горещо, такова чудо не е било никога, иде ми и кожата да си сваля, само и само да се разхладя.

Да се оплача за последно, обещавам до края на деня да не мрънкам - и последното ми зимно яке, което ми ставаше, вече ми стяга  smile3507 Сутринта идвах с колата и не го бях обличала, носех си го в ръка, но преди малко излезнах с един колега да пуши и да си лафим, облякох го и ужас - едва го закопчах, а през цялото време ме стягаше. В такъв случай и аз чакам пролетта, не мога да купувам зимно яке, което ще нося няколко дена само  smile3511

Момичета, преглеждам съботния брой на "24 часа". Има статия, посветена на марулята. Д-р Донка Байкова (зивестната диетоложка) казва, че за бременните е задължително да ядат салата/марули. Аз от една седмица не пропускам  Peace

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 10:03 от Gydelichkova

# 74
Добро утро и от мен Simple Smile
И във Видин времето се очертава да е слънчево,но ще видим,вчера беше много студено
За ставането до тоалетна аз от няколко седмици не съм ставала,а по рано по веднъж,
наай много два пъти но рядко.
И мен ме е обзела такава жега не знам какво ще правя лятото Joy

Ида ви се оплача напоследък много често сънувм че раждам секцио
незнам дали е пророчески сън или се страхувам да не стане така,защото ако всичко е наред искам да родя нормално

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 10:14 от fresh_

Общи условия

Активация на акаунт