Първокласници (n-та тема)

• 31 615
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Моята ученичка е вече на у-ще Simple Smile Ще видя в какъв вид ще я прибера следобед и колко ще се оплачат от нея. Дано с уроците не сме изостанали.

# 181
свършихме буквара и почнаха от днес тетрадка номер 3 Мале иде ваканция  2 седмици у нас ще е хаос

# 182
Утре заминават на "зелено".
Само 10 деца от нашия клас. Направо треска ме тресе. Малкото ми момиче...самичко... на 150 км  Laughing
Може ли някой да сподели кога започва априлската ваканция? Намерих си информация.
Галя се прибира в Петък след обяд, а Лили заминава в Петък сутринта на състезание в Пловдив  #Crazy

# 183
да сподели кога започва априлската ваканция?
   #Crazy
от 1 до 12 април е ваканцията на 13 са на у-ще

# 184
Орхидея  Joy какъв цитат си ми спретнала.

# 185
  • София,
Знаток от 01.04. до 12.04 включително Peace
Янич страхотно тържество, децата са прекрасни, а тортата Heart Eyes
И ние свършихме буквара и сега сме на читанката, стихотворенията ги учим наизуст. Снощи Ицо се сети в денет часа вечерта, че трябвало да научи родна стряха за днес  Joy, е научи го няма как  Hug
Елка бързо оздравяване на Оги, дано се разминете с Аб  Peace

П.П. Орхидейка ме изпревари  Joy

# 186
Орхидея  Joy какъв цитат си ми спретнала.
Mr. Green Mr. Green Party Embarassed Crazy Blush  bouquet

# 187
  • На черешата
Здравейте и от нас,
аз съм си у дома с малката и съм го ударила на спане и мързел.
Малчо е с варицела,но я кара сравнително леко.
Дарина няма да ходи на зелено училище,ще ми дойде множко финансово.
През ваканцията сме в Сандански,по великден ще ходим из Еленския балкан с едни приятели.Майските празници пак сме на път...,та зеленото училище ми идва в повече.Нямаше много драми,бързо се разбрахме. Mr. Green

# 188
  • Linz
Днес отивам да я прибера от училище, тя реве Shocked Питам я какво и е- за мен плачела Shocked ... притеснила се, защото днес бях на абразио в МД, а взех нейния телефон, защото забравих моя и нямахме връзка ooooh! Сега не може да ме нагушка Heart Eyes Днес обаче имат голямо домашно, та отиваме да пишем.
А, и ми мрънка да я водя на екскурзия. Жалко, че ни отпадна Сандански Confused

# 189
 Мартин ще ходи през ваканцията на почивка с майка. Simple Smile
 Я да питам и вас, какъв подарък сте избрали за вашата госпожа за празника на буквите?Защото на мен ми възложиха да избирам, за сега се сещам като най-добър вариант за колие Сваровски.

# 190
  • На черешата
 Нашия празник мина,не сме носили подарък. newsm78

# 191
И ние не смятаме да правим подаръци на госпожата. Ще правим  на децата само -книжки с приказки и торта за всички.
Колие Сваровски не ми се връзва, много е снобарско. Лично мнение. Wink

# 192
Ji не ме хвърляй в размисли  Mr. Green Нашият празник е след два дни, а за подарък на госпожата и дума не се е обелила.

# 193
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес отивам да я прибера от училище, тя реве Shocked Питам я какво и е- за мен плачела Shocked ... притеснила се, защото днес бях на абразио в МД, а взех нейния телефон, защото забравих моя и нямахме връзка ooooh! Сега не може да ме нагушка Heart Eyes Днес обаче имат голямо домашно, та отиваме да пишем.
А, и ми мрънка да я водя на екскурзия. Жалко, че ни отпадна Сандански Confused

Милата тя. А ти как си?

Подарък за празника на буквите и ние не сме правили. Не мисля, че трябва. Това е по-скоро празник за децата.

Нашият концерт мина и замина. Преди него всички бяха доста притеснени или поне женките бяха притеснени. Много бяха сладки. Залата(на УАСГ) беше пълна до дупка(цялото у-ще преду-щна-12кл+родители). Като изключим едни от големите(май 10кл), които доста добре се справяха с брейка, на нашите най-много пляскаха.

Ето и клипче от първата им песен

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 19:06 от Гита Ог

# 194
  • Linz
Гита, благодаря, добре съм (гинекологът ми е страхотен специалист). Сега спи от час и половина и пак не написа нищо Confused

Линкът не се отваря без парола.

Ние имахме концерт в четвъртък. А празникът на буквите е тази седмица в четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт